pátek 9. prosince 2016

Rtěnka s květem a kousky zlata uvnitř Kailijumei

Přeji pěkný den.

V dnešním článku si můžete přečíst o rtěnce Kailijumei, která v sobě ukrývá skutečný květ a kousky zlata. Je bezbarvá, ale přesto krásně zabarví rty. Co myslíte, byla jsem s rtěnkou spokojená?



Rtěnku jsem dostala z e-shopu www.jolen-slovakia.eu, kde tyhle rtěnky najdete ve 4 odlescích (červený, purpurový, oranžový a růžový). Také na stránce najdete jejich kosmetiku značky Jolen.
Tuto kosmetickou značku nepoznám a tak jsem vždycky ráda, když si o ni můžu něco málo přečíst.
Zdroj

E-shop momentálně vkládá největší úsilí do propagace již zmíněné rtěnky Kailijumei. Na internetu jsem zjistila, že je to čínská značka a o rtěnkách si na e-shopu můžete přečíst menší info.
Kozmetická spoločnosť Kailijumei sa špecializuje na výrobu rúžov na pery. Aby doladili svoj produkt do maximálnej dokonalosti, rozhodli sa do rúžu umiestniť maličké sušené kvety, ktoré potešia nejedno ženské srdce i oko. 
Tieto rúže nielenže obsahujú skutočné kvety a maličké kúsočky zlata vo vnútri, taktiež vedia jemne meniť odtieň svojej farby podľa teploty ľudského tela, alebo hodnoty pH.

Rtěnka mi přišla krásně zabalená v papírové krabičce a po rozbalení mě ihned překvapil vzhled. Obal je leskle červený a obsahuje zrcátko, které úplně postačí k drobným úpravám.

Rtěnka má jiné otvírání než ty klasické, které mám doma. Na spodní červené straně stisknete a na druhé straně se uvolní rtěnka, kterou už jen lehce vytáhnete. V krabičce u rtěnky najdete i návod k otevření, takže to zvládne určitě každý.

Po otevření je rtěnka průhledná a hned mě zaujala vůně, která je na první přivonění krásná, ale zakončuje ji něco chemického. Což se mi už moc nelíbí.

Při úplném vysunutí rtěnky, vidíte dole opravdový sušený květ a po celé délce drobné kousky zlata.

Na e-shopu uvádějí složení rtěnky: kakaové maslo, včelí vosk, živica, olivový olej, kyselina citrónová, levanduľový olej, olej z hroznových jadier, rastlinné výťažky a kyseliny stearová.
Já vám vyfotila celé složení ze zadní strany obalu.

Po nanesení na rty je velmi příjemná, zpočátku mi připomíná pečující balzám a krásně rty zabarví. Cca po hodině se příjemná vrstva vpije do rtů a začínám mít pocit suchých rtů. Při nechtěném olíznutí nechutná zrovna moc dobře a mám v ústech nepříjemnou pachuť.

Rtěnka se zabarvuje většinou podle vaší tělesné teploty nebo ph pokožky. V zimě je odstín světlejší a v teple tmavší. Vyzkoušela jsem ji nanést na ruku, kde vypadala úplně jinak než na rtech.

Na rty se nanáší v tenké vrstvě, kde zanechá jemný odstín. Čím více dáte vrstev, tím více je odstín tmavší. Pro představu, jak mi rty barví jsem vyfotila namazanou jen polovinu rtů a potom, jak vypadá konečný výsledek.

Rtěnka je na rtech pěkná, nezvýrazňuje nedokonalosti a barva dlouho vydrží. Dá se s ní v pohodě pít a menší svačinu v práci taky zvládne.

+ obal se zrcátkem
+ design rtěnky
+ krásně barví rty
+ nezvýrazňuje nedokonalosti
+ výdrž barvy

- vůně
- chuť
- vysušuje rty
- složení

Strašně moc jsem chtěla tuhle rtěnku vyzkoušet, ale myslím, že kosmetická značka Kailijumei by měla na této rtěnce ještě zapracovat a trochu ji vylepšit. Samozřejmě to neznamená, že když nesedí mě, nesedne i vám. Je třeba vyzkoušet. Navíc má opravdu nádherný a neobvyklý vzhled, který upoutá každé ženské oko. Jestli vás rtěnka zaujala, koupíte ji tady a já děkuji e-shopu jolen-slovakia.eu za možnost vyzkoušení.


Rtěnka Kailijumei dostává
2 z 5-ti srdíček.
SHARE:

20 komentářů

  1. Wow, tak to jsem ještě neviděla.....vypadá to úchvatně !
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem si jednu objednala přímo z Ebaye, zaujala mě díky té kytičce, ale přiznám se, že ji skoro nepoužívám. Zabarví se na mě příliš do fialově a to mi moc nesedí :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, taky jsem rozmýšlela, který odstín si vezmu a nakonec jsem s tím, jak barví velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  3. Tohle se mi moc libi, opet neco netradicniho. Videla jsem ji nekde na internetu a hodne jsem nad ni uvazovala ale jelikoz je pred vanoci, tak to necham az po nich.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vypadá neobvykle a to mě na ní taky hodně lákalo. :-)

      Vymazat
  4. Rtěnka jako vypadá na první pohled super! :) Ale asi bych do ní nešla. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to skvělý nápad udělat tuhle neobvyklou rtěnku, ale má ještě dost chyb. Kdyby se jim podařilo ji trochu vylepšit aby aspoň hned tak nevysušovala, tak by byla super. :-)

      Vymazat
  5. Tak to, že vôbec farbí, ma príjemne prekvapilo. Vyzerá veľmi pekne na perách, no i samotný design rúžu je naozaj krásny :) Tá kvetinka je asi najkratívnejšia vec, čo som kedy videla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Design má nádherný, ten se jim velmi povedl. :-)

      Vymazat
  6. Po této rtěnce jsem hrozně toužila, okukovala jsem jí na instagramu a její napodobeniny na aliexpresu. Ráda bych jí někdy vyzkoušela, ale po tvé recenzi to není úplné must have. Ale je krásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, krásná je. Taky jsem okukovala na Ali podobné napodobeniny, ale neměla jsem odvahu je objednat. Jsem ráda, že jsem ji mohla aspoň takto vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  7. Je krásná. Na rtech vypadá hezky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Její vzhled je překrásný, ale nezaujala mě natolik, abych si ji koupila.
    Nápad super. Jako malá jsem ráda nosila ty prstýnky a řetízky s touto "schopností". :)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si pamatuji, že jsem měla jeden takový prstýnek. :-)

      Vymazat
  9. Po par namazani na rty, pachut zmizela. Mam ruzovou Barbie Doll, od pritele k Vanocum. Sice trochu vysusuje ale je originalni uz jen jak vypada ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vzhled je opravdu originální a dokáže zaujmout. Bohužel u mě pachuť nemizí.

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig