neděle 16. října 2016

Bronztone organický aktivátor opálení od Soaphorie

Přeji krásnou neděli.

Když jsem si mohla vybrat další výrobek na e-shopu Krasnakazdyden.cz, padl mi do oka Bronztone organický aktivátor opálení od Soaphorie. Jelikož jsem v létě trávila každý den na přímém slunci několik hodin, byla jsem na něj hodně zvědavá.


O výrobku si můžete přečíst:
Jedinečná kombinace organických hojivých olejů ve spojení s oleji pocházejících z brazilských pralesů vytvořila jemný a přitom účinný aktivátor opálení. Oleje z Buriti, sladkých mandlí a malinových jader spolu s mrkvovým a měsíčkovým macerátem připraví pokožku na slunění, podpoří její jednotné a dlouhotrvající opálení a zároveň předejdou spálení. Pokožku udrží při i po slunění vláčnou a vyživenou bez stop dehydratace a zaručí celkový komfort během pobytu na slunci. Má přírodní ochranné vlastnosti, neobsahuje přidaný ochranný faktor (SPF).

Bronztone je vhodný na všechny typy pokožky včetně citlivé (neobsahuje parfemaci ani barviva) na podporu tvorby melaninu. Je bez chemických a konzervačních přísad, živočišných tuků, ropných derivátů, parfemace a barviv. Obsahuje oleje lisované za studena a maceráty louhované v olejích lisovaných za studena, pocházející z ekologického hospodářství a opatřeny známkou Eco-cert.

Balení je plastová láhev s uzávěrem na zašroubování a obsahuje 150 ml oleje. Má velmi jemnou vůni olejů, kterou cítíte jen když pozorně přivoníte k lahvičce.

Konzistence je olejová a pro milovníky olejíčků naprosté blaho. Velmi dobře se roztírá a pokud to s mazáním nepřeženete, nebudete mastní ani ulepení. Po chvilce se krásně vstřebá. Pokud to tedy nepřeženete, nemusíte mít také strach, že vám udělá nehezké fleky na oblečení.

Při nanášení doporučuji dávat velký pozor aby vám olej nekápl na oblečení. Mě kápl přímo na kšilt od kšiltovky. Hned jsem utíkala flek umýt mýdlem (v tu chvíli nic jiného po ruce nebylo) a nešlo to. Až doma se mi podařilo mastný flek odstranit jarem.

Když jsem používala běžné opalovací krémy s vysokým UV faktorem, většinou jsem se moc neopálila. Když jsem použila krém s nižším UV faktorem, tak jsem se zase spálila.
S tímto olejem jsem se  hezky opálila a zároveň nespálila. Navíc pokožku skvěle hydratuje, po opalování ji uklidňuje a po sprchování příjemný pocit přetrvává. I bez použití oleje jsem měla na druhý den pokožku krásně hydratovanou.

Aktivátor opálení jsem začala používat skoro v půlce léta, kdy má pokožka byla už trochu opálená a nepoužívala jsem ho u vody. Olej jsem využila i přes slunečné září a doteď mám pokožku hezky opálenou. Stále jsem se nezačala loupat, jak se mi to většinou stává při používání běžných opalovacích krémů.

+ opálíte se s ním
+ nespálíte se
+ hydratuje
+ zklidňuje
+ přírodní

- žádné jsem nenašla

Nevím, jak by se aktivátor opálení choval při prvním pobytu na slunci ani jak by působil u vody nebo u moře, ale 4 hodiny denně na přímém slunci a na už trochu opálené pokožce, svůj úkol plnil dokonale. Byla jsem s ním velmi spokojená a děkuji paní Míši z obchůdku Krasnakazdyden.cz za možnost vyzkoušení. Aktivátor opálení můžete koupit tady.

Za mě Bronztone organický aktivátor opálení
od Soaphorie dostává
5 z 5-ti srdíček.
SHARE:

28 komentářů

  1. Na ten jsem byla hodně zvědavá, děkuju za recenzi! Letos jsem ale bohužel na sluníčku moc nepobyla, tak třeba na příští rok si ho taky pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo. Já jsem taky vždycky zvědavá na tvé recenze. :-)

      Vymazat
  2. tak ten musí být skvělý:) mám ráda když se olej rychle vstřebá a ještě když krásně voní:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně tu není moc výrazná, skoro ani nejde cítit, ale vstřebá se opravdu krásně. :-)

      Vymazat
  3. Tak tohle je určitě skvělá vychytávka :) A aspoň skvěle působí. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá to paradne :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  5. Je skvělý, já jsem si už dokonce kupovala i druhé balení :) přítel nechce používat nic jiného!

    OdpovědětVymazat
  6. Na jak dlouho vydrží toto balení? Je to lepší než samoopalovací krém?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používala jsem ho sama a vydržel mi celou půlku léta. Tohle je náhrada opalovacího krému, který chrání pokožku přírodními oleji před slunečními paprsky a zaručí dlouhodobější opálení. Samoopalovací krém je zase o něčem jiném, tam k opálení nepotřebujete slunce. :-)

      Vymazat
  7. Soaphoria je super značka a určite vyskúšaj aj telové peny (niečo ako mlieko). :) Fakt sú dobré a veľmi jemné k pokožke :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělová pěna? To zní opravdu skvěle. Zatím jsem vyzkoušela sprchovou pěnu a ta byla dokonalá. Zkusím teda pohledat. Děkuji za tip. :-)

      Vymazat
  8. O aktivátory opálenia som ešte nepočula a zaujímalo by ma, či to naozaj funguje:) Možno budúce leto vyskúšam:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to spíše náhrada opalovacího krému, kdy se s ním v pohodě opálíš, ale nespálíš. :-)

      Vymazat
  9. Vypadá dobře a líbí se mi ta hydratace :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tento produkt som síce už videla, no nikdy som ho neskúšala. Po tvojej recenzií som ale presvedčená, že po ňom siahnem aj ja :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s ním byla spokojená. Nevím sice, jaký bude po létě na neopálené pokožce, ale asi po něm znovu sáhnu. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig