sobota 22. října 2016

Má oblíbená kosmetika

Přeji pěkný den.

V dnešním článku bych vám ráda ukázala výrobky, které nejraději používám a které mi i nějakým způsobem pomáhají.


1. Kokosový olej - V kosmetice ho používám skoro na vše. Maska na vlasy, odličování, sprchový olej (po běžném umytí), intimní gel, masáže a na vysušenou pokožku. Docela mě napadá myšlenka "Nevíš co na to? Zkus kokosový olej". Nejraději mám tento od Purity Vision, který se dá koupit v DM drogerii.

2. Balzám na rty od Crazy Rumors - Před používáním jsem měla často problém s koutky a pálením rtů. Jakmile jsem přešla na tento balzámek, koutky ani pálení rtů mě už netrápí. Kdo má podobné problémy, může ho vyzkoušet. Byl se skvělou žvýkačkovou vůní a určitě si koupím další balení. Více si o balzámu můžete přečíst v mé recenzi.

3. Gelový base coat a top coat od Essence - Tuto dvojici používám při každém lakování a skvěle prodlouží výdrž úplně každého laku. U mě až na 7 dní. Jen top coat se po delší době začne táhnout a dělat bublinky, musím koupit nový. Pokud tedy máte problém s výdrží jakéhokoliv laku, i negelového, zkuste tuto dvojici.

4. Parfemovaný olej s vůní bergamotu od Frais Monde - Na tento olejíček jsem vám už taky psala recenzi a velmi mile mě překvapil. Měla jsem možnost vyzkoušet vzorečky i s jinou vůní a jsou prostě dokonalé. Lahvička je malá, takže se vleze do každé kabelky, navíc opravdu dlouho vydrží vonět a nemusíte mít strach, že od něj budete mastné. Dá se použít v malém množství i na provonění vlasů. Velká spokojenost.

5. Peeling na ruce od Yves Rocher - Ze začátku jsem si říkala. "Nutnost nebo zbytečnost?" Popravdě je tohle výrobek na větší rozmazlování ručiček. Miluji, když po náročném dni sednu do křesla a jemně si masíruji ruce. Po použití jsou ruce hebké a připravené na pečující krém. Přijde mi, že po použití peelingu, krémy na ruce lépe působí. Jsou vyživenější, jemnější a jak už jsem psala na začátku prostě více rozmazlovanější.

6. Opalovací krém od Biodermy - S příchozím sluníčkem a teplejším počasím jsem ze začátku měla velký problém. Naskočila mi červená, svědivá vyrážka a tak mi manžel zkusil koupit opalovací krém v lékárně přímo na sluneční alergii. Moc teda nevoněl, po namazání jsem ani nevěděla, že jsem něčím namazaná, ale důležité je, že mi pomohl. Potom si už pokožka na sluníčko zvykla a vyrážka i nepříjemné svědění zmizelo, i když jsem začala používat jiný opalovací krém.

Který výrobek nejraději používáte vy?
SHARE:

17 komentářů

  1. Já pořád nerozumím tomu jaký je to poprask okolo toho kokosového oleje, mě celkem jeho vůně vadí a ve vlasech mi to dělalo problém vydržet aspoň 10 minut :D tak jsem ho vypotřebovala na masáž zad když přítel chtěl :D jinak už nikdy více. Parfémovaný olej Frais Monde, jsem si velice oblíbila já ho nosím snad všude! :) A zdá se mi že mi snad ani moc neubývá s lahvičky a to ho nanáším každý den :)))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. kokosový olej parí medzi obľubené produkty, veľmi mi pomáha na moju suchú pleť ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Olejíčky od Frais Monde mám moc ráda. Vlastním broskvový, kokosový a meruňkový. Po bergamotovém toužím, ale musím nejdříve dopotřebovat co mám.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten peeling na ruce YR vypadá zajímavě! Jinak balzámek od CR bych ráda vyzkoušela.
    Village Candle

    OdpovědětVymazat
  5. Zkušenost mám jen s kokosovým olejem, vím, že má spoustu využití, ale já ho skoro vždy používám jen jako masku na vlasy (a tam má fakt parádní výsledky) a někdy na namazání těla. A pak si kupuji top coat a base coat Essence, lakování už se bez nich u mně neobejde:-)

    OdpovědětVymazat
  6. kokosový olej je must-have :) ja ho síce používam skôr na pečenie, ale skúšala som si s ním už aj leštiť a bieliť zuby :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  7. Bez kokosového oleje si neumím sama sebe představit :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  8. Kokosový olej je má stálice, používám ho na vše :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Od Frais Monde mám parfémovaný olejíček ve verzi Mango :). Já jsem si momentálně oblíbila červené rtěnky

    OdpovědětVymazat
  10. Práve tento kokosový olej sa už dlho chystám vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  11. Na kokosový olej taky nedám dopustit, používám ho hlavně při různých zánětech apod. A taky je skvělej na bělení zubů spolu s kurkumou :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  12. Peeling na ruky je celkom zaujímavý kúsok. Ja tiež mám jeden doma od Alverde a používam ho skôr sporadicky. Mám ho však rada :)

    OdpovědětVymazat
  13. Kokosák mám ten samý, ale v menším balení z Tety a je pravda, že dokud jsem ho používala, byla jsem s nim naprosto spokojená i na vaření byl super. Bohužel mám pocit, že se mi přes léto zkazil:-D jestli to teda jde... takže čeká mě koupě dalšího.
    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. Teraz budem znieť asi veľmi vtipné. No väčšinu mimo balzamu nepoznám. Tento balzam mám však v MYSTERY príchuti čo je úplne super. Inak, opaľovacie mlieka mám rada aj ja a keďže mám bledú pokožku, aj ich musím pravidelne využívať

    OdpovědětVymazat
  15. Balzám CR a ty laky od Essence naprosto miluji! Jen je škoda, že ten top coat po chvíli strašně zhoustne a nejde s ním pracovat no :/
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  16. Frais monde mám nejaké mini balenie vôňu v spreji a cítila som ju celý deň dokonca ešte aj na ďalší deň, táto značka sa mi začína páčiť:)

    OdpovědětVymazat
  17. Peelingy od YR jsou pecka, naopak pak taky nerozumím boomu okolo kokosáku :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig