pátek 18. prosince 2015

Vyživující krém na ruce SoftCaress od Oriflamu

Přeji pěkný den.

Dnešní recenze bude pro ty, co se bez krému na ruce neobejdou. Já ho používám poctivě každý den a konečně jsem našla takový, který mi vyhovuje a jsem s ním velmi spokojená. Jedná se o krém na ruce SoftCaress od Oriflamu, kód výrobku 31348.


Obal zaujme hlavně milovníky světle růžové barvy, uzávěr je na zacvaknutí a tuba obsahuje 150 ml krému.

Krém není řídký ani moc hutný, je takový akorát. Obsahuje olej z makadamových oříšků a nádherně voní.

Po rozetření se během chvilky vsákne do pokožky a zanechá vaše ruce hezky zvláčněné a hydratované. I když krém obsahuje olej z makadamových oříšků, tak není mastný. Po namazání můžete dále pracovat, nic nebude zamaštěné a o vaše ruce bude postarané.

Krém na ruce bohužel není přírodní, ale pro ty, co se v tom více vyznají, přikládám i foto složení.

+ hydratuje a zvláčňuje
+ rychle se vstřebává
+ nemastí
+ krásně voní

- žádné jsem nenašla

Krém se dá objednat v Oriflamu, jeho plná cena je 159,- za 150 ml, ale doporučuji si počkat na akci, kdy je cena o dost nižší. S krémem jsem velmi spokojená a určitě to není moje poslední balení.

Krém na ruce SoftCaress od Oriflamu
dostává 5 z 5-ti srdíček.

P.S: Nezapomeňte se tady přihlásit do právě probíhající Vánoční soutěže.
SHARE:

25 komentářů

  1. máme ho doma tiež, je to oblúbenec :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho předtím nikdy neměla, zkusila jsem si ho objednat, je skvělý a objednám znovu až ho zase uvidím v katalogu. :-)

      Vymazat
  2. To musí být fajn krém, když se nemusí čekat, než se vstřebá :)
    www.letmemakeawish.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak samozřejmě, že se nevstřebá hned, ale během chvilky. Není to tak, že si namažeš ruce a 5 minut nemůžeš nic dělat. Krém je skvělý a určitě koupím znovu. :-)

      Vymazat
  3. Tento jsem jeste nezkousela, ale vypada dobre.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou vyzkoušej, já jsem si ho moc oblíbila. :-)

      Vymazat
  4. Fúha, ja už som strašne dlho neobjednávala z Oriflamu, ale už by som niečo chcela a tento krém sa mi pozdáva:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si objednávám teď docela často. Když se mi dostane do ruk katalog, tak se mi vždycky něco zalíbí. :-)

      Vymazat
  5. S kosmetikou Oriflame moc zkusenosti nemam, ale krem nevypada spatne :) Ja mam ted rozdelane hned tri - Dove, Baleu a Weledu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dove a Weledu jsem ještě nezkoušela, tak aspoň vím, co příště vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  6. Taky používám krém na ruce každý den, protože cítím, že je to potřeba, zvlášť teď v zimě :). Teďka mi přišlo to roztomilý trio z Oriflamu, jak bylo i krásně zabalený v krabičce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně tak. To trio krémů je super. Ještě jsem je nezkoušela, ale to balení mají moc pěkné. Napřed jsem myslela, že mám v ruce krabičku od jiného výrobku. Nečekala jsem, že to bude tak zabalené. :-)

      Vymazat
  7. Krém vyzerá naozaj veľmi dobre :) Veľmi sa mi páči, že ruky vyživý. Ja momentálne používam Mary Key (v škole) a doma levanduľový krém sportique

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani jeden tvůj krém nepoznám, tak děkuji za tip. Třeba raz taky vyzkouším. :-)

      Vymazat
  8. The post is so great! Thank you so much for sharing:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  9. Opravdu je to nejlepší krém, co znáš? Wau, tak to musí být fakt něco a jsem dost na vážkách, jestli taky nevyzkouším na svoje vysušené pacičky. Super tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě jsem ještě nevyzkoušela všechny krémy. Už jsem měla krémy od Balei, přírodní krém Figs rouge, od Ziaji dva krémy, které mi vůbec nesedí a to jsem četla hodně chvály na ten s kozím mlékem. Já potřebuji mít pocit, že jsou mé ruce opravdu hydratované a ne že po půl hodině ani nevím, že jsem si ruce mazala. Ještě se chystám na krémy od Dermacolu a ráda bych vyzkoušela i Dove. S tímto krémem jsem velmi spokojená a vím, že si ho příště koupím znovu. Krém, který mě ještě velmi mile překvapil je obyčejná, levná Lonea, o které jsem psala zase tady http://www.vmemzivote.blogspot.sk/2015/05/zklidnujici-krem-na-ruce-lonea-tea-tree.html. Za zmínku stojí i krém na ruce od Eosu, ale ten mi na to malé množství přijde docela drahý, ale zase je skvělý do kabelky. :-) Každému sedí něco jiného. S jakým krémem na ruce jsi nejvíce spokojená ty?

      Vymazat
    2. Nepřijde ti, že i účinky krémů se mění podle ročního období? :D Moc spokojená jsem s tím Baleáckým tropické ovoce, který jsem dostala od tebe, ten je fakt skvělý. Na hodně suché a popraskané ruce (to se mi stává dost výjimečně, jen když jsou veliké mrazy) používám klasickou indulonu (ale ta, než se vsákne) a jednou jsem ze zoufalství mazala i vazelínou od Balei a taky to pomohlo :D Dove krémy mám docela ráda, většinou ale do kabelky sáhnu po nějakém levném v malém balení (třeba Dermacol, ten byl taky fajn, ale není z těch nejlevnějších) a doma se mažu vlastně vším, co najdu, třeba koupím ty velké Balea 500 ml na tělo (teď mám vanilkový ♥) a mažu si s ním ruce.

      Vymazat
    3. Tak určitě, že přes zimu je větší spotřeba krémů. Ale úplně všech. Ne, jen těch na ruce. V létě krémy skoro vůbec nepoužívám, ale ruce si musím namazat vždy. :-D To Baleácké bylo fajn, ale neohromilo mě natolik, že bych si ho šla znovu koupit. Vazelínu jsem kdysi zkoušela a už nikdy více. To bylo mastnoty. :-D Klasickou indulonu poznám, ale moc ji nemusím. Vždy si vzpomenu, jak jsme v zimě u koní s ní mazaly uzdečky a všechny kožené věci. :-D Ty jsi expert. Skoro vždy si něco koupíš a potom pro to najdeš úplně jiné využití než to, na co je určené. :-D

      Vymazat
  10. Já mám momentálně nějaký z lidlu (cien značka) a jsem sn ím spokojená, ale moc ho nepoužívám, takže zatím po novém nekoukám, pač bych tu měla zas zásoby :D :)
    Lovies 47
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já krémy na ruce používám docela často, takže musím mít i menší zásobu pro případ, že by krém došel. :-)

      Vymazat
  11. Jéé tak ten vypadá dobře :) Já jsem na tohle trochu lajdák a dělá mi problém si ruce pravidelně mazat :/

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když už ne přes den, tak na noc si ruce mažu vždy. :-) Ale dříve jsem si je taky moc nemazala a teď bez namazaných ruk prostě neusnu. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig