úterý 6. prosince 2016

Spotřebováno 10 a 11/2016

Přeji pěkný den.

Doufám, že vás čerti neodnesli a já mám stále pro koho psát.

V říjnu jsem spotřebovala jen pár výrobků, bylo zbytečné psát tento článek a tak jsem spojila spotřebované výrobky za měsíc říjen a listopad.

1. a 2. Šampon s kondicionérem na barvené vlasy od Oriflamu - Mají krásnou jahodovou vůni, kterou ve vlasech cítím i na druhý den. Šampon vlasy dobře umyje a kondicionér je pomůže rozčesat. Já jsem s touhle dvojicí velmi spokojená, mým vlasům vyhovuje a můžu jen doporučit.

3. Suchý šampon od Batiste - Je úplně skvělý, opravdu funguje. Vlasy odmastí a dodá jim objem. Na šamponu se sice píše, že má svěží a jemnou vůni, ale i tak mi přijde ve vlasech dost silná a vadí mi. Vyzkoušela jsem si koupit jiný s třešňovou vůní a u něj mi parfemace vůbec nevadí. Doporučuji.

4. Pěnové tužidlo Syoss - Celkově jsem z téhle značky dost zklamaná a není výjimkou ani tohle pěnové tužidlo. V podstatě vám nepovím, jaké je, protože z něj stříká jen voda, žádná pěna a tak plné balení vyhazuji.


5. Jasmínová voda od Soaphorie - Byla skvělá. Sice mi moc nevoněla, ale na pleti vůně nešla cítit. Krásně hydratovala a vyhlazovala pleť. Určitě si ji v nejbližší objednávce znovu koupím, doporučuji.

6. Ostropestřecový olej od Soaphorie - Používala jsem ho jen na vlasy, ale má využití i na kožní problémy. Akné, ekzémy, křečové žíly apod. U vlasů slibuje snížení vypadávání vlasů, což můžu potvrdit. Na vypadávání vlasů je to zatím nejlepší pomocník, co jsem našla. Doporučuji.

7. Noční oční krém s kofeinem od Dulcie - Mé oční okolí skvěle hydratuje a zanechává ho jemné. Ráno mám otoky menší a nejvíce mi pomohl s tmavými kruhy pod očima, které jsou viditelně světlejší. Už mám další balení očního krému v novém obalu a přijde mi, že se přes noc lépe vstřebává, než krém ze staršího kelímkového obalu. Buď se mi z pumpičkového aplikátoru daří nabrat menší množství krému nebo změnili složení a je méně mastnější. Za sebe doporučuji.

8. Kouzelné mýdlo od Palmolive - Proč kouzelné? Protože uvnitř lahvičky byla růžová voda, která po stisknutí aplikátoru změnila konzistenci a na ruce dávkovala bohatou, jemnou pěnu.  Navíc krásně vonělo. Za sebe doporučuji.

9. a 10. Base coat a top coat od Essence - Tuto dvojici používám při každém lakování a skvěle prodlouží výdrž jakéhokoliv laku. Jediné mínus je u top coatu, že po chvíli zhoustne a nedá se s ním pracovat. Navíc dělá na nehtech po čase bublinky a tak nespotřebovaný vyhazuji. I tak jsem si koupila další balení a doporučuji.

Máte nějakou zkušenost s mými spotřebovanými výrobky? Poznáte je? Jak jste s nimi spokojení vy?
SHARE:

17 komentářů

  1. Batiste chcem vyskúšať už nesmierne dlho, no stále sa k tomu nie a nie dokopať :DD
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  2. Juu, jsem ráda, že ti ostropestřecový olej taky tak vyhovoval. Mi přijde tento od Soaphorie na vlasy i lepší, jak třeba od Topvetu, který se dá jíst. Růžové kouzlo od Palmolive mě hrozně zaujalo! A jsem ráda, že ani tebe neodnesli čerti :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nalákala jsi mně na to mýdlo od Palmolive a jasmínovou vodu, oba produkty bych moc ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  4. No Batiste je pro mě klasika a nejspíš ho budu potřebovat i v Česku :D ještě jsem si ho nekoupila. Jinak díky za tip budu si muset koupit ostropestřecový olej, protože mi vypadávají vlasy :) A to mýdlo od Palmolive jsem nikde neviděla.

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. S týmto Batiste suchým šampónom som bola veľmi spokojná, a z Orifka som z tejto rady používala grepový šampón na mastné vlasy a lupiny myslím, a tiež bol super, ostatné produky moc nepoznám.

    OdpovědětVymazat
  6. Tie penové mydlá aj ja milujem :))

    OdpovědětVymazat
  7. Tahle vlasová dvojka od Oriflame mi také moc vyhovovala :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  8. Krém s kofeinem teď zkouším, ale zatím z něj moc nadšená nejsem, uvidím ještě časem :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Suchý šampon od Batiste je naprostá klasika, tím se nic nezkazí :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  10. Zkušenost zatím s ničím nemám, ale ten ostropestřec mě fakt láká! Zatím jsem na něj pokaždé četla chválu. A to samé na kofeinový krém :)

    Soutěž o Regenerační set Granátové jablko WELEDA

    OdpovědětVymazat
  11. tie Essence laky by som asi aj skúsila, už dlhšie hľadám nejaký top coat :) pekný článok ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  12. Ten Šampón som mala aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ja pouzivam presne to iste lakovacie duo Essence :)
    Pozyvam na luxusnu giveaway o Lancome, Biodermu a Dermacol, tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  14. batiste je klasika a je skvele ho mat vo svojej vybave :D
    a oriflame sampony mna osobne nejako nenadchly :(
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  15. Batiste šampon je funkční klasika :). A také bych měla zainvestovat do něčeho na nehty, hlavně aby lak vydržel a nehty se nelámaly.
    littlecapsule

    OdpovědětVymazat
  16. Tak toto spotrebovanie je veľmi zaujímavé :) Ja by som rada vyskúšala najmä ten Jazmín zo Soaphorie

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  17. Batiste jsem objednala ségře na Vánoce, tak snad bude spokojená :) myslím, že verzi Sweetie

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig