sobota 30. dubna 2016

Spotřebováno 04/2016

Přeji krásný sobotní večer.

Je poslední den v měsíci  a vím, že už nic nespotřebuji, tak jsem si pro vás nachystala článek se spotřebovanými výrobky. Tentokrát se bude jednat převážně o spotřebu přírodní kosmetiky.


1. Voděodolná řasenka s arganovým olejem od Rimmel London - Romantický film vydržela, i trochu deště, ale na divočejší hrátky s vodou nebude. Psala jsem vám o ní v mých začátcích tady a nemám potřebu si ji znovu kupovat. Za tu dobu vyschla, dělá hrudky a už moc nebarví. Je vhodná pro milovnice přirozených řas.

2. Vzoreček uhlového mýdla z farmy - Byla jsem spokojená. Je určené pro mastnou a smíšenou pleť a tak dost vysušovalo. Docela příjemně vonělo a kdo má problém s akné, tak může vyzkoušet, zda mu mýdlo s kozím mlékem obohacené o aktivní uhlí pomůže.

3. Regenerační krém na ruce Dulcia - Je sice mastnější, ale na noc vůbec nevadí. Zkusila jsem si koupit jiný přírodní krém a nejsem s ním tak spokojená jako s tímto od Dulcie, takže se k němu určitě vrátím a koupím si ho. Psala jsem vám o něm tady.

4. Kopřivový tuhý šampon citron a rozmarýn od Ponia - Velká spokojenost a doporučuji. Příjemně vonělo, hezky napěnilo a vlasy i dva dny po umytí byly v pěkném stavu.

5. Přírodní kondicionér Candy Mafia od Ponia - Fungovalo, ale znovu bych si ho nekoupila, protože i když je psané, že ho stačí málo, tak na mé dlouhé vlasy jsem ho musela dát více a balení bylo hned pryč. Taky mi nesedla vůně. Píšou o něm, že voní sladce jako cukrová vata, ale já z něj cítím spíše kořenitou vůni, která mi moc nevoní.

6. Organické mýdlo Karamelové nebe od Soaphorie - Nenechte se zlákat názvem, protože po karamelu vůbec nevoní. Aspoň teda mě ne. Více si o něm můžete přečíst tady a znovu si ho nekoupím.


7. Tuhý šampon od Soaphorie - Chystám na něj recenzi a znovu si ho nekoupím.

8. Tuhý kondicionér od Soaphorie - Také na něj chystám recenzi společně s tuhým šamponem a taktéž si ho znovu nekoupím.

Těším se na vaše podobné články. 
SHARE:

22 komentářů

  1. Škoda že zadny tuhy sampon by sis aspon tento nekoupila, myslela jsem ze to budou kladné recenze, skoda. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten od Ponia byl fajn. Od Soaphorie docela taky, jen nemám potřebu si ho znovu kupovat, protože měl své chybičky.

      Vymazat
  2. Mýdla z farmy si dávám okamžitě do záložek, příští měsíc bych mohla okusit zrovna to uhlové. Řasenka má krásný obal ale bohužel pouze jenom ten. Kondicioner Ponio mi přijde zda ho není málo, přeci jenom 50 ml nic není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na akné netrpím, tak nemůžu posoudit, ale je na to určené. Ano, je ho málo a doporučovala bych ho na kratší vlasy.

      Vymazat
  3. Pekna spotreba, zaujal me ten tuhy sampon Ponio, s tuhymi sampony zatim zadnou zkusenost nemam :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  4. V tomto článku se mi zalíbil jen regenerační krém na ruce, jinak asi zbytek nemám potřebu zkoušet :) Přeju krásný první máj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Verčo. Ono přírodní kosmetika neláká každého, tak se ani nedivím. :-)

      Vymazat
  5. Mydla z farmy vyzkousene a jsou skvele! Dulcia krem taky chvalim! Ze Soaphorie mam vic veci a se vsemi spokojena, tuhy sampon jsem nezkousela👍👍👍

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soaphoria je fajn, ten šampon není špatný, ale nemám touhu si ho znovu kupovat.

      Vymazat
  6. Tuhé šamponky mě po zkušenosti s těmi od Soaphoria docela děsí (a jak koukám, ani ty jsi s nimi nebyla spokojená), ale jestli říkáš, že ten od Ponio je dobrý, tak ho budu muset taky vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  7. Ten regeneračný krém na ruky vyzerá naozaj super

    OdpovědětVymazat
  8. tie vodeodolné riasenky sú ozaj veľká bieda :/ ja som za celý život našla iba jednu jedinú, ktorá bola naozaj dobrá.. a to uhľové mydlo by som mala skúsiť, vyzerá, že je naozaj super :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím uhlovým mýdlem jsem byla spokojená a ohledně těch řasenek, ty voděodolné moc často nepoužívám, ale tahle od Rimmelu byla docela o ničem.

      Vymazat
  9. Zkušenost nemám s ničím, ale už dlouho mně láká vyzkoušet nějaký tuhý šampon, konkrétně jak chválíš ten od Ponia:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Měla jsem taky tuhle voděodolnou řasenku a musím říct, že podle toho co slibuje, tak jsem taky nebyla vůbec spokojená. A o tuhém šampónu jsem nikdy neslyšela :O

    SOUL OF SISTERS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, moc voděodolná nebyla a řasy jen zvýraznila.

      Vymazat
  11. Ten kopřivový tuhý šampon zní zajímavě! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig