pondělí 21. listopadu 2016

Další tipy na dárky s časopisy

Přeji příjemný začátek týdne.

Já si udělala delší volno a jela navštívit rodiče do ČR, kde jsem opět zavítala do obchůdku s časopisy a neodešla s prázdnou. Časopisy mám ráda a když k tomu přidají pěkný dárek, neodolám.

Tyhle typy článků se snažím psát často a jak jsem zjistila, že i vás u časopisu hodně zaujme dárek, článek jsem přejmenovala na Tipy na dárky s časopisy

Jako první jsem si koupila časopis Marianne, ke kterému bylo přiložené tělové mléko od L´Occitane. Tato značka je na můj vkus docela drahá a jsem ráda, že ji můžu vyzkoušet aspoň tímto způsobem. Tělové mléko docela příjemně voní a už se těším až vyzkouším. Jinak časopis obsahuje plno reklam, ale i spousty zajímavých článků, které jsem si ráda přečetla.

Časopis, který se mi obsahově nejvíce zalíbil je Paní domu. Uvnitř najdete inspirace a návody na vánoční dekorace, ale i spousty výborných receptů na cukroví i maso. K časopisu byl přiložený krém na ruce Kamill. Už jsem ho jednou měla a byl skvělý. Uvnitř časopisu jsem našla ještě druhý časopis Moje chvilka pohody.

Další časopis, který se mi obsahově líbí je Joy. Najdete tam skvělé tipy na kosmetiku, pletené účesy, módu.... K tomuto časopisu byl přiložený sprchový krém od B.U. s nádhernou citronovo vanilkovou vůní. Je v malém balení a tak si ho odložím na cesty.

Další časopis, který mě zaujal hlavně svým dárkem byl Lui. Pro mě absolutně neznámý časopis a má zvědavost, co obsahuje černá krabička ve tvaru srdíčka byla obrovská. Časopis jsem si koupila a po otevření se nestačila divit. Díky mé zvědavosti jsem si koupila časopis pro gaye. Nevadí, i tak jsem si časopis prolistovala a musím uznat, že byl zajímavý. Jen je teda spíše více určený pro muže.

Určitě vás (stejně jako mě) zajímá, co ukrývá černé srdíčko. Po detailnějším prozkoumání krabičky jsem zjistila, že se uvnitř nachází parfemovaný náramek s afrodiziakální vůní, který po vyjmutí z krabičky bude vonět celý jeden měsíc.

Po otevření cítím takovou velmi zvláštní vůni, která mi vůbec nevoní a na ani jednoho z nás afrodiziakálně vůbec nepůsobí.

Docela mě zarazil vzhled náramku. Hodně mi připomíná obojky proti blechám a klíšťatům, co se používá u psů a koček. Však posuďte sami.
No, co se dá dělat, to jsem celá já. Vždy si koupím něco, co nepoznám a pak to tak dopadá. Aspoň jsme se s manželem pobavili a časopis oba prozkoumali. 

Jaký je váš nejoblíbenější časopis?
SHARE:

15 komentářů

  1. Tak, zrejme najväčším sklamaním pre teba bol Lui. Nie len že si si kúpila časopis, ktorý pre teba nie je určený, ale aj darček nebol to práve orechové. Inak, ja som mala zas kedysi parfém s féromónmi a vôbec to nezaberalo na mužov či kamarátov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedá se říct, že zklamání. Časopis byl zajímavý a u zkoumání dárku jsme se manželem pobavili. Bohužel náramek na nás působí úplně opačně, odpudivě. :-))

      Vymazat
  2. Joy čtu, obsahově se mi líbí a když je v něm dárek navíc, tak tím líp. Ostatní časopisy kupuji právě podle přibalených dárků, často bývá nějaký třeba v Ženě a život.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem také hodně ujetá na časopisy s dárky! :) Teď jako nic moc, tak snad to bude lepší s dárky. :) Jinak Joy jsem měla také v plánu koupit, ale nějak se mi nechce kupovat, ikdyž ho mám nejradši tak celkem takový nudný dárek. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joy mě obsahově docela zaujal a dárek je pro mě fajn. Ale ty spíše čekáš na nějakou dekorativku. :-D

      Vymazat
  4. Nejsou to spíš časopisy s dárky?? No, mě tyhle časopisy přestaly bavit dávno..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, pro mě to jsou dárky s časopisy. Více je psané v článku. :-)

      Vymazat
  5. Popis a celkově slova a o posledním časopisu a dárku mě pobavil :D. Na Marianne jsem se dnes koukala, ale nevzala jsem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, taky jsme se pobavili, když jsme zjistili, co jsem to vlastně koupila jen díky mé zvědavosti na dárek. :-D

      Vymazat
  6. tieto darčeky z časopisov sú super práve vďaka veciam ako ten maličký sprchový gél - v obchodoch tieto mini prevedenia stoja hrozne veľa, no človeku sa skrátka zídu :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  7. Zbožňujem darčeky z časopisov :D Sú takmer jediným dôvodom prečo si ešte nejaký časopis zadovážim :)
    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za tipy! :) pravidelně si žádný časopis nekupuji, ale když na to mám náladu, šáhnu po Joy či Elle. :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig