úterý 25. října 2016

Narozeninový a vánoční seznam přání

Přeji pěkný den.

Mé narozeniny i Vánoce se pomalu blíží a já tady mám pár věcí, které by mi udělaly obrovskou radost. Čas utíká hrozně rychle. Ani se nenadáme a Vánoce budou tady. I já už sháním dárky, nerada nakupuji na poslední chvíli.

Ale zpět k tomu, co by mě na narozeniny a Vánoce velmi potěšilo.


1. Adventní kalendář s kosmetikou - Minulý rok se mi podařilo koupit adventní kalendář od Balei, bohužel až po Vánocích. Letos bych chtěla hezky po jednom otvírat okýnka a těšit se z každého výrobku. V podstatě je mi jedno jaké značky bude, hlavně ať není čokoládový.
Zdroj

2. Žehlící kartáč na vlasy - Narážím teď na něj stále na FB a moc mě zaujal. Viděla jsem ho ve videu při používání a opravdu vlasy vyžehlil. Byla by to pro mě jednodušší úprava vlasů než s běžnou žehličkou. Našla jsem ho na Aliexpressu za levnější cenu. Pokud vás zajímá, odkaz najdete pod obrázkem.
Zdroj

3. Kalhoty - Jakékoliv, které mi sednou. Ty na obrázku vypadají moc hezky. O víkendu se půjdu podívat do města, snad najdu aspoň podobné.
Zdroj

4. Průhledný deštník - Nejlépe skládací, aby se mi vlezl do kabelky. Strašně se mi líbí průhledné deštníky. Musí to být nádhera, dívat se, jak všude kolem prší a kapky vody stékají po deštníku.
Zdroj

5. Tuhý tělový balzám od značky Navia - Ráda bych vyzkoušela Chladivý vánek. Dle popisu musí krásně vonět a být velmi příjemný.
Zdroj

6. No a v neposlední řadě i něco kreativního. Našla jsem sadu pro výrobu malého obrázku Santa Clause. Na fotce níže sice vypadá jako velký obraz, ale má jen 30x26 cm. Kdybych našla něco podobného s většími rozměry, moc bych se potěšila a určitě koupila. Popřípadě kdybyste o něčem podobném věděli, dejte klidně vědět. Vyrábět něco mě hrozně baví.
Zdroj

Kdy vy nakupujete dárky? Necháváte nákupy na poslední chvíli?
SHARE:

19 komentářů

  1. Krásny wishlist. Ja nakupujem darčeky v predstihu a len veľmi málo ľuďom, takže starosti s tým nemám :)


    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  2. Průhledné deštníky se mi strašně líbí, taky se po nějakém hezkém rozhlížím:-) A zaujal mně i žehlící kartáč na vlasy.. Jinak, já mám zatím jen pár dárků, zbytek budu ještě shánět, snad ale ne na poslední chvíli, chci si ušetřit nervy:-)

    OdpovědětVymazat
  3. ten dáždnik je krásny a taktiež by som brala nejaký priehľadný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten hřeben alias žehlička je super věc a určitě bych to také chtěla :) Počkáme na akci...jinak adventní kalendář máme společné přání, ale ten od essence vypadá také dobře. :) Ten deštník co jsi vybrala teda ten vypadá velice dobře. :) Navia značku zatím neznám, tak snad něco od nich vyzkoušíš. :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Průhledný deštník chci taky! Nerada nakupuju dárky na poslední chvíli a většinou se mi daří všechno stihnout včas. Nedělá mi problém koupit dárek třeba už v létě :) Vedu si takový seznam, kam si píšu tipy na dárky, vždycky když mě něco napadne a pak podle toho před Vánoci vybírám :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné věci si přeješ! Já průhledný deštník mám a je to paráda :)

    OdpovědětVymazat
  7. transparentný dáždnik je mojím snom už od detstva :) a kozmetický adventný kalendár je super nápad! želám ti, nech si všetky veci nájdu miesto u teba doma ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  8. Jů tak to držím palce ať dostaneš co nejvíce z toho, co si přeješ. :) btw. taky bych raději kosmetický kalnedář než čokoládový. A to poslední mi nejdříve připomínalo nažehlovací korálky, ale jak jsem se pořádně koukla je to něco jiného:)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. to je super wishlist :) priehľadný dáždnik by som chcela aj ja :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  10. Adventný kalendár s kozmetikou je asi aj môj sen :DD
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Průhledný deštník se mi moc líbí ♥ já mám bílý s barevnými puntíky, takže když je venku hnusně a prší, tak mám den veselý aspoň s deštníkem :D.
    Rifle už si nějakou dobu nekupuji, nejpohodlnější jsou mi džegíny a legíny, ale ty z pevného materiálu, ne aby mi lezl zadek :D
    Kosmetický kalendář by se mi taky líbil ♥ a kartáč alias žehličku jsem viděla v akci a líbí se mi

    OdpovědětVymazat
  12. Ten adventný kalendár by som aj ja chcela :)

    OdpovědětVymazat
  13. Průhledný deštník se mi hoodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  14. Po tom adventnom kalendári túžim aj ja!

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  15. Máš veľmi zaujímavý zoznam prianí. Ako však pozerám, nie si veľmi náročná, čo je úžasné :) Prajem ti, aby si si našla naozaj všetko po čom túžiš

    OdpovědětVymazat
  16. Dárky už vymýšlené a některé nakoupené i mám. Adventní kalendář od Balei bych chtěla letos sehnat. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Nějaký kosmetický (ale ten čokoládový klidně taky!) kalendář bych si přála i já a průhledné deštníky se mi taky moc líbí, ale zatím jsem asi nikde žádný neviděla :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  18. Joo průhledný deštník jsem si pořídila, ale ještě jsem ho nevzala do akce, ale už se moc těším! Hrozně se mi líbí adventní kalendář od Douglasu, ale asi se ovládnu:)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  19. Jé, ani jsem nevěděla, že takový kalendář je. Já každopádně miluju ten čokoládový, takže mu zůstávám věrná. :)
    S tím deštníkem máš pravdu. Musí být hrozně krásný sledovat ty kapky.
    Já už začala pomaloučku nakupovat.
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig