úterý 12. září 2017

Přírodní balzám na rty od Nacomi

Přeji krásné odpoledne, i když u nás je upršené.

V dnešním článku se podíváme na zoubek přírodnímu balzámu na rty od kosmetické značky Nacomi. Na výběr mají až ze 4 vůní a mě nejvíce zaujala vůně Panna Cotty. Přiznám se, že jsem tento dezert ještě nejedla, ale vypadá velmi chutně.


Kosmetickou značku Nacomi jsem vám už představovala v předminulém článku, takže jen ve zkratce. Jedná se o přírodní kosmetiku, která se pyšní nádhernými obaly a u nás na Slovensku je od dubna roku 2017.

Menší info o balzámu si můžete přečíst ze zadní části obalu i se složením a na e-shopu najdete rozsáhlejší informace, které vás určitě nalákají ke koupi.

Některým z vás bude vadit kelímkové balení, ale mně vůbec nevadí, protože balzám používám jen na noc a nikde ho sebou nenosím. Navíc, pokud se vám zdají podobná balení nehygienická, můžete pro nanášení použít nějakou mini špachtličku.

Kelímek je plechový a obsahuje 15 ml balzámu. Uzávěr má na zašroubování a po odšroubování vás v první řadě omámí vůně vanilky a potom i vůně jahod. Celkově se jedná o vůni sladkou a velmi příjemnou.

Konzistence balzámu je máslová a pod teplem se hezky roztápí. V kelímku je tužší, nanáším ho nehtem a bříškem prstu roztírám. Jediné, co mi trochu vadí je, že balzám obsahuje malinké hrudky, které jdou masírováním rtů rozetřít, ale když máte studené ruce, jde to trochu obtížněji.

Až na tu malou chybičku se krásně roztírá. Na rtech vytvoří bezbarvou ochrannou vrstvu, která o mé rty, během noci, pečuje.
Balzám má velmi jemně sladkou chuť a myslím, že i toho největšího milovníka sladkých pokrmů, nebude lákat si ho ze rtů slízávat, i když...
Ráno mám rty jemné, hladké a hydratované. Netvoří se mi šupinky a nemám pocit, že si musím rty stále mazat.

+ přírodní šetrné složení
+ pěkný obal
+ krásně sladce voní
+ pečuje o rty
+ zanechává rty jemné, hydratované a vyživené
+ velmi jemná sladká chuť
+ příjemná cena

- obsahuje drobné hrudky

Celkově jsem s balzámem na rty velmi spokojená a určitě ho ráda spotřebuji. Nevím proč, ale na noc mám tyhle kelímkové balzámy nejraději. Přijde mi, že o rty lépe pečují a více je vyživují, než ty v tyčince. Je to možná i tím, že si můžu nanést větší vrstvu. Jestli vás balzám na rty zaujal, můžu vám ho jen doporučit a děkuji zastoupení Nacomi za možnost vyzkoušení.

Přírodní balzám na rty s vůní Panna Cotty
dostává 4 z 5-ti srdíček.

Edit: Vyjádření výrobce na obsah hrudek. Hrudky vznikly v důsledku vystavení výrobku tepla, což je v letních měsících dost pravděpodobné. Pokud budete balzám uchovávat v chladu nebo aspoň při pokojové teplotě, budete ho mít krásně jemný a hladký.
SHARE:

25 komentářů

  1. great post...
    have a nice day...
    Soslu Badem by Dilek

    OdpovědětVymazat
  2. Tá vôňa musí byť úžasná :) pri takýchto balzámoch mám vrstvu z pier skôr zlízanú, než mi stihne zhydratovať pery :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je sice úžasná, ale chuť je velmi jemná.

      Vymazat
  3. Balzám vypadá krásně! Škoda hrudek, ty by mi asi vadily.

    OdpovědětVymazat
  4. zaujímavý balzam, hlavne pre tú vôňu by som ho rada skúsila :) ale je pravda, že viac mi vyhovujú klasické balzamy v tube :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla panacotu jednou a vůbec mi nechutnala, byla přeslazená a hoooodně vanilková. Nicméně kombinace vanilky a jahod může být příjemná. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Vůně musí být fajn, ale upřednostňuji spíše balzámky vy tyčince. Dají se použít kdykoliv a kdekoliv a nemusím mít zrovna umyté ruce. V práci mi ale kelímky nevadí, mám je položené vždy na stoje a jsou tak neustále po ruce :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty kelímkové používám jen na noc, takže mi balení nijak nepřekáží.

      Vymazat
  7. Balzámek vypadá fakt dobře :) mám ráda balzámy, které mají nějakou chuť.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Balzám vypadá vážně skvěle :) V zimě a na podzim je hodně používám a tenhle se mi zalíbil :)

    OdpovědětVymazat
  9. Balzam na pery vôbec nepoznám, no páči sa mi ten kalíštek. :)

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ten si asi koupím. Zrovna jsem nějaký přírodní balzámek hledala a jestli takhle krásně sladce voní, tak je to pro mne velké plus. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  11. Tak toto vyzerá úplne perfektne :) alzamík vyzerá super :)

    www.lifi.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Musí vážně krásně vonět:D vypadá skvěle:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  13. Musí krásně vonět. :) Značka je pro mě nová, ale balzám bych určitě potřebovala, protože teď se blíží zima a mám je vysušené až mě i pálí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento by se ti opravdu hodil, protože krásně pečuje o rty.

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig