sobota 7. listopadu 2015

Přeměna psí postele na noční stolek

Přeji pěknou sobotu, milé čtenářky.

Vždy jsem chtěla postel pro psa a když jsme se nastěhovali do nového bytu, tak se mi tento sen splnil. Byla jsem z postele nadšená, ale můj pes Betynka moc ne. Nejraději spává s námi a svojí postele si postupně přestala všímat. Rozhodla jsem se tedy, že jí postel zruším a udělám si z ní noční stolek.

V dnešním článku vám ukážu, jak tato malá přeměna probíhala.

Ještě naposledy jsem si Betynku na posteli vyfotila.


Pelíšek jsem sundala a odlepila oboustrannou pásku, kterou byl pelíšek připevněn k posteli a celou ji umyla.

Zašla jsem do obchodu, kde se prodávají látky a na míru si nechala kus látky ušít, aby stolek nebyl nahoře čistě bílý. Paní si špatně zapsala rozměry a látka je o 5 cm užší. V týdnu si zajdu pro novou, která už snad bude pasovat tak jak má.

Začala jsem ukládat věci, které běžně používám. Olejíček na nehty, krém na ruce, antiperspirant, krém na nohy, balzám na rty, gumičku do vlasů, špunty do uší, papírové kapesníky, sešit k blogu, lampičku, stojánek na šperky a nabíječku na mobil. A bylo hotovo.

Tu vidíte proměnu před a po

Jaké věci máte na nočním stolku vy?
SHARE:

35 komentářů

  1. Vyzerá to dobre. Môj pes tiež najradšej spí so mnou v posteli, takže na nejakú psiu posteľ by som ju nenahovorila ani ja :-D
    Ja teda originál nočný stolík nemám, tak som si ku posteli dala len malú stoličku a na ňu si odkladám mobil, diaľkové ovládanie od hifi, mám tam kvet, krém na nohy a časopis, ktorý nečítam. Inak všetky ostatné veci mám kade-tade po celej izbe. to čo používam najviac mám na kozmetickom stolíku a ostatné veci v šuplíkoch a na poličkách. Niekedy už konečne budem musieť nafotiť roomtour. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I stolička postačí. Kosmetický stolek ti závidím. Ten bych taky jednou chtěla a na roomrtour se těším. Takové články mě moc baví. :-)

      Vymazat
  2. Když jsme měli jorkšírka, tak mu máma udělala jeho malinkou postýlku na nožičkách a fakt byla nádherná. Simba v ní spal asi dvakrát a jednou jsme se mu smáli jak v ní seděl a od té doby v ní nechtěl spávat, a spal radši s mamkou v posteli. A já měla postýlku pro panenku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S mamkou v posteli to bylo určitě pohodlnější a líbí se mi, jak jsi postýlku využila. :-)

      Vymazat
  3. Tak to mel teda pekne vymysleny pelech, takovy luxus nema kolikrat ani clovek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu. Můj taťka vždycky říká, že se pes má lépe než on. Já jsem milovník pejsků a u mě se mají skvěle.

      Vymazat
  4. Tak to je super, kdyby Misa mela pelisek taky by v nem urcite nespali, ted ma totiz velky polstar a z nej uz nevstane :D
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Betynka má taky velký polštář, akorát ten můj na kterém spíme společně. :-)

      Vymazat
  5. Pekna premena, muj pejsek taky moc nespi ve svym pelisku :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to skvěle. Já mám takový malinký noční stolek, ale moc tam toho mít stejně nemůžu, protože to pak v noci shazuju na zem :D. Mám tam akorát mobil, budík a knížku :)
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi jako můj přítel, ten taky věčně něco shazuje z nočního stolku. :-)

      Vymazat
  7. Taková hezká postýlka! Mě by se líbila, kdybych byla pejsek :D Ale dobře jsi to vymyslela, jako noční stolek je to ještě lepší a o dost prostornější, než ty titěrné stolečky, kam se nevejde zhola nic. Mám na nočním stolku skoro stejné věci, i ty žluté pěnové špunty :D Jsem ráda, že tam máš i sešit k blogu, taky mám všude nastražené různé sešity a bločky na nápady :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Špunty jsou pro mě nutnost, jinak bych se nevyspala, protože přítel příšerně chrápe. :-D Sešit musí být, vždy si po večerech zapisuji témata na články, které mě zrovna napadnou. :-)

      Vymazat
  8. To je skvělý nápad, my jsme mému pejskovi udělaly schody na okno i postel a stejně spí semnou v posteli na jednom polštáři :-D

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  9. Ten psík je strašne roztomilý:)

    Nicol
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  10. Joj, ja vždy tak všetkým závidím psíkov... Ja psíka mať nemôžem, pretože kvôli práci by som na neho nemala čas. Takže som si zaobstarala aspoň trpaslíčieho králika, ktorý je naozaj nenáročný.
    Super si to vymyslela a tvoj psík je rozkošný :)

    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, psíkovi to vyřídím. Králíček je taky super. Vždycky se mi líbili zakrslí králíčci, ale Betynka by s ním kamarádka určitě nebyla. :-)

      Vymazat
  11. Betynka tam vypadala uplně božsky ♥ Jinak se ti to povedlo :) Já mám na nočním stolku lampičku, krém na ruce, balzám na rty, knížku (kterou čtu už asi půl roku) a pití :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Nějaká dobrá knížka by se mi taky hodila. :-)

      Vymazat
  12. Veľmi sa mi páči, že si to takto vymyslela. Ak psík chce spať s vami, tak ste aspoň uvolnili miesto a hlavne ho využili. :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk spolu s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi to teď více líbí. Hlavně v tom, že si konečně mám kam dát věci, které každý večer používám. :-)

      Vymazat
  13. No tak to jsem ještě neviděla....postel pro psa :D Ale pořád lepší než v posteli... to by u nás doma nefungovalo :DD Ale proměna se mi moc líbí, jen bych si pořídila jinou lampičku :) Vymyslela jsi to pěkně ;)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u nás to naštěstí nikomu nevadí, že spí pes s námi v posteli. Lampičku jsem dostala k narozeninám a moc se mi líbí. :-)

      Vymazat
  14. ja som vždy snívala o nočnom stolíku, ale mám tak robenú posteľ, že by tam proste nepasoval :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. já závidím, jelikož mám šarpeje, který tak chrápe, že spát s ním v jedné místnosti to nejde ani se špunty do uší :D jinak bych s ním spala klidně každý den :) ale je horší, než kdejaký chlap :D Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vážně? :-D Ten náš taky někdy chrápe, ale dá se to snést. Navíc mi to přijde roztomilejší než když chrápe chlap. :-D

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig