neděle 5. dubna 2015

Pár dní volna

Přeji pěknou neděli.

Máme pár dní volna a každý si ho užíváme dle svého. Já bych vám v tomto článku ráda v bodech shrnula, jak si užívám já.

1. Giveaway - Bude již brzy. Zalíbilo se mi vás obdarovávat. Tentokrát jsem zvolila výrobky z Oriflamu, protože mě udivilo kolik z vás Oriflame ještě nevyzkoušelo.


2. Yves Rocher - Objednávku už mám v ČR u rodičů, příští týden bych už snad mohla být doma a konečně se i s vámi o ní podělit. Mamka mi výrobky ukazovala přes skype a strašně se na ně těším.

3. Snídaně do postele - Takové krásné překvapení si pro mě ráno přichystal přítel, když mě budil s táckem v ruce.

4. Můj první pečený králík - Výborný byl. K němu vařený brambor a okurkový salát

5. Moje první Muffiny s kousky čokolády - Byly dobré, ale vím, co příště udělám jinak. Popřípadě jestli máte nějaký odzkoušený výborný recept na ně, tak je ráda uvítám.

6. Kino - S přítelem jsem si zašli na animovanou pohádku v 3D Konečně doma. Mám ráda pohádky a tato byla velmi pěkná a povedená.

7. Velikonoce - Tento svátek snad vymýšlel nějaký chlap! :-D Svátky se mi nelíbí a v pondělí nikomu neotvírám. I přes to s mamkou zdobíme vajíčka. Máme doma takové smršťovací košilky. Stačí na uvařené vajíčko dát košilku a na lžíci ho ponořit na 3 minuty do horké vody a nechat oschnout. Vajíčka to docela hezky ozdobí. :-)

Dále se k nám zatoulali i tito dva čokoládoví králíčci.

Shrnutí: Škoda, že není volna více. Volno jsem využila i na zkoušení nových receptů. Jen u mě zdravou stravu nečekejte. Dneska děláme řízky, bramborový salát a zítra budeme sedět jen u televize a koukat na pohádky. Také chodíme ven i s Betynkou na delší procházky po kterých krásně odpočívá.

A jak si užíváte volno vy?
SHARE:

7 komentářů

  1. Na giveaway se těším, výrobky od oriflame mám ráda, a proto se určitě zapojím. A jsem moc zvědavá na ty tvoje výrobky od YR, na tenhle článek se obzvlášť těším :) Snídaně do postele mě moc neláká a ani nemám nikoho, kdo by mi ji udělal :D Tvůj pečený králík vypadá moc dobře! :) A muffiny jakbysmet, pokud bys chtěla vyzkoušet nové, tak ti doporučuju ty na mém blogu. I samotné bez krému jsou moc dobré. Velikonoce moc nemám ráda a letos s mamkou už ani nezdobíme vajíčka a nikomu nebudeme otvírat. :D A ti zajíčci jsou boží, taky jsem je chtěla, ale když jsem viděla tu cenu v obchodě, tak jsem je tam nechala :D Mimochodem dneska taky děláme bramborový salát a řízky :D Škoda, že volna není víc. Potřebovala bych ještě aspoň týden, do školy se mi moc nechce :D

    OdpovědětVymazat
  2. Snidane vypada skvele, ale byla k tomu aspon kava, nebo caj? :D muffiny vypadaji skvele, taky bych chtela delat nejakou buchtu na plech. Vajicka nezdobim. Jak ja bych si dala bramborovy salat :D

    OdpovědětVymazat
  3. Peggy, na tvůj recept jsem se už dívala a příště jak zase budu dělat mufiny, tak vyzkouším ty tvoje a klidně i s krémem. :-)
    Míšo, ano,byl k tomu čaj. :-D Kávu skoro vůbec nepiju. :-) A buchtu nějakou klidně udělej, je to velmi jednoduché a kdybys chtěla nějak pomoct, tak víš kde mě najdeš. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. užíváš si náležitě, to u mě převládají párty.. přípravy na Velikonce začnou až dneska :)
    a na giveaway se moc těším, třeba konečně něco vyhraji :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Zajaca som ešte neskúšala, ale predpokladám, že aj na to raz príde :D A skúšala som niečo piecť, ale tiež to nebolo najzdravšie :D A film som videla so sestrou a tiež sa mi veľmi páčil, ale stále mám radšej od Dreamworks Legendárnu partiu :))

    OdpovědětVymazat
  6. Volno si "užívám" v práci. Naštěstí zítra jsem doma. Vajíčka zdobíme, brácha chodí na pomlázku, pečeme mazanec ale příliš Velikonoce neprožíváme..

    OdpovědětVymazat
  7. Zajíčka jsem dostala minulý rok od kamarádky :) Jinak já jsem dělala věci do školy a byla na brigádě a taky cvičila :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig