čtvrtek 14. prosince 2017

Malé tipy na dárkové kazety

Přeji pěkný den.

Dnešní článek bude hlavně pro ty, co ještě nemají koupené dárky pro své blízké. Dám vám menší tipy na dárkové kazety s kosmetikou a na závěr si o jednu budete moct zasoutěžit.
Vybírala jsem na e-shopu elnino.sk pouze z cenově dostupných (levných) balíčků, které mě něčím zaujaly a sama bych si je koupila.
Myslím, že když do neděle objednáte, měl by balíček do Vánoc ještě v pohodě přijít. Ale moc dlouho nečekejte, protože skladové zásoby rychle ubývají.


Jako první tu mám klasickou Niveu. V tomhle balíčku najdete sprchový gel Lemongrass s úžasnou osvěžující vůní. Dále antiperspirant, který by neměl zanechávat fleky na oblečení a univerzální krém s typickou vůní Nivei. Myslím, že tímto balíčkem uděláte radost všem maminkám, ale i babičkám. Cena 5,81 eur.
Zdroj
Dále mě zaujalo růžovo modré balení s modrým a růžovým výrobkem, aniž bych věděla o jaké výrobky se jedná. Dárkový balíček je od Dermacolu a po rozkliknutí jsem zjistila, že obsahuje krém na nohy Happy feet a krém na ruce a nehty. Úplně ideální dárek pro sestru, nemyslíte? Cena 5,42 eur.
Zdroj
Další, trošku dražší, balíček je od italské kosmetické značky Frais Monde a díky svému kytičkovému obalu by se mi nejvíce hodil pro babičku nebo pro maminku. Upřímně? Dokázala bych s ním udělat radost i sobě. Balíček obsahuje 3 krémy na ruce s úžasnými vůněmi Cherry blossoms, Pomegranate flowers a Almond. Cena 10,11 eur.
Zdroj
Nečekala jsem, že mě zaujme i balíček, který je určený pro muže. Při procházení mi padla do oka tato malá káď od Cuba gold. Balíček obsahuje vodu po holení a deodorant. Co mě na této kosmetice nejvíce zaujalo, je popis vůně. "Cuba gold je vůně tajemna v mnoha tvářích. Gold je oblíbená tabáková vůně pravého muže." Nedokážu si představit, jak voní, tak proč ji nevyzkoušet? Muži celkově nejsou moc nároční a myslím, že by se tímto dárkem potěšil jak tatínek, tak bratr a možná i dědeček. Cena 8,13 eur.
Zdroj
Na e-shopu Elnina mě nejvíce zaujaly dárkové kazety od Grace Cole, o kterých se teď trochu rozepíšu, protože mám dvě doma. Bohužel už nejsou dostupné, byly levné a tak zmizely rychlostí blesku. No, třeba je ještě doskladní. Odkaz vám i tak dám a kdyby vás náhodou zaujaly, můžete si zadat strážení dostupnosti.

Neodolala jsem dárkové taštičce Grace Cole White nectarine & Pear, která obsahovala luxusní třpytivou taštičku a houbičku na umývání. Dále výrobky s vůní bílé nektarinky a hrušky v podobě sprchového gelu, tělového peelingu a tělového krému.

Sprchový gel je tekutější konzistence a na můj vkus docela málo pění. Bohužel pokožku nezanechá provoněnou, což nahradíte tělovým krémem. Ten se velmi rychle vstřebá a zanechá pokožku hladkou a provoněnou. Nepřijde mi, že by byl krém nějak extra hydratační a tak bych ho pro suchou pokožku nedoporučovala.
Tělový peeling bych peelingem ani nenazývala. Obsahuje velmi jemné zrníčka, které při roztírání skoro vůbec necítíte. Jeho konzistence je gelovitější a na tělo mám raději trochu drsnější peelingy.

Obaly této kosmetiky jsou plastové a kombinace černé a zlaté barvy na mě působí luxusním dojmem. Vůně výrobků je nádherná. Voní, jako hruškový kompot a jedná se o jemně sladkou vůni. Bohužel mi přijde, že při jednom použití, spotřebuji velké množství produktu. Tyhle výrobky bych zařadila mezi kosmetiku, která svými účinky nenadchne a je takový průměr.

I přesto, jak jsem výše popsala kosmetické výrobky od Grace Cole, jednu dárkovou kazetu jsem vybrala i pro vás. Třeba budete spokojenější, protože se jedná úplně o jinou vůni a trochu jiné výrobky. Bohužel dárková kazeta už taky není dostupná, ale jeden z vás ji bude mít.

Můžete si u mně zasoutěžit o dárkovou kazetu Grace Cole s vůní Frosted cherry and Vanilla. Balíček obsahuje pěnu do koupele, sprchový gel, tělové mléko a dvě šumivé tablety. Plus k balíčku přidám tekuté oční linky od Essence.

Co pro výhru udělat?
Zanechte jakýkoliv komentář s vaším emailem. Komentáře bez emailu budu brát tak, že se nechcete zúčastnit. Další podmínka je mít doručovací adresu v ČR nebo SR. 

Soutěž trvá do 31.12.2017. Na Nový rok jednoho výherce vylosuji a zveřejním na mém FB. Děkuji e-shopu elnino.sk za krásné dárkové kazety od Grace cole a všem přeji hodně štěstí v soutěži.

Koupili jste nebo plánujete koupit svým blízkým dárkovou kazetu s kosmetikou? Poznáte značku Grace Cole?

Soutěž ukončená. Vyhrává paní nebo slečna Gabča s komentářem č. 35, gratuluji. 
SHARE:

40 komentářů

  1. Krásné sady :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc milé tipy na vánocni drobnosti :-)
    Barthova.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné vánoční sady :-)
    terezablog0@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezká výhra.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tie krémy od Frais Monde si pridám do svojho wishlistu! Sú krásne ❤
    radkafojtikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Mám dárkové sady ráda, člověk si tam vždy něco najde. Navíc jde o snadný tip na dárek, když už jeden neví, co pořídit.
    p.stenzelova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jo, docela mě ta kosmetika zaujala, byla bych ráda, kdyby se na mě usmálo štěstí :)
    ell-inka.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Kosmetika na Vánoce vždy každého určitě potěší :)
    peta.turonova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Přeji krásné Vánoce ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná soutěž... nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Tuhle značku vůbec neznám a ta vůně musí být fajn. :) Takové balíčky jsou snad nejlepší pro ty, co neví co koupit k Vánocům, tak je to skvělá varianta. :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Já teda všechny dárky už naštěstí mám. Jen něco málo dokoupím a hotovo. Všechny balíčky jsou zajímavé a já musím říct, že jsem tento rok taky zvažovala co komu koupit. Nakonec sem nakoupila jen drobnosti až na sourozence ti mají samozřejmě pořádné dárky, přece jen se na to těší. Tento rok po mě chtěla ségra nějakej kosmetickej a nakonec sem teda nakoupila kosmetiku a složila ho sama. Jinak značku Grace Cole se přiznám, že neznám, ale vypadá to zajímavě. :) hochsmann.l@email.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tahle dárková sada vypadá fakt zajímavě :) ráda bych jí zkusila.

    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. :) nadherna vyhra , znacku vooobec nepoznam !
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Já už mám teda všechno nakoupeno i zabaleno, ale tvoje tipy se mi moc líbí. Nějaké kazety mám také koupené a Niveu jsem kupovala babičce :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  16. Dárkové sady mám ráda :)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Značku neznám, ale dárkovou kazetu jsem kupovala a to konkrétně Hugo Boss.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  18. Dárkové kazety kupuji často :)
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tá výhra je skvelá.
    dominika10gre@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Krásná soutěž, sada by potěšila:)
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné tipy na vánoční balíčky, myslím, že to spoustu lidí inspirovalo, včetně mě. :)
    maracuja.tea@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Koupila jsem tátovi Nivea balíček miniatur, ale to už dřív, jen to čekalo na Vánoce. Jinak mám pocit, že celkově s Niveou se roztrhl pytel, například v Tetě je ji věnován celý velký regál. :) Líbí se mi Frais monde balíček a ten s tou kabelkou vypadá taky super.
    Do soutěže se ráda zapojím a zkusím štěstí.
    somethingbykate@seznam.cz

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  23. Moc hezká soutěž, výhra by určitě potěšila :)
    va.lucinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Nice gift ideas! Great post, thank you!

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj,
    tu značku ze soutěžního balíčku vůbec neznám:-) Jinak z toho, o čem píšeš, se mi nejvíc líbí asi sada Frais Monde. Můj email je hanicka.cica@seznam.cz
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Tie Frais Monde a Grace Cole som tiež kupovala ako darčeky :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  27. To je krásný balíček 😍
    Email tana.kamenska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Tuhle kazetku vidím poprvé a vypadá úžasně ��
    Dembinakova.v@seznam.cz
    Krásné Vánoce :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Do oka mi hneď padla tá kazeta od Dermacol, vyzerá super! Nádherné sady má taktiež Grace&Cole, len neviem ako je to s ich kvalitou kozmetiky :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  30. Dárkové kosmetické sady jsou taková klasika, taky jsem dvě koupila a podaruji :)
    vera.p@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Každý rok kupuji kosmetické kazety, hlavně manželovi a neterim.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Sady jsou fajn řešení. Nejvíc se mi líbí ta doutníková (dřív jsem tu vůni měla, i když je pánská:D) a Frais Monde se mi líbí moc.

    Měj se krásně!
    papa ByGabra
    http://www.bygabra.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Lovely gift ideas! Great share, dear. Thank you.

    OdpovědětVymazat
  34. Díky za soutěž! ❤ nicol.fleisig@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Dárkové kazety taky velmi ráda kupuju, jako dárky. Kosmetiku Grace Cole nepoznám a ráda bych ji taky vyzkoušela. Gabča.
    gabzah@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahojky...

    Velmi lakava soutez, tak proc se ji nezucastnit...

    Darkove kazety jsou asi to, co jsem v mladi chtela pod stromeckem nejvic.. Vzdy je to dokonaly tvar darku a vypadaji pod stromeckem moc krasne..

    Ted v dospelosti vim, ze si za tento darek v podobe krabicky priplatim nekolik desitek korun.. Ale to nemeni nic na tom, ze je stejne koupim..
    Ano i letos jsem jich koupila minimalne 5 kousku..

    Ja sama jsem teda zadnou kazetu nedostala, i kdyz teda musim priznat, ze by me potesil balicek od Yves Rocher. Ta jejich vanocni cervena rada me velmi zaujala..

    Z tveho vyberu me velmi zaujal Niveacky a dermacolacky balicek.. Sama jsem Niveu letos darovala, stejne jako Palmolive, Miss Sporty, STR8, Old Spice...

    Jinak do noveho roku 2018 preji hlavne zdravi, to co ma prijit, prijde a je jen na nas jak s tim nalozime..

    Veronika

    GFC: Ve Mu
    v.e.r.d.a@centrum.cz
    FB: Veronika Muniková

    OdpovědětVymazat
  37. juj super <3
    roo.rachel.1987@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. dobrý den, dárkové kazety mám moc ráda a přijdou mi jako krásný dárek :) nehledě na to, že jsou v krabicích a stačí je jen obalit vánočním papírem a je to. cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Jednu kazetu jsem dostala od syna, od dcery parfém a krém zvlášt.
    Krásný vstup do Nového roku
    bohunka zavináč naiser tečka cezet

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig