pátek 2. února 2018

Spotřebované výrobky a jejich mini recenze

Přeji pěkný den.

Dneska se podíváme, jaké kosmetické výrobky jsem za poslední dobu spotřebovala a ke každému vám napíšu mini recenzi, jak jsem byla s daným výrobkem spokojená.

Tyto články už nepíšu pravidelně každý měsíc, ale vždy počkám až se mi něco málo nahromadí. Dohromady tu mám 11 výrobků, takže jdeme na to.


1. Suchý šampon Batiste - Ještě si pamatuji na můj první suchý šampon od Alpy, díky kterému jsem na tyto šampony úplně zanevřela a několik let je vůbec nekupovala. Všude jsem viděla chválu na šampony od Batiste a tak se odhodlala nějaký vyzkoušet. A víte co? Ony vážně fungují. Najdete spousty variant v různých vůní. Myslím, že ho ani nemusím představovat, každý tyto šampony pozná a i za sebe je můžu doporučit.

2. Praskající pěna na unavené nohy od Oriflamu - Jedním slovem, byla super. Docela mě mrzí, že už není k sehnání. Od doby, co jsem ji kupovala se už v katalogu neobjevila. Při nanášení tak příjemně praskala, hezky voněla a unaveným nohám přinesla opravdovou úlevu. Kdyby ještě někdy byla v prodeji a máte práci, kde hodně chodíte nebo stojíte, určitě stojí za vyzkoušení.

3. Mycí elixír na intimní partie od Havlíkovy apotéky - Je super, že můžete koupit dvě velikosti. Já měla nejdříve menší variantu a potom si koupila tuhle větší lahvičku. Voní sice po levanduli, kterou moc nemusím, ale svými účinky mi elixír vyhovoval. Když jsem na něj četla recenze, holky psaly, že se s ním dá odlíčit i použít na umytí celého těla a velmi si ho chválily. Musím s nimi jen souhlasit a doporučuji.

4. Denní hydratační mléko od Biodermy - Teď v zimním období mám velmi vysušené ruce a musela jsem ze svých zásob vytáhnout něco s větší hydratací. A podařilo se. Mléko je určené na pleť i tělo, mělo jemnou vůni a opravdu skvěle hydratovalo. Já byla spokojená a můžu jen doporučit.

5. TVOJa sos kúra na paty - Má velmi praktické balení v tyčince. Vonělo mi po kakau a výsledky byly viditelné již po prvním použití. Za mě velká spokojenost. O kúře na paty jsem psala tady a můžu vám ji jen doporučit.

6. Balzám na rty bio karité od Saloos - Jedinou nevýhodu vidím v kelímkovém balení, ale jinak byl dokonalý. Krásně rty hydratoval, zvláčnil je a na zimou vysušené rty byl úplně ideální. O balzámu jsem psala tady a můžu vám ho jen doporučit.

7. Vyživující denní krém od Frais Monde - Měl hezkou vůni, skvěle hydratoval, nemastil a pokožku zanechal krásně jemnou. Navíc obsahoval ochranný faktor SPF 10, což je na zimní období dostačující, pokud neplánujete jet na hory. I o tomto krému jsem vám už tady psala a můžu vám ho jen doporučit. 

8. Chladivý gel pro unavené nohy od Yves Rocher - Obsahuje esenciální olej a vodu z bio levandule. A zase ta levandule... V poslední době mi přijde, že vše, co je dobré, je levandulové a já tu vůni tak nemusím. Naštěstí z tohoto gelu šel cítit hlavně mentol a máta. Zkusila jsem si ho koupit, jako náhradu za praskající pěnu od Oriflamu, o které jsem vám psala výše. Chvíli měl gel chladivý účinek a po nanesení jsem měla taky velký pocit úlevy. Takže jestli máte práci, kde hodně chodíte nebo stojíte na místě, tento gel od Yves Rocher vám můžu taky doporučit.

Dekorativní kosmetika se u mně hodně pomalu spotřebovává, ale čas od času se něco najde, co letí do koše. Buď spotřebované nebo to, co stojí za nic.

9. Řasenka Lash sensational od Maybelline - Moje stálice, kterou kupuji stále dokola a ještě jsem nenašla žádnou jinou řasenku, která by mé řasy udělala tak pěkné, jako právě tahle. Ze začátku je to boj, musela jsem se s ní naučit pracovat a vyhovuje mi až když trochu vyschne. Hned po otevření mi přijde dost mokrá. Jinak řasy krásně zvýrazní, natočí a když se s ní naučíte, neslepuje. I o ní jsem vám už psala, článek najdete tady a za sebe vám ji můžu jen doporučit.

10. Krémový lesk na rty Velvet matt od Catrice - Odstín 090 sweet choco-nut. Má nádherně výraznou barvičku, takovou do fialova a je to snad nejhorší tekutá rtěnka, kterou jsem kdy měla. Již po chvilce začne barva zalézat do vrásek, rty jsou hrozně flekaté a obtiskuje se na zuby. Za sebe vám ji nemůžu doporučit.

11. Tekutá rtěnka Liquid lip powder od Catrice - Odstín 020 Frame of roses. Má krásně jemnou barvičku, aplikátor je plochý a skvěle se s ním vykreslují rty, ale... Při promnutí rtů mírně lepí a přijde mi, že zvýrazňuje nedokonalosti. Jestli nemáte rádi, stejně jako já, mírné lepení, nemůžu vám ji doporučit.

Poslední dvě rtěnky jsou z podzimních a zimních novinek od Catrice. Všechny jejich novinky jsem vám ukazovala v tomhle článku.

To bylo z mých spotřebovaných výrobků všechno a klidně mi dolů do komentáře napište, zda máte nějakou zkušenost s těmito výrobky.
SHARE:

31 komentářů

  1. z tvojej zbierky som vyskúšala len mlieko od Biodermi a musím s tebou len súhlasiť, je super na toto zimné obdobie ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujal mě ten balzámek na rty , vypadá dobře a už několikrát jsem na něj v DM koukala :-) , tak příště ho asi prubnu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli ti nevadí kelímkové balení, tak určitě vyzkoušej, je super. :-)

      Vymazat
  3. Tak tak praskající pěna od Oriflame tak tu chci, škoda že se už nedělá. Ale zaujal mě ještě ten od Yves Rocher, protože zrovna dneska by tohle bodlo. Balzám na rty od Saloos jsem už vyhodila, omylem jsem ho nechala v Česku na topení večer a celý se rozpustil a jak ztuhl, tak to nějak divně změnilo konzistenci. Ach jo, ale byl opravdu super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, taková škoda. Takové ty krémy, gely nebo pěny na unavené nohy mám moc ráda, protože přináší opravdovou úlevu. :-)

      Vymazat
  4. tá riasenka od Maybelline je naozaj dobrá :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem začínala u suchého šamponu od Alpy a taky na něj mám stejný názor jako ty. Nedávno jsem si zkusila také koupit šampón od Batiste a s Alpou se to nedá srovnávat! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Ako dlho vydržala tá kúra na päty? Pokukovala som už po nej, ale zdá sa mi maličká, že by bola behom chvíľky fuč :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si už nepamatuju. Přeci jen jsem ji spotřebovala už trochu dříve a nechci si vymýšlet. Ale je pravda, že je maličká. Tyčinka je dost hrubá, ale mohla by být delší. :-)

      Vymazat
  7. praskajúcu penu som mala tiež rada :) teraz asi pokuknem po tej vecičke od YV na unavené nôžky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě podívej, je taky fajn. Docela mě mrzí, že ta od Oriflamu už není k sehnání. :-(

      Vymazat
  8. Ta praskající pěna musí být super :-)! Škoda, že u není v Oriflame jak čtu, ale snad ji seženu i jinde :-)! Krásný článek :)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby jsi ji někde sehnala, dej vědět. Byla fakt super a děkuji. :-)

      Vymazat
  9. Ten rúž od Catrice je za mňa katastrofa. Žiaľ vôbec mi nesadol.

    OdpovědětVymazat
  10. Aj ja si kupujem tento hnedý od Batiste, tie klasické mi nechávajú svetlé fľaky, hoci by som rada skúsila tie rôzne vône :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ze začátku kupovala i ty bílé a fleky mi naštěstí nezanechávaly, ale tento hnědý se mi líbí více a má i příjemnou vůni. :-)

      Vymazat
  11. Balzam od Saloos mám na wishliste, chcem ho určite vyskúšať. :)

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky do veľkej Valentínskej súťaži na mojom blogu:
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  12. Nakoupit si něco v Havlíkově apotéce chci už dlouho, takže až tam zajdu, tak koupím ten intimní gel. Vůni levandule naopak miluji, takže to je úplně pro mě :)
    Řasenku teď používám od L´Orealu. Předtím jsem také měla tuhle, ale žlutou a byla moc dobrá, ale chtěla jsem trochu změnu :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten intimní gel doporučuji koupit, byl fakt super. Řasenku od Lorealu jsem ještě neměla. :-)

      Vymazat
  13. Ten suchý šampon je bomba:D. Pěkný článek!

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  14. Nic z uvedeného jsem nezkoušela ale mám obecně ráda Biodermu a Yves Rocher :)

    OdpovědětVymazat
  15. Na prvý pohľad ma veľmi zaujal ten gél na nohy :) Yves Rocher mám strašne rada!

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  16. Batiste aj riasenka Maybelline sú super. Rovnaký efekt robí aj riasenka Yves Rocher Sexy pulp up. A čo sa týka mycej emulzie od Havlíka tú by som chcela skúsiť. Ja mám práve naopak vôňu levandule rada a navyše je to prírodný produkt.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig