sobota 25. března 2017

Jarní wishlist

Přeji krásnou sobotu.

Každý z nás má nějaká přání a věci, které by chtěl. Ani já nejsem výjimkou a v dnešním článku bych vám chtěla ukázat, jaké věci bych si v nejbližší době ráda koupila.


Včera mi přišel email z obchůdku se Ziajou, kde nabízí 30% slevu na zimní edici Karamelizovaná mandle. Ihned mě zaujal název a říkám si, že musí nádherně vonět. Vůbec mi nevadí, že jsou výrobky určené na zimu, ráda bych je vyzkoušela i teď. V této řadě najdete pěnové mýdlo, cukrový peeling a krém na ruce s pumpičkou. Obávám se, že neodolám a rovnou objednám. Máte někdo zkušenost s touhle řadou?

Dost často mi na FB vyskakuje reklama na vlasové výrobky od kosmetické značky Milva. Většinou rozdíly před a po a všude na ni čtu samou chválu. Taky bych chtěla tento zázrak vyzkoušet. Máte s těmito šampony nějakou zkušenost?
Zdroj

Na odpočinek je třeba mít nejen čas, ale i pohodlí a v poslední době se mi hodně líbí sedací pytle. Jeden podobný bych si přála, ale nevím, kam bych ho dala. Musí být super se na něj rozvalit a číst zajímavou knihu, sledovat telku nebo se v něm jen tak válet.
Zdroj

Na cestu do práce bych si ráda koupila kolo. Docela dost se mi líbí retro kola. Pohodlné nasedání, pohodlný sed při jízdě, nosič, košík... Nejvíce mě zaujalo jedno v mentolové barvě, které prostě musím mít. Jaké kola se líbí vám?
Zdroj
Teplé počasí se pomalu, ale jistě blíží a je třeba začít ohlížet se po letních kouscích. Po delší době jsem zavítala na e-shop bonprix a hned mě zaujaly jedny šaty. Nejvíce se mi na nich líbí, že vypadají jako tričko a sukně.
Zdroj

Zaujalo vás něco z mého wishlistu? Popřípadě, co byste si přáli vy?
SHARE:

38 komentářů

  1. Chinínový šampón som mala jeden krát a som spokojná:)Nemala som prílišné očakávania ,ale bol fajn na moje mastné vlasy:) Veľmi dobre ich vyčistil,až "vŕzgali" pri umývaní,no trocha vysušoval, takže so suchými vlasmi bude potrebná vačšia hydratácia maskou alebo kondicionérom:)
    A aj keď nemám veľký problém s padaním vlasov, padali menej a dokonca mi začali vyrastať drobné baby vlasy:)) Teraz som mala ich gaštanový šampón a ten bol ešte lepší,aj ked nie je primárne na rast vlasov:)..Vlasy sa nemastili a pekne sa leskli,..a boli menej vysušené ako po chininovom:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten sedací pytel by se mi taky líbil :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Potřebuji hlavně sukně, mám jenom dvě a připadám si divně :D Nejen, že měním chemickou kosmetiku za přírodní, ale i šatník jde pryč :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám jednu sukni a divně si nepřipadám. :-D

      Vymazat
  4. To kolo je krásmé. Mně to moje vypovědělo službu, minimálně na léto ho potřebuju :D Sukně, šaty, ty bych chtěla/potřebovala též, i když bych mohla využít i ty straší ze šatníku. Ten pytel, ten bych brala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolo si teď určitě koupím a asi přímo to, co je na obrázku, jestli do výplaty na mě počká. :-D

      Vymazat
  5. Krásne veci :) Ja by som chcela nový jarný kabatik :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten sedací pytel je můj sen už od malička. Musí být hrozně pohodlný. A s retro kolem už mám zkušenost.. na pohled je krásné, ale jak máš šlapat kopec bez přehazovačky tak to je záhul :D

    http://neverforgetneverlookback.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tu žádné kopce nemáme a tohle je trošku přestavěné a má 3 převody. :-)

      Vymazat
  7. Jo tak tuto řadu od Ziaji mohu doporučit, už jsem o ní četla na jednom dost známém blogu a tam si ho slečna/paní velice chválila, měla myslím ten peeling :) Měla jsem Milvu ve vzorečku a za mě jakože fajn. :) Sedací pytle se mi taky líbí. Kolo je velmi pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  8. tie ziaja prodikty majú krásny obal :P ešte som nič nemala od tej značky :) a ten bicykel je krásny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už něco málo od nich vyzkoušela. Jediné, co mi nesedlo byl kakaový krém na ruce. :-)

      Vymazat
  9. Retro kolo je boží :) já bych ho brala taky buď v této barvě nebo ideálně v růžové :). Marti, ta sada od Ziaji se mi moc líbí, už čučím na jejich stránky. S Milvou zkušenosti nemám, ale pozitivní ohlas jsem slyšela od kamarádky a četla i na internetu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, mají tam i růžové. :-D A Milvu teda vyzkouším. :-)

      Vymazat
  10. jeeej,tie retro bicykle sa aj mne veľmi páčia :) už som o nich uvažovala minulý rok,a teraz ma to opäť chytá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to chytlo hned, jakmile jsem je uviděla. :-D

      Vymazat
  11. Pěkné.. sedací pytek je k nezaplacení :-) máme doma.. a ačkoliv se mu manžel hodně bránil, teď v něm sedí neustále :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Tento šampón od Milvy akurát používam.. ale mám pocit, že ma po ňom hlava oveľa viac svrbí a skôr mi vlasy zmastnejú. Vlasy síce vypadávajú menej, ale ak šampón vysadím, tak sa to opäť vráti. Každý o ňom hovorí ako o zázraku, ale ja ho až za taký úžasný nepovažujem :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi bude třeba ho vyzkoušet. Buď sedne nebo ne. :-)

      Vymazat
  13. Pěkný wishlist. Já moc kola nemusím, ale kdybych si měla nějaké pořídit, tak to bude přesně takovéhle. V té mentolové barvě je krásné :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já kolo můžu. A po přestěhování tu žádné nemám.

      Vymazat
  14. Určitě doporučuji Milvu, my už ji doma používáme zhruba dva roky a maximální spokojenost. Vypadávání vlasů se opravdu zmírnilo a celkově jsou vzdušnější a objemnější, jen trochu vysušují, takže se určitě musí používat s kondicionérem :-) teď zkouším i bezoplachové vodičky, tak uvidíme, jestli se účinek znásobí.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  15. túto radu ZIAJA síce nemám celú, no mám z neho mydlo na ruky a je super

    OdpovědětVymazat
  16. Tuto řadu od Ziaja jsem vůbec nepostřehla.:) Retro kolo si pořid, jsou hrozně krásné, líbí se mi od doby, co na něm jela Lindsay Lohan ve filmu. Také by se mi líbilo, ale u mě najde využití spíše kolo na sport.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolo na sport by bylo lepší, ale asi vyhraje krása před praktičností. :-D

      Vymazat
  17. Moc se mi líbí to retro kolo a ty poslední šaty!

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, ten sedaci pytel sem dostala k vanocum a krasne se v nem odpociva. Jinak ja si nejvice preji tyto hodinky - https://www.goldeligius.cz/guess-w0934l1.html

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig