úterý 19. prosince 2017

Motivační diář na rok 2018

Přeji pěkný den.

Vždy koncem roku sháním nějaký pěkný diář, do kterého si budu značit důležité data, schůzky, nápady... Letos mám kapesní diář, do kterého se moc poznámek nevejde, ale za to má nádherný obal se sovičkami.

Už delší dobu se mi líbí různé motivační věci, které člověka jakýmkoliv způsobem povzbudí a když na mě na FB vykoukla reklama na motivační diář s 50% slevou ani na chvíli jsem nezaváhala a hned ho objednala. 

Diář mě tedy stál pouze 6,50 eur a přišel během pár dní velmi dobře zabalený. Ještě dodám, že se dá koupit i v české verzi.

Kupovala jsem ho naslepo a už při prvním listování jsem byla nadšená. Obsahuje všechno, co v diáři potřebuji a i spousty věcí navíc. 

Diář začíná krásným citátem a osobními údaji, které si můžete vyplnit. Dále je na začátku přehled státních svátků, termíny školních prázdnin, roční plánovač a svátky ženských a mužských jmen.

Začátek diáře je ještě obohacený o seznam úspěchů a 101 životních cílů, které si sami vyplníte. Nesmím zapomenout i na kruh života. Tu zjistíte, kde se zrovna nacházíte a jakým směrem chcete jít. Možná to zní složitě, ale diář je velmi hezky a srozumitelně napsaný a pro vyplňování jednotlivých týdnů v něm najdete i menší návod.

Každý měsíc začíná měsíčním plánovačem, což se mi moc líbí. Můžu si hned poznačit důležité data a takto na ně určitě nezapomenu.

Po měsíčním plánovači následuje úkol měsíce. Na měsíc leden si pro nás připravili úlohu s názvem "Ukliďte si v životě." To znamená napsat seznam všech nedokončených věcí nebo povinností, které jste dlouho odkládali a ke každému bodu napsat, kdy danou věc dokončíte. Samozřejmě každý měsíc je úkol úplně jiný.

Dále už klasicky najdete jednotlivé dny a prostor pro vaše denní poznámky. Každý týden vždy začíná citátem a vyplňování je už jen na vás. Co se mi moc líbí, je volné kreativní místo, kde si můžete něco nakreslit, popřípadě nalepit nějakou památku (vstupenku, jízdenku...).

Takhle to jde týden po týdnu a konec měsíce opět ukončuje citát s nějakým obrázkem.

Na konci měsíce je jeho zhodnocení. Je to v podstatě takové setkání sama se sebou, kdy si odpovíte na dané otázky, zapíšete odpovědi a naplánujete si další měsíc.

Takhle jde diář měsíc po měsíci a na konci najdete spoustu volného místa pro vaše oblíbené citáty, nápady a inspirace, poznámky a opět kruh života.

Diář je velmi povedený a jsem s ním maximálně spokojená. Obsahuje nespočet krásných citátů a jestli vás také zaujal, určitě se oplatí sledovat jejich FB stránku, kde zveřejňují různé akce na své výrobky. Jen pozor, co jsem si všimla, tak akce (typu 50% sleva) trvají pouze jeden den.

Co vy a diáře? Máte nebo se bez nich obejdete?
SHARE:

22 komentářů

  1. Diár vyzerá moc pekne. Páčia sa mi citáty a množstvo miesta na poznámky. Ja mám na budúci rok diár z dmky, ktorý je veľmi vydarený, už sa neviem dočkať, ako si doň začnem písať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejně. Taky se už těším. :-)

      Vymazat
  2. Ten je krásný! Věřím, že se ti s ním příští rok bude báječně plánovat, citáty tě budou motivovat a 101 věcí zase ukážou, kde jsi chtěla být a jestli se to splnilo :) Moc hezký tip.

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla motivační diář jeden rok a stejně jsem do něj nezapisovala svoje sny, úkoly a další věci. Takže sázím na klasiku už :)

    bydlíme, vaříme, tvoříme a krásníme s Inkou

    OdpovědětVymazat
  4. tento diár je super, už tento rok som ho mala a určite si ho kúpim aj na rok 2018 ale posnažím sa dodržať všetky veci čo si do neho zapíšem, lebo občas sa mi moc nechcelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to poznám a doufám, že se mi bude chtít splnit vše, co tam napíšu. :-)

      Vymazat
  5. Diář je krásný. sama mám ráda, když si v něm mohu i počíst a nejsou v něm jen obyčejné řádky s datem :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Diář vypadá hodně pěkně, ale já si asi postačím s obyčejným diářem :) A snad se ti bude nový rok plánovat dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je moc pěkný.:) Já diář dostanu pod stromeček. Každý rok dostávám takový malý barevný z levnéknihy a vystačím si s ním, i tak na něj dost často zapomínám.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky malý, ale místo v něm mi nestačilo, tak jsem hledala už nějaký větší. :-)

      Vymazat
  8. Diár je krásny :)Žiaľ nie som na diáre tak ich ani nekupujem

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  9. Tieto diáre sa mi hrozne páčia, majú krásne obaly aj vnútro. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkně to vypadá. Já takový diář nikdy neměla a tak nevím, zda bych byla poctivá a vše zaznamenávala :D zdravím z www.flavoursofamellia.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový mám taky poprvé, tak jsem zvědavá, jak mi to půjde. :-)

      Vymazat
  11. Tento diár mám a je fakt skvelý. Najviac sa mi páčia tie motivačné citáty na začiatku každého týždňa. Tiež si doň zapisujem veci, za ktoré som vďačná a baví ma to.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig