pátek 12. května 2017

Vlasové doplňky

Přeji pěkný den.

Už jsem vám z e-shopu stoklasa.cz ukazovala všechno možné, od různých dekorací, přes kreativní potřeby až po doplňky s jarními motivy. V dnešním článku bych vám ráda ukázala, jak si obstály jejich doplňky do vlasů. Myslím, že každá žena s delšími vlasy ví, že gumiček a sponek není nikdy dost.


Jako první jsem si vybrala gumičky ve tvaru pružinky s ozdobnými puntíky. Barevnou kombinaci si nemůžete dopředu vybrat, přijde vám náhodný mix barev. V mém balíčku, jak můžete vidět, přišly krásné a veselé barvy. Je vám asi jasné, že mě nejvíce potěšila růžová gumička.

Spousta z nás tyto gumičky velmi dobře pozná. Nikdy jsem nezkusila originál, ale měla jsem jedny, které byly tenčí, bez puntíků a ve vlasech vůbec nedržely, culík mi s nimi padal.
I přes to jsem nad těmito gumičkami nezanevřela a vyzkoušela jiné. S nimi mi culík vydrží celý den, nebolí z nich hlava a co je pro mě nejdůležitější, nedělají nevzhlednou vlnu po sundání.
Po použití se roztáhnou, ale během chvilky se vrátí do své původní velikosti. Za mě velmi skvělé gumičky, které určitě stojí za koupi.

Další gumičky, které mě zaujaly hlavně svým krásným vzhledem je sada gumiček s nápisy. Taky si dopředu nemůžete vybrat barvu, ale přišla mi ta samá varianta, kterou můžete vidět vyobrazenou u nich na e-shopu.

Abych pravdu řekla, moc šancí jsem těmto gumičkám nedávala, ale velmi překvapily. Culík s nimi krásně drží po celý den a nenatáhnou se hned po prvních pár použití. Navíc vypadají moc hezky a jsou trochu lesklé.

Mladé slečny můžou tyhle gumičky využít i jako náramek. Podle mě další skvělé gumičky, které jsou levné a stojí za vyzkoušení.

Dost často obdivuji ženy, které umí na sobě udělat nějaký účes. Velmi se mi líbí drdoly a když jsem na e-shopu uviděla drátěnku do drdolu, neodolala jsem. Materiál opravdu připomíná drátěnku na nádobí, ale o dost jemnější, takže vám vlasy určitě nepoškodí. Na výběr máte ze dvou barev. Krémová je pro světlé vlasy a tato hnědá pro tmavé.

Ke gumičce je přibalen návod k použití, ale bohužel, na drdol mám ruce levé i s touto pomůckou. Bod jedna a dva jsou v pohodě, ale bod číslo 3 se mi už nedaří. Pokud jste šikovnější, tato gumička pro vás bude určitě fajn.

V dětství jsem hrozně milovala čelenky, několik let jsem žádnou nenosila a teď se k nim zase vrátila. Na e-shopu najdete více čelenek do vlasů, ale mě se nejvíce líbí tyto obyčejné plastové čelenky bez jakéhokoliv zdobení. Vybrala jsem si krásnou fialovou barvičku. Na výběr mají ještě jednu barvu, růžovou.

Nejvíce jsem si ji oblíbila na domácí uklízení, péči o pleť, ale vezmu si ji někdy i ven. Čelenka na hlavě velmi dobře drží, nepadá. Nikde netlačí a na nošení je velmi pohodlná. Hřebínek na čelence vlasy krásně učeše dozadu a nepustí. Čelenka stojí jen pár korun a je skvělá.

A jako poslední tu mám skládací kartáč, se kterým učešete každé vlasy. Na výběr máte ze tří krásných barev a díky své velikosti je kartáč vhodný do jakékoliv kabelky a vleze se i do kosmetické taštičky.

Výhodou skládacího kartáče je, že má uvnitř zrcátko, které využijete nejen k úpravě účesu, ale i ke zkontrolování líčení. Tento skládací kartáč jsem kdysi dávno měla, potom jsem ho nemohla dlouhou dobu sehnat, tak jsem ráda, že jsem ho konečně našla.

V tomto článku jsem vám ukázala doplňky do vlasů, které jsou kvalitní, za rozumnou cenu a určitě stojí za vyzkoušení. Taky děkuji e-shopu stoklasa.cz za poskytnutí výrobků k recenzi.

Jaké doplňky do vlasů nejraději používáte vy? Nebo nosíte raději rozpuštěné vlasy?
SHARE:

27 komentářů

  1. tie gumičky s nápismi sú mega, som ani nevedela, že niečo také je :D a milujem tú pomôcku na drdol, mne sa asi po troch rokoch rozpadla, musím dokúpit :)
    Drew's beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mě drdol ani s tou pomocnou gumičkou nějak nejde. :-D

      Vymazat
  2. Ty gumičky s puntíky jsou největší roztomilost, co jsem viděla :D ♥ Pomůcka na drdol také není nic pro mě, nehledě na to, že mám tak málo vlasů, že to sotva stačí na obmotání :) A čelenky jsem nosila pořád, když jsem byla mladší, teď už mi vadí :) Nejradši mám vlasy rozpuštěné, nebo v obyčejném culíku :)

    Pauline’s Tiny World♥ | První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám väčšinou rozpustené vlasy a keď tak len vrkoče, ale v tých by také zaujímavé gumičky vyzerali super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já nosím vlasy především rozpuštěné, jelikož je mám krátké :) moc se mi ale líbí ty látkové gumičky

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto látkové gumičky mám nejraději, vůbec netrhají vlasy a jak píšeš, dají se nosit i jako náramek a když chceš udělat culík, máš je hned po ruce :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Ty gumičky s nápisem vypadají nádherně. Já používám ty ve tvaru pružinky a jsem s nima hodně spokojená. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  7. Podobné gumičky boli aj v uboxe, ja som využila len tie v tvare pružinky, tie s nápismi putovali k mamke :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vím o nich. Hlavní je, že jste je doma využily. :-)

      Vymazat
  8. Já mám doma ty gumičky spirálky, jsou fajn ale mám je z Primarku a to víš, kvalita tomu odpovídá. Líbí se mi ty látkové gumičky, vypadají moc hezky jak na ruce tak i na vlasech. Jo, a musím říct jak máš krásné vlasy, pěkně se ti lesknou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Terez. Jinak tu kvalitu pružinkových gumiček velmi dobře poznám. Taky mám doma jedny levnější a z vlasů padají. :-)

      Vymazat
  9. Gumičky alá telefonní kabel jsou boží už snad nepoužívám žádné jiné. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Gumičky s nápisy jsou roztomilé:)

    OdpovědětVymazat
  11. tie gumičky s nápisom su totalna pecka :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Veľmi sa mi páči tá bodkovaná gumička, no aj ten mini hrebeň je úplne super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten mini hřeben nosím stále v kabelce a mám ho nejraději. :-)

      Vymazat
  13. Skvelé doplnky :) Tie pružinové gumičky som si celkom obľúbila, vlasy tak neťahajú, akurát ich treba dobre zviazať, inak ponytail dlho nevydrží :) Kompaktné hrebene sú úplne super na cesty a do kabelky, jedem podobný mám od Ebelin a je skvelý!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je pravda. Jinak ten hřeben nosím stále v kabelce. Kdysi jsem měla taky podobný, ale z Oriflamu. :-)
      welcometomyworld

      Vymazat
  14. Pružinkové gumičky mám úplně nejradši a líbí se mi i gumičky s nápisy :). Skládací hřeben s sebou nosím do školy a je super

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig