úterý 3. listopadu 2015

Spotřebováno 10/2015

Přeji krásný, slunečný den.

Je začátek měsíce a klasicky začínám článkem na téma Spotřebováno.

1. Vyhlazující maska na vlasy kakaové máslo od Ziaja - Byla velmi příjemná a krásně voněla. Už při nanášení jste cítili, jak se vám vlasy pod prsty zjemňují. Vlasy byly po použití lesklé a byla jsem spokojená. Znovu si ji nekoupím, protože ráda zkouším nové věci, ale vám ji mohu klidně doporučit.

2. a 3. Šampon a kondicionér Aqua light od Pantene Pro-V  - Moje nejoblíbenější dvojka šamponu a kondicionéru na vlasy. Oba výrobky hezky voní, vlasy jsou po nich lesklé a lehce se rozčesávají. Pokud jste tuto dvojici ještě neměli, tak doporučuji vyzkoušet. Jsou určené na jemné vlasy se sklonem mastit se. Já si už koupila další balení.

4. Peelingový gel proti černým tečkám od Garnier - Voněl mi po okurkách, obsahoval tvrdší peelingové částečky, ale pleť nedráždil. Není vhodný pro suchou a citlivou pleť. Dostala jsem ho jako dárek, doporučila bych ho mladší generaci a sama bych si ho nekoupila.

5. Zubní kartáček - Měla jsem ho v DM boxu a byl celkem fajn. Sama bych si ho nekoupila, protože jsem si hodně oblíbila zubní kartáčky Curaprox.

6. Vatové tyčinky Elina med - Kupovala jsem v menší drogerii a byly super. Klidně bych znovu koupila.

7. Kosmetické tampony s mikrovláknem Bel cosmetic -Patřily mezi moje nejoblíbenější, ale když jsem vyzkoušela jiné a vrátila se zpět k Bel, tak to byla hrůza. Už si je nekoupím.

8. Krém na ruce kakaové máslo Ziaja - Recenzi jste si mohli přečíst zde a byl to pro mě nejhorší krém na ruce, který jsem kdy zkoušela. Po namazání jsem měla pocit ještě více sušších ruk než před namazáním. Bylo mi líto krém vyhodit a tak jsem ho nanášela před spaním v opravdu velkém množství a než stihl navodit nepříjemný pocit, tak jsem usnula. Za sebe vám krém na ruce nemůžu doporučit.

9. Ostružinové mýdlo od Yves Rocher - Krásně vonělo, jemně umylo a nevysušovalo. Můžu doporučit a určitě koupím znovu.

To je z mého spotřebována všechno a těším se na vaše podobné články. 

Máte s nějakým výrobkem zkušenosti?
SHARE:

23 komentářů

  1. Na ty krémy Ziaja se chystám :) u nás v drogerkách je nemají... a tak mám zálusk si je objednat z vmd drogerie :)... myslím, že ses dokonce o ni zmiňovala již v dřívejším příspěvku.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá, jak ti budou vyhovovat. To první je maska na vlasy, ta byla skvělá, ale krém na ruce mi moc nesedl.

      Vymazat
  2. Zkušenosti nemám tentokrát s žádným výrobkem :) Ale zaujala mě dvojka na vlasy od Pantene

    OdpovědětVymazat
  3. Zkušenost s ničím nemám, ale Aqua light od Pantene si plánuji pořídit hned jak spotřebuji aktuální zásobu šamponů od Milvy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milva je prý výborná kosmetika na vlasy, ještě s ní zkušenost nemám, ale taky bych ji ráda vyzkoušela. :-)

      Vymazat
  4. Maska na vlasy od Ziaji vypadá super :) No a bohužel se přiznám, že tamponky od Bel mi také moc nevyhovují a myslím si, že jsou i mnohem lepší :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maska byla fajn. Máš pravdu, jsou o mnoho lepší tampony na odličování. :-)

      Vymazat
  5. Jo nejlepsi ziaja krem na ruce je stejne kozi a to mi nikdo nevymluvi. :)) Pantene bych rada vyzkousela, ale ted to opravdu nejde, mam hoodne samponu a nestiham je spotrebovat.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si ještě nenašla nejoblíbenější krém na ruce. To s tím kozím mlékem mám taky, ale zatím je schované. :-) Škoda, ten šampon s kondicionérem je opravdu skvělý, hezky se mi po něm lesknou vlasy.

      Vymazat
  6. Ziaju teď použivám-denni a noční krém s kozím mlékem, oba jsou výborné. Na Panthene aqua se chystám dlouho, ale pořád něco dopotřebovávám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S kozím mlékem mám krém na ruce, ale zatím schovaný. Pleťové krémy mě taky lákají vyzkoušet. Řadu aqua light doporučuji vyzkoušet, já jsem s touto dvojkou velmi spokojená a všimla jsem si, že je z této řady ještě i maska a sprej na vlasy. :-)

      Vymazat
  7. Tie ZIAJA produkty vyzerajú fakt lákavo :) ... teda vyzerali :)

    Katka s GIVEAWAY o bieliacu sadu na zuby

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maska byla super, ale krém nic moc. Ale tak zase každému vyhovuje něco jiného. :-)

      Vymazat
  8. zatial mam skusenosť s tými bel, ale sú otrasné .. fuj fuj tampony :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu to, začínala jsem s nimi a byly příjemné. Potom jsem od někoho dostala spousty jiných tamponů nebo mi mamka koupila jiné, tak jsem nějakou dobu používala jiné tampony. A když jsem si je nedávno znovu koupila, tak jsem se zhrozila. Buď mi dříve nevadily nebo museli změnit materiál (složení).

      Vymazat
  9. U nás doma sme tiež kedysi kupovali iba Bel tampóny, ale ani nám už až tak nevyhovujú :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Masku od Ziaja by som chcela vyskúšať :P A už som sa pozerala aj na ten peeling od Garnier, mám strašnú chuť ho vyskúšať.
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maska byla fajn a ten Garnier to je ještě ten starý. Už mají i nějakou novou řadu Pure.

      Vymazat
  11. Díky za tip na Pantene, na Aqua light mrknu!

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s Pantene velmi spokojená a myslím, že stojí za vyzkoušení. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig