sobota 2. ledna 2016

Spotřebováno 12/2015

Přeji pěkný, zimní den.

U nás konečně nasněžilo, mrzne a za oknem to vypadá moc hezky. Jen by sněhu mohlo být více.
Jako každým začátkem měsíce vám přináším článek na téma spotřebováno.


1. Got2b Guardian angel od Schwarzkopf - Sprej chrání vaše vlasy před teplem při fénování, žehlení nebo kulmování. Já si vlasy sem tam jen fénuji a tento sprej je skvělý. Vlasy jsou po něm hezky uhlazené a zabraňuje krepatění. Doporučuji ho z vlasů ale pořádně vyfoukat, protože se mi raz stalo, že jsem fénování trochu odflákla hlavně v zadní části hlavy a potom tam byly vlasy takové těžké a rychle se zamastily. Od té doby si už dávám pozor, vlasy řádně vysuším a už se mi nic podobného nestalo. Koupím si ho určitě znovu.

2. Rival de loop odličovač očního makeupu - Ubrousky jsem dostala od maminky, že ona je nepoužívá. Nikdy jsem odličovací ubrousky nepoužívala, ze začátku mi přišlo, že trochu škrábou, ale potom jsem si na ně zvykla, jemně přejížděla po pleti a makeup hezky odstranily. Poradily si i s řasenkou. Díky těmto ubrouskům se podívám po nějakém jiném podobném výrobku, protože jsem hrozně zlenivěla. Je pohodlnější vytáhnout už navlhčený ubrousek a čistit pleť. Ubrousky uvnitř nevysychaly a je třeba je vždy opětovně velmi dobře uzavřít. Tyhle se už asi neprodávají, byla to limitovaná edice, ale za sebe odličovací ubrousky můžu doporučit a určitě nějaké vyzkoušejte.

3. a 4. Vzorečky tělového krému a bahenního šamponu od přírodní značky Mineral beauty system - Mám vzorečků více, postupně je zkouším a dám vám o nich vědět v mini recenzi.

5. Ziaja krém na ruce kozí mléko - Krásně voněl, četla jsem na něj samou chválu, ale na moje rozmazlené ruce bohužel nestačil. Znovu si ho už nekoupím a budu zkoušet dále. 

6. Balea Antibakteriální tekuté mýdlo - klasika, krásně vonělo. Zda bylo opravdu antibakteriální neposoudím, ale určitě koupím znovu aspoň pro ten pocit, že si ruce sem tam neumýváte jen v normálním mýdle.

7. Eucerin Aquaporin active oční krém - byl parádní, ale znovu si ho nekoupím, protože jsem přešla na přírodní oční krém od Dulcie a ten je naprosto dokonalý.  Jinak o tomhle očním krému od Eucerinu jste si mohli přečíst tady.

Máte nějakou zkušenost s mými spotřebovanými výrobky? Těším se na vaše podobné články.
SHARE:

28 komentářů

  1. Ja jsem zkousela odlicovaci ubrousky od te same znacky a byla jsem s nimi spokojena, odlicili mi vse i rasenku. Vyzkousej od Nivei ty byli take velice super. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. tie obrúsku museli voňať nádherne :)) ale ešte som nič nevyskúšala z tvojich spotrebovaných :) veľmi ma láka ale krém od dulcie, len najprv musím minúť moje železné zásoby biodermy, ktorá nič nerobí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, to jsem tam zapomněla napsat. Ubrousky voněly opravdu nádherně. :-) Krém od Dulcie ti můžu doporučit. Je skvělý a ještě ráno ho pod okem cítím. Já si ho určitě znovu koupím. :-)

      Vymazat
  3. Chvalabohu už aj u nás sneží :D super článok, nič z týchto produktov som ešte nemala :)
    http://iamgirlwithpinknails.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zima bez sněhu by byla zvláštní. Škoda, že nebyl sníh na Vánoce, byly by více kouzelnější. :-)

      Vymazat
  4. U nás taky nasněžilo, už včera, tak jsem měla po ránu hned radost :). Z Tvých spotřebovanců jsem nezkoušela nic, akorát z kozí řady od Ziaji mám noční krém a ten musím přestat používat, protože po něm mám takovou jakoby krupičku na pleti, takže mi nesedl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to slyším poprvé. Kozí řada je velmi oblíbená, ale jejich krémy na ruce mi moc nevyhovují. Měla jsem i krém na ruce z kakaové řady a ten moje ruce spíše vysušoval. Ziaju mám jinak velmi ráda.

      Vymazat
  5. Tie obrúsky museli voňať úžasne. Got 2be som ja ešte nemala, iba môj naj kamarát ho mal a pomáhala som mu spraviť s ním sexi look. Veľmi sa mi ale zapáčil, nakoľko má úžasnú vôňu. Určite je teda aj tento produkt super.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ubrousky voněly nádherně. To jsem do článku zapomněla napsat. Got2be chodím kupovat do dmka, předtím jsem od nich také nic neměla. A věřím, že stylingové přípravky od nich jsou taky super. :-)

      Vymazat
  6. Milujem tvoje fotky, ách a tie tvoje články, krása :)

    Pozývam teba a aj tvojich čitateľov, pretože u mňa prebieha giveaway. Budem rada, keď sa zúčastníš. :)
    ----->VYHRAJ PARFÉM CHLOÉ<-----

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. Je skvělý, jen je potřeba si vlasy pořádně vysušit. :-)

      Vymazat
  8. Ten Got2B používám taky a už bych ho nevyměnila:))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si teď koupila jiný, protože jsem chtěla vyzkoušet, ale vrátím se zpět ke got2b. :-)

      Vymazat
  9. Ty ubrousky znám, dřív jsem je hodně používala, teď už mám radši normální tamponky a odličovadlo :)

    eL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám zase naopak. Vždy jsem používala tamponky a odličovadlo a nějak jsem si zvykla na jednodušší způsob. :-)

      Vymazat
  10. Pěkné spotřebováno, Got2B mám doma ale poslední dobou ho nemám proč používat. Vlasy si nežehlím ani nefénuji ale jak říkáš může se stát že jsou po něm vlasy mastnější..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ten sprej vydržel skoro rok, takže ho taky moc nepoužívám. Nejraději mám, když mi vlasy sami uschnou. S těmi mastnějšími vlasy se mi to stalo jen jednou a od té doby si už dávám pozor na pořádné vysušení. :-)

      Vymazat
  11. ten Ziaja krém na ruky vyzerá veľmi dobre :)

    Na mojom blogu práve prebieha giveaway, do ktorej ste všetci srdečne pozvaní! :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně voní. Hodně lidí si ho chválí, tak by ti možná vyhovoval. :-)

      Vymazat
  12. Zkušenost mám jen s antibakteriálním mýdlem Balea a taky budu kupovat znovu, aspoň pro ten pocit, že to má větší účinek než klasické tekuté mýdlo:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Nemám zkušenost s ani jedním z produktů, al už dlouho chci zkusit krém na ruce od Ziaji :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich krémy na ruce mi moc nevyhovují. Ten z kakaové řady byl strašný, ale vyzkoušej, třeba ti budou sedět a budeš spokojená. :-)

      Vymazat
  14. O existenci Rossmannovských ubrousků jsem neměla ani tušení, ale teď je musím mít - díky za tip! :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezky voněly a překvapilo mě, že si poradily i s řasenkou. Moc jsem jim nevěřila. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig