neděle 12. dubna 2015

Moje 1. objednávka z Yves Rocher

Vítejte u mého dnešního dlouho slibovaného článku.

Ale i já se konečně dočkala a pro svou objednávku si zajela k rodičům do ČR.

Cca před 2 týdny jsem si objednávala ze stránky www.yves-rocher.cz, objednávka byla rychle vyřízena a líbí se mi, že dávají i spoustu dárků podle aktuální akce.
Objednala jsem si toho trošku více a pokud se mi produkty zalíbí, tak to určitě nebyla poslední objednávka.
 


Většinou používám sprchové gely, ale někdy mám ráda, když se umyji obyčejným mýdlem. Tohle je s vůní ostružiny a nádherně voní i přes obal.

Kuličkový antiperspirant. Váhala jsem mezi limetkovým a levandulovým, vyhrála levandule. Krásně voní, ale ještě jsem ho nezkoušela.

Balzám na rty v objednávce prostě nemohl chybět. :-D Vybrala jsem si třešeň,tak uvidíme jaký bude.

Tableta do koupele pro unavené nohy. Levandulová vůně, jsem na ni dost zvědavá.

Pro mě úžasný sprchový gel s vůní zeleného čaje. Opravdu wow. Včera jsem se s ním umývala, pěkně pěnil a hezky  pokožku provoněl. I ráno jsem ho na sobě cítila.

Šampon na barvené vlasy, zajímavě voní a tak uvidíme jaký bude, ještě jsem ho nezkoušela

Kondicionér na barvené vlasy

 Maska na vlasy, už se těším až vyzkouším

A přejdeme k dárkům. K objednávce jsem si mohla vybrat řasenku, krém proti vráskám nebo tuto puntíkovanou cestovní tašku. Řasenku mám, krém proti vráskám nepotřebuji, tak to byla jasná volba. Využiji ji když pojedu opět k rodičům. :-)

Další dárek byla tato skvělá sada. Moc se mi libí. Je to takový kufřík s kapsičkou, která se dá oddělat. Ještě k tomu byl sprchový gel s vůní zeleného čaje v cestovním balení.

A jako poslední tu máme dva vzorky.

S celou objednávkou jsem moc spokojená. Těším se až všechno vyzkouším a vy se zase můžete těšit na recenze. :-)
SHARE:

26 komentářů

  1. Tyjo, takových dárečků k objednávce, to je super:) Miluju vůně produktů z YR:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavá, jak budeš s produkty spokojená, tuhle značku jsem ještě nezkoušela thedefinitelydifferent.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Uz ted jsem zvedava na recenze! Ten sprchac musi fakt vonet bozsky, skoda, ze jsem ho nepridala aspon v cestovnim baleni. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Dárky jsou to moc pěkný a nákup jsi jim tam teda udělala velkej :)

    OdpovědětVymazat
  5. Před několika lety jsem si tam pár věcí nakoupila. Akorát mě neuchvátily natolik, abych se pro ně znovu vrátila nebo zkusila něco nového. Měla jsem tuším nějaké krémy na zmatnění pleti a naopak se mi po nich pleť mastila ještě více a docela smrděly (a to byly docela drahé, nechávala jsem tam snad 500) :(

    The decadence of decay

    OdpovědětVymazat
  6. Na tenhle článek jsem se moc těšila, pořád jsem kontrolovala, jestli už náhodou není na světě a dneska jsem byla ráda, že si ho můžu přečíst. Objednala sis fakt hodně věcí, tolik věcí jsem si tam nikdy nekoupila :D Hodně mě zaujal ten kuličkový antiperspirant. Koukala jsem na něj v kamenném obchodě už několikrát, ale zatím jsem se ještě nerozhoupala ke koupi. Balzám chybět nemohl! :D Taky mám jeden, vanilkový, a jsem s ním moc spokojená. Řekla bych že hydratuje fakt dobře, už mi dochází, tak mám v plánu si koupit další, asi kokos nebo karité. Tabletu do koupele mám doma taky, ale zatím jsem ji nepoužila. :) Sprcháč jsem měla taky, už jsem ho bohužel vypotřebovala. Můj názor na něj asi víš :) Přípravky na vlasy jsem od YR nezkoušela, což musím v brzké době napravit, kámoška si kupovala šampon a kondicioner a je s ním moc spokojená :) A dárečky jsou super :) Někdy mi přijde lepší udělat nákup na internetu něž chodit do kamenného obchůdku Yves Rocher :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na tu tabletu jsem docela zvědavá, co to bude za zázrak. :-) Sprcháč je fantastický. Jen škoda, že je ho tak málo za tu cenu. Jsem ráda, že byla kamarádka spokojená, snad budu i já. Ono je dobré si na internetu pohlídat jejich akce a nechat si zasílat newsletter, dají se chytit velmi pěkné akce, kde se neplatí i poštovné. Jen třeba vyčíhnout tu správnou chvíli. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Já tu tabletu posílala kámošce jako malý dáreček a ona byla spokojená :) Jojo, já si nechávám zasílat novinky od YR, pořád mi něco chodí, ale zatím jsem si ještě nic neobjednala. Počkám si až budou peníze nazbyt a rozšoupnu se v jejich eshopu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Už se těším na článek. :-D

    OdpovědětVymazat
  10. vyzerá to super! :) teším sa na článok ! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tiez mam rada Ives Rocher, mam vyskusane hlavne sprchace. Na sprchace som maniacka a tie od YR su super!
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Taky mám ráda Yves Rocher! A vůbec jsem nevěděla, že se to dá i objednávat! A sprcháče od nich nemají chybu! :))

    OdpovědětVymazat
  13. Yves Rocher má fajn věci. Nejlepší jejich výrobek je asi dvousložkový odličovák! A mám ráda i nové balzámy na rty :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  14. Cool! Your blog is very cute! Enjoy the day, sweetie!!

    >>> VISIT DRESSLINK <<<

    Kisses from Spain
    Algo pasa con Mary

    OdpovědětVymazat
  15. ten sprchový gel s vůní zeleného čaje, ach musí určitě nádherně vonět :) <3

    OdpovědětVymazat
  16. Páni, tak to ses rozšoupla. ;) Je pravda, že moje objednávky na YR taky nikdy nekončí u jednoho nebo dvou výrobků, těžko odolat všem těm akcím a dárečkům. Tenhle šampon jsem měla v mini balení a byl skvělý. Těším se na recenze...;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  17. Moja obľúbená maska na vlasy! A darčeky sú tiež super, ja chodím radšej do kamennej predajne, kde môžem všetko pekne očuchať a zbieram aj bodíky :).
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  18. To já bych taky chodila, jen žádnou kamennou prodejnu v blízkosti nemám.

    OdpovědětVymazat
  19. Ani som si neuvedomila, že som už pár týždňov v YR predajni nebola. Musím to napraviť, lebo tá tableta do kúpela, lesk na pery... (a veľa ďalších vecí :D) by sa mi zišlo. Aj keď teraz, keď vidím tie krásne darčeky, tak mi je to ľúto neobjednať cez internet :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  20. YR je super značka :) Ich balzamy sú skvelé. Teším sa na recenziu toho sprcháča zo zeleným čajom, táto novinka vyzerá super :)
    LifeAsIva

    OdpovědětVymazat
  21. Skvelý nákup, ja kozmetiku Yves Rocher úplne zbožňujem. ;-)

    OdpovědětVymazat
  22. Vypadá to dobře, jsem zvědavá na recenze. Taška i kosmetická taštička jsou moc pěkné

    OdpovědětVymazat
  23. Také plánuji nákup u YR, žádný jejich produkt jsem ještě nezkoušela. Akorát mám dilema, jestli objednat z e-shopu, protože dostanu dáreček a nebo u nás v ČB otevřeli novou prodejnu, kde můžu využít jejich slevové poukázky :) Jinak moc hezký a vydařený článek! :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  24. Veci vypadaji opravdu uzasne, a ta cestovni taska je dokonala. Take zvazuji nakup, ale nemohu se rozhodnout zda v kamenne prodejne nebo z netu. :-) tesim se na recenze.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig