čtvrtek 16. února 2017

Nákupy Oriflame a Yankee Candle

Přeji pěkný den.

Dneska jen takový odpočinkový článek, ve kterém se můžete nechat inspirovat mými nákupy z Oriflamu a od oblíbené značky Yankee Candle. Třeba vás něco zaujme a taky naláká ke koupi.

V minulém katalogu Oriflame 2-2017 se mi nejvíce líbily sady. Cenově vyjdou levněji a jako první mě zaujala sada na mastnou pleť. Obsahuje čistící ubrousky, pleťový krém a olejíček na vyrážky. Tuto kosmetiku používám vždy, když mám "problémy" s pletí a jsem s ní velmi spokojená. Ze současného katalogu jsem si k výrobkům přiobjednala čistící gel a tonizační vodu. Takže z této řady budu mít kompletní péči o pleť.


Další sada obsahovala krém na ruce, černou řasenku, pleťový krém a balzám na rty. Nedokážu odolat ničemu, kde je krém na ruce a balzám na rty. To je moje závislost. Škoda, že jsem si neschovala lísteček s cenami, protože sady vyjdou opravdu o dost levněji, než kdybyste si výrobky kupovali jednotlivě.

Opět další krém na ruce a obyčejné mýdlo. Mají nádherně jemnou vůni. Ještě jsem tuto dvojici nezkoušela, tak uvidím, jaká bude.

Koupila jsem si i dvě pleťové masky na mastnou pleť. Jednu jsem již zkoušela, trochu při schnutí pnula pleť. Opravdu jen trošičku, už jsem zažila i horší. Pleť byla po použití krásně čistá, bez nadbytečného mazu a nevysušovala.

Moje starší pemza už dosloužila a byla potřeba se podívat po nějaké jiné. V Oriflamu mě zaujala krásně fialová 4 v 1. Je na ní kovový pilník, kartáček a z druhé strany je pemza a takový brusný papír.
Rtěnky od The one jsem si hrozně oblíbila. Mají nádherný lesk, obsahují spousty třpytek a nic nevydrží. Ale i tak je prostě miluji a nemám problém si je opakovaně nanášet. Už mám doma 3 odstíny a chystám na ně i hromadnou recenzi, kde vám je všechny ukážu.

A přecházíme k oblíbené, voňavé značce Yankee Candle. Věděli jste, že se tato značka dá koupit i na Notinu? Svíčku s vůní broskve jsem kupovala v akci za nějakých 6 eur a Cappuccino truffle za normální cenu, protože je to pro mě nejlepší vůně od nich. Mám ji moc ráda a oblíbil si ji i manžel. Časem bych si chtěla pořídit na malé svíčky stínidlo a talířek v sadě. Hodně se mi líbí, když vypadá svíčka, jako lampička.

Votivku Fruity melon mám taky z Notina a White tea jsem kupovala na stránce Yankeevone.

U Yankee jsem si koupila i tuto krásnou aromalampu, kterou plánuji dát mamince na narozeniny i s nějakým vonným voskem. Jen ještě nevím, který vyberu.

Byla jsem v obchůdku, kde mají stojan s YC a po očuchání jsem si vybrala tyto vonné vosky. Kromě melounového, ten mám z Notina. U rodičů mě ještě čekají u nás nedostupné vůně a to Cotton candy a Milk cookies, které jsem kupovala na FB ve skupině Bazar se svíčkami. Pokud máte rádi YC, skupinu doporučuji.

Yankee Candle je moje nová závislost. Mám ráda, když mají věci své místo a tak jsem si na vosky udělala takový organizér z krabice od bot, který jste už mohli vidět na mém instagramu. Do jedné přihrádky se vejde votivka s voskem nebo několik vosků na sebe. Navíc mám každý vosk i votivku ještě v uzavíratelném sáčku.

Zaujalo vás něco z mých nákupů?
SHARE:

32 komentářů

  1. Oriflame sady vypadají naprosto perfektně, taky spíše po ních pokukuji, ale tentokrát mě nic moc nezaujalo. Hihi, nakazila jsem tě vosky od YC, no jo hold tomu prostě neodoláš, krásně provoní a jsou prostě super.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  2. Ako vidim ďalšia závisláčka na YC :)) a maminke by som podarovala asi čistú vôňu,soft blanket alebo clean cotton :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za radu, Moni. Obě vůně mám, tak nějakou vyberu. :-)

      Vymazat
  3. Niektoré Oriflame vychytávky sa mi naozaj páčia, no snažím sa teraz kupovať od rôznych značiek a výrobcov. Čo sa týka Yankee, s nimi som vždy spokojná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já, mají nádherné vůně a hlavně velký výběr :-)

      Vymazat
  4. Teď si nejsem jistá jestli jsem krabičku viděla, no mrknu na instagram. Každopádně super nápad:) Svíčky mě zaujaly, ráda bych se někdy dostala ke koupi a že jsou na Notinu jsem už postřehla.:) Oriflame mám ráda, ale naposled jsem měla něco od nich, když jsem vyhrála u tebe v giveaway, bohužel většinou než se dostanu ke katalogu, penízky putují na oblečení, nebo do drogérkový kosmetiky.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já bych o nich nejradši ani nevěděla. :-D jinak já jsem s Oriflamem celkem spokojená, ale jen převážně s pečující kosmetikou. :-)

      Vymazat
  5. Yankee Candles zbožňujem, mám od nich veľkú a volá sa Cranberry Zest a je perfektná, ale kúpila som ju niekedy pred Vianocami, lebo mi pripomínala také to vianočné obdobie, takže potrebujem nejakú novú :) zaujala ma tá Cappuccino Truffle, ešte som ju nevoňala, takže sa poobzerám po obchodoch, či ju nezahliadnem :)

    Pekný blog, sledujeeem :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvou vůni taky budu muset někde očichat. A děkuji. :-)

      Vymazat
  6. Zaujaly mně nákupy YC a taky aromalampa, protože mám úplně stejnou:-) Sadu La Praline z Oriflamu jsem si taky objednala, hezky voní. A moc se mi líbí ten organizér, úžasné, co dokážou šikovné ručičky, docela jsi mně inspirovala zkusit si něco takového taky vyrobit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, nebylo to až tak těžké. Způsobů je spousty. :)

      Vymazat
  7. Tea tree řadu od Oriflame jsem měla všechny produkty a kromě tonika jsem byla spokojena. Moc se mi líbí vosky a svíčky od Yankee. Sama jsem měla doma Under the Palms a Pink Sand.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty voní moc hezky. Tonikum mám akorát objednané, tak doufám, že s ním budu spokojenější než ty. :-)

      Vymazat
  8. Taky kupuju ráda jejich sady, vyjde to vždy dobře :) Z té řady Love nature mám tu na smíšenou pleť s aloe vera, taky sadičku, spokojenost největší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty sady jsou super, taky jsem si je hodně oblíbila. :-)

      Vymazat
  9. Yankee candle som ešte nemala, ale už sa teším, až mi príde výplata a niečo si kúpim :)
    World of Nicol | Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radši ani nekupuj nebo dopadneš stejně jako já. :-D

      Vymazat
  10. Mám rada pleťové masky od Oriflame :)

    OdpovědětVymazat
  11. Čajovníkovú radu som mala a najlepší bol olejček a gél. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, ten olejíček je perfektní. Gel mám zatím objednaný a už se na něj těším. :-)

      Vymazat
  12. Tolik Yankee o.O já jsem své dvě první dostala od kamarádky k Vánocům a stalo se přesně to, co jsem očekávala.. Zamilovala jsem se do nich a už jsem si i byla koupit svou :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  13. tie sviečky su mega, ja som na sviečkach veľmi závisla! aj tie plet. masky vyzerajú super :)
    http://lifebyvan.blogspot.sk/
    na mojom blogu prebieha giveaway, tak ťa srdečne pozývam :) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svíčky mají nádherné vůně a masky jsou taky fajn. :-)

      Vymazat
  14. Yankee miluji :) Jsem celkově na svíčky ujetá, ale Yankee jsou nejlepší :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já donedávna skoro vůbec svíčky nepálila. Až po vyzkoušení Yankee vosků mě to chytlo. :-)

      Vymazat
  15. Tie pralinkové vecičky od Oriflame musia skvelo voňať! :) A krabička na vosky a votivky je super! :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig