neděle 12. února 2017

Šampon a maska na poškozené vlasy Keratin code od Stapiz

Dobrý večer, přeji.

V poslední době jsem začala vyhledávat výrobky na vlasy, které obsahují keratin. Vyzkoušela jsem už docela dost výrobků a v dnešním článku bych vám ráda představila šampon a masku na poškozené a barvené vlasy od polské kosmetické značky Stapiz. Tuto dvojici koupíte na e-shopu elnino.sk.


Značka Stapiz pochádza z Poľska a na trhu pôsobí už 14 rokov. Kozmetika Stapiz ponúka kvalitné výrobky pre hĺbkovú starostlivosť, regeneráciu a styling vlasov. Produkty Stapiz sa vyznačujú vysokou kvalitou. Každý produkt prechádza dlhodobým testovaním a vývojom. Vďaka skvelej cene a vysokej kvalite si kozmetika Stapiz získala veľkú obľubu po celom svete. Doprajte svojim vlasom profesionálnu starostlivosť s vlasovou kozmetikou Stapiz.

Šampon a maska se prodává jak ve velkém 1l balení, tak i v malém 250 ml balení. Já miluji velké balení kosmetiky a tak jsem ani na chvíli neváhala a vybrala rovnou to největší litrové balení.
Obal šamponu i masky je velká plastová láhev se žlutými a bílými nápisy. Dávkují se pomocí pumpičky, se kterou jsem na začátku trochu bojovala a vůbec nevěděla, jak ji otevřít. Naštěstí mám doma šikovného manžela, který na to přišel. 

Menší info z e-shopu: Šampon Stapiz Keratin Code Shampoo šetrně pečuje o poškozené vlasy. Složení s keratinem a kolagenem posiluje vlasy od kořínků až po konečky. Zároveň zabraňuje lámání a třepení. Viditelně zlepšuje vzhled vlasů a usnadňuje rozčesávání. Vlasy budou opět zářivé, regenerované a zdravé.

Šampon má gelovou konzistenci a je čiré barvy. Na mé vlasy stačí 2-3 pumpnutí a šampon krásně napění. Množství pumpnutí záleží na délce vlasů a pokud máte krátké vlasy, bude vám stačit jen jedno pumpnutí. Šampon z vlasů perfektně umyje zbytky stylingových přípravků a smyje mastnotu. Poradí si i s vymýváním různých vlasových olejů, ale je třeba ho použít aspoň 2x. Zkusila jsem si vlasy umýt jen šamponem, bez použití kondicionéru a vlasy šly velmi hezky rozčesat. 

Složení šamponu

Menší info z e-shopu: Maska Stapiz Keratin Code Mask s keratinem a kolagenem pro výživu a regeneraci poškozených vlasů. Bohaté složení vlasy posiluje a dodává jim pružnost. Bambucké máslo dodává vlasům hebkost a jemnost. Po použití budou vlasy posílené, pružné a zdravé.

Maska má krémovou konzistenci a bílou barvu. Má za úkol vlasy vyživovat a regenerovat. Nanáší se na ručníkem vysušené vlasy po celé délce. Nechá se pár minut působit a potom se důkladně opláchne. Vlasy jsou po použití krásně jemné, lesklé a dobře rozčesatelné. 

Složení masky

Vůně obou výrobků je velmi podobná, jen maska voní více intenzivněji. Při použití se koupelna vždy promění na kadeřnický salon, protože to je přesně to, co mi tyto vůně připomínají.

Šampon a masku používám už více jak 2 měsíce a vlasy mám po nich krásně lesklé a jemné na dotek. Interval mezi umýváním mi sice neprodloužily, ale ani nezkrátily. Vlasy si stále umývám co 3. den a přijdou mi pevnější, nelámou se a zatím ani netřepí. 

Jsem s touhle dvojicí velmi spokojená a čeho jsem se z počátku nejvíce obávala, byla velmi nízká cena. Kvůli tomu jsem těmto výrobkům moc nevěřila, ale příjemně mě překvapily. Vůbec nelituji výběru obrovského balení a pokud vás šampon (cena malého balení 2,16 eur) i maska (cena malého balení 2,48 eur) na poškozené vlasy zaujaly, koupit je můžete na e-shopu elnino.sk.

Šampon a maska Keratin code od Stapiz
dostává 5 z 5-ti srdíček.
SHARE:

21 komentářů

  1. Něco takového bych dost potřebovala, podívám se po tomto kombu! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Co se mi především líbí je to, že to má pumpičku, přijde mí to lepší. :) Značku neznám, ale opravdu mě výrobky velice mile překvapily, že o nich i budu uvažovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pumpička je nejlepší. Nemusím nic šroubovat ani otvírat. Taky mi to tak více vyhovuje. :-)

      Vymazat
  3. Super balenie, oceňujem, že je tam toho fakt veľa. Ja osobne dokážem vlasovú kozmetiku minúť veľmi rýchlo. Naposledy ma príjemne prekvapila rada WELLA Proffesionals Oil Perfections :)
    BeautyByLenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu řadu nepoznám, ale děkuji za tip, někde se po ní podívám. :-)

      Vymazat
  4. O této značce jsem nikdy neslyšela :-) máš krásné husté vlasy, o těch si mohu nechat jenom zdát :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji taky vůbec neznala a jak hezky překvapila. A děkuji. :-)

      Vymazat
  5. K této kosmetice jsem se ještě nedostala, zatím mám na vlasy na zkoušení dost, tak možná časem, protože to vypadá na super kosmetiku:) Máš krásné vlasy, vypadají zdravě a bohatě:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Kosmetika je to fajn a o vlásky se snažím starat od té doby, co jsem si je nechala výrazně zkrátit. :-)

      Vymazat
  6. No vlasy máš moc krásné, lesklé :) Líbí se mi praktický balení, vždy + :)

    OdpovědětVymazat
  7. O tejto značke som ešte nepočula, ale vyzerá super :)!

    OdpovědětVymazat
  8. Vlasy se Ti krásně lesknou Marti! Super péče o vlasy!

    OdpovědětVymazat
  9. Super vecicky, musim vyskusat, uz dlho sa obzeram po nejakom sampone s keratinom
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už pokukuji jenom po šamponech s keratinem, ale tato dvojice mi ještě nějakou dobu vydrží, když je to tak obrovské balení. :-)

      Vymazat
  10. To vyzerá naozaj super. Vlasy máš inak veľmi pekné

    OdpovědětVymazat
  11. Vlasy máš naozaj krásne a lesklé určite vyskúšam:) ďakujem za tip

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig