sobota 16. dubna 2016

Krém proti vráskám od Dulcie

Přeji pěkný den.

V dnešním článku vám představím krém proti vráskám s kyselinou hyaluronovou a Q10 od Dulcie.

O výrobku si můžete přečíst, že je to:
Luxusní krém obsahující cenné složky v boji proti vráskám a stárnutí pleti. Avokádový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové a vitamínu E podporuje obnovení poškozené a unavené pokožky. Olej z mrkvových tkání s vysokým obsahem betakarotenu a šípkový olej, který je bohatý na antioxidanty, lehko se vpíjejí do hlubokých vrstev pokožky, kde jí vyživují a pročišťují

Složení krému obnovuje buněčnou strukturu pokožky a zlepšuje její elasticitu, chrání pokožku před nepříznivými účinky vnějšího prostředí, pomáhá proti pigmentovým skvrnám. Obsah cenného olivového skvalanu, který se nachází v ochranné vrstvě lidské pokožky, zabezpečuje účinnou vstřebatelnost krému a zabraňuje vysušování hloubkových vrstev pokožky. Krém díky svému složení reguluje tvorbu mazu u mastné pleti a suchou pleť naopak vyživuje a hydratuje. Šípkový olej výrazně redukuje jizvyvrásky a působí proti stárnutí pletiKyselina hyaluronová spolu s koenzymem Q10 a vitamínem E a díky nosným olejům lehce pronikají do pokožky dochází tak ke stimulaci přirozené obnovy buněk.

Popis krému zní velmi lákavě, ale zanechme už teorie a pojďme se podívat, jaký doopravdy je.

Balení je plechový kelímek s uzávěrem na zašroubování a obsahuje 50g krému. Po spotřebování krému můžete kelímek na cokoliv využít. Je škoda ho vyhodit. Já už jeden podobný prázdný obal mám, od krému na ruce a napadlo mě, že si ho ozdobím a udělám z něj krabičku na šampuchy. Ten od Ponia tam v pohodě vleze.


Krém má pro mě neobvyklou žlutou barvu a trochu z něj cítím kávu.

Krém je opravdu luxusní. Velmi dobře se nanáší a už při roztírání cítíte, jak se snaží napnout pleť, ale není to nic nepříjemného. Ze začátku jsem ho používala jen na noc, ale potom jsem si ho velmi oblíbila i na den. Není jako obyčejné krémy, po kterých jste mastní a lesknete se. Po rozetření krému je pleť matná a okem nejde poznat, že jste se něčím mazali. Na pocit máte pleť hebkou a hydratovanou.

V popisu krému mě nejvíce zaujalo, že reguluje tvorbu mazu u mastné pleti a suchou pleť naopak vyživuje a hydratuje.
Většinou jsem mívala mastnější čelo a nos byl sušší a dělaly se na něm šupinky. Tento problém zmizel. Krém používám skoro dva měsíce a musím uznat, že má pleť vypadá zářivěji a zdravěji.

Stárnutí nezastavíme, ale jeho projevy můžeme zpomalit. Určitě vás všechny zajímá, jak si krém vedl v boji proti vráskám. Měla jsem na čele opravdu jemné počáteční vrásky, které mi pomohl vyhladit. Mimické a hluboké vrásky jen trošku zjemnil, takže to bude chtít delší pravidelné používání, což mi vůbec nevadí, protože je krém velmi příjemný a oblíbila jsem si ho.

Používání krému si všimlo i mé okolí, kdy jsme šli s přítelem vybírat snubní prstýnky a pán se přítele zeptal, zda přišel vybírat s dcerkou. Nebudu lhát, že mě otázka nepotěšila a já hned věděla, že za moji viditelně hezčí pleť může tento krém.

+ krásně jemně voní
+ přírodní
+ využitelný kelímek po spotřebování
+ reguluje tvorbu mazu u mastné pleti
+ suchou pleť hydratuje a vyživuje
+ zmatňuje pleť
+ není mastný
+ vyhlazuje opravdu jemné vrásky
+ po pravidelném používání vypadá pleť zářivěji a zdravěji

- žádné jsem nenašla

Od krému jsem neměla velké očekávání, ale jsem z něho nadšená. Nejvíce se mi líbí, že je pleť po namazání matná. Krém jsem dostala k zrecenzování od paní Míši z obchůdku krasnakazdyden.cz a moc ji za možnost vyzkoušení děkuji. Krém vám za sebe můžu jen doporučit a koupíte ho tady.

Krém proti vráskám od Dulcie 
dostává 5 z 5-ti srdíček.
SHARE:

28 komentářů

  1. Krémiky od Dulcie ma začali veľmi lákať a v blízkej dobe zrejme nejaký vyskúšam, tento ma celkom dosť zaujal :)
    Klaudy´s shopping enjoyment - SÚŤAŽ o Dove novinky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si Dulcii velmi oblíbila. Je to skvělá kosmetika. :-)

      Vymazat
  2. Tak tento krém mě velmi zaujal. Hlavně proto, že mívám sušší tváře a t-zonu mám mastnou. Kdyby to dokázal nějaký krém vyvážit, byla bych štěstím bez sebe :) Škoda, že je cena tak vysoká...ráda bych jej vyzkoušela :)
    FitBlanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to mě také zaujalo. No jo, cena je vyšší, ale používám ho pravidelně už dva měsíce bez pár dní a stále tam ještě tak polovinu krému mám. :-)

      Vymazat
  3. To byl nějaký pán úchylák, když říká, že přišel přítel vybírat prstýnky s dcerkou :D Krém zní suprově! Zajímal by mě ten šampuk od Ponio - jaký máš? Jaký je? Dobrý nápad využít krabičku právě na tuhé šamponky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, to mě nenapadlo, že by to mohl být nějaký úchyl. :-D Šampuky od Ponia mám dva. Jeden je tuším kopřivový, citron a rozmarýn a druhý je taky kopřivový, ale s růží. Zatím mám už skoro spotřebovaný citronový a jsem s ním docela spokojená. Je o dost lepší než šampuk od Soaphorie, na který taky chystám recenzi i s tuhým kondicionérem. Od Ponia mám ještě i jejich kondicionér, ale ten bych si znovu nekoupila. Mám teď toho strašně moc a nevím na co dříve psát články. :-D Zase je nechci dávat každý den, protože by mi pak nápady velmi rychle došly. :-))

      Vymazat
  4. Wow, no tak ten rozhodně vypadá super :) Já mám problémy právě s tím mastnějším čelem, tak se po něm podívám a i když mi je teprve 17, tak vrásečky už mám :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém je skvělý a hodně jsem si ho oblíbila. Vrásky máme podle mě skoro všichni. Jen bysme to neměli nechat zajít do takového stadia, kdy nám začnou vadit. :-)

      Vymazat
  5. Ešte som príliš mladá, aby som používala takýto krém. No som veľmi rada, že ti vyhovuje :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s 2ma GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Ja ešte krémy proti vráskam nepoužívam, nakoľko si myslím, že to ešte nie je potrebné. Ale uvažovala som aj nad tým, že by som si jeden kúpila a natierala sa ním aspoň dva razy do týždňa, len tak preventívne :D Od značky Dulcia ani nič nemám, takže možno by tento krém mohol byť prvým produktom :) Pekný článok a veľmi sa mi páčia fotky :)

    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělý nápad. Raději takto preventivně než s vráskami později bojovat. A děkuji. :-)

      Vymazat
  7. No vypadá opravdu hodně dobře! I přesto, že vrásky nemám (tedy aspoň doufám :D) si myslím, že by se mi určitě hodil! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krem me teda hodne zaujal! Ale asi ho jeste nebudu potrebovat.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá zajímavě, ale jsem ráda, že ho zatím nepotřebuji.. no i když :D

    Lovies 47
    GIVEAWAY o kosmetiku SOAPHORIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych byla taky ráda, kdybych ho nepotřebovala. :-D

      Vymazat
  10. Krém proti vráskám může být skvělý, ale ještě ho asi nepotřebuji :) četla jsem, že když se začnou tyto krémy používat příliš brzy, že také můžou vrásky začít vznikat... ale nevím no. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to netuším. U mě příliš brzy určitě není. :-)

      Vymazat
  11. Je paráda Marťo, že Ti pomohl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě se úplně zbavit těch hlubších mimických vrásek a budu nad míru spokojená. :-)

      Vymazat
  12. Moc hezky clanek) o tomhle jsem jeste neslyšela :) koukni na muj blog na giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. Dulcia značku neznám, ale po tvém článku se po ní podívám :)

    SOUL OF SISTERS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to kosmetika ze Slovenska, ale dá se sehnat i v českých eshopech a já jsem s ní velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  14. Tak nejvíce mě asi překvapila ta barva krému :D Každopádně krém vypadá moc fajn a myslím, že by mohl vyhovovat mojí mamce, která nějaký hledá, takže jí ho určitě doporučím :) Děkuji za tip :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  15. Dulcia čoraz viac prekvapuje a ako vidím, budem potrebovať toho viac ako len očný krém s kofeínom :) a ten zážitok s prstienkami ma rozosmial, lepšie vyzerať mlado ako staro :))

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig