úterý 21. srpna 2018

Menší seznam přání

Přeji pěkný den.

Já si teď užívám volna u svých rodičů v ČR. Když jsem tak přemýšlela, o čem bych mohla napsat článek, napadlo mě sepsat seznam věcí, které bych si v nejbližší době chtěla koupit. Přeci jen nová přání mám skoro každý den a tak vás třeba něco zaujme.


Velmi ráda jsem chodívala bruslit. Moje staré kolečkové brusle jsou mi už malé, tak bych si chtěla koupit nové. Vybírám mezi retro stylem a obyčejnými inliny jen se třemi většími kolečky a vůbec nevím, pro které se rozhodnout. Nemáte někdo zkušenost? Jinak nabídku krásných bruslí jsem našla na e-shopu korcule.com.

Když už jsme u toho sportu, s kamarádkou jsme se rozhodly, že budeme chodit pravidelně na aqua aerobik. Už se docela těším, ale potřebovala bych nějaký kvalitní a pěkný batůžek na plavky a ručník. Velkou nabídku batohů jsem našla na Altisportu, jen se ještě rozhoduji mezi obyčejným batohem a sportovním vakem.

Za chvíli odložíme letní sandálky do skříní (teda aspoň doufám, protože mě ty vedra strašně ubíjí) a vytáhneme pevnější obuv v podobě tenisek. Já jsem hrozně ulítlá na tenisky, mám jich doma několik a stále chci další a další. Nejvíce se mi líbí tenisky ve světlých barvách. Velmi hezkou nabídku jsem našla na e-shopu Sportisimo.

Dalším kouskem, který bych si přála, je overal. Zatím mám jen takové pyžamo, ale chtěla bych ještě letní overal. Celkem pěknou nabídku jsem našla na moda4u.

Hodně se mi líbí džegíny. Mám už nějaké doma a jsou velmi pohodlné.  Od včerejška je mají v Lidlu (jen v jiných barvách) za 169,-, tak přemýšlím, že si aspoň pro dvoje zajdu.

Z kosmetiky bych ráda vyzkoušela micelární šampon. Sice mi šampony od Nivei nikdy neseděly, ale už dlouho jsem od nich žádný neměla, tak třeba se něco změnilo a tyhle micelární šampony by mohly být fajn.

Píšete si i vy podobný seznam přání? Co byste si chtěli v nejbližší době koupit?
SHARE:

36 komentářů

  1. Overaly mám ráda, i když jsou hroozně nepraktické :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný wishlist, dúfam, že si všetkým spravíš radosť. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kolečkové brusle ber ty první a stejně tak i ten batoh. Jsou fakt pěkné :) Jinak overal by se mi taky hodil a ty, které jsi přidala jsou krásné. Micelární šampon si kupovala kamarádka a říkala, že jí vyhovuje. Taky jsem nad ním přemýšlela, ale uvidíme :) Já bych si zas přála nějaký pěkný šátek na podzim, kabelku a popruh na foťák :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Ano, taky se mi ty první brusle líbí více, i ten batoh, tak uvidíme, co si nakonec koupím. Určitě pak udělám novinkový článek. Já jsem si šátek kupovala minulý rok, ale takový ten tunel a jsem s ním hrozně spokojená, nemusím mít starosti s tím, jak ho zavázat. :-)

      Vymazat
  4. Mně zaujal ten sportovní vak, je takový netradiční a originální a moc se mi pro ten sport líbí i barvou :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výběr budu mít opravdu těžký. Je pravda, že mě taky zaujal svým netradičním vzhledem. :-)

      Vymazat
  5. Pěkný wishlist, já mám retro kolečkové brusle a jsou nejlepší, hrozně jsem se do nich zamilovala :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  6. Veci, ktoré by som chcela vyskúšať alebo by som si chcela kúpiť väčšinou držím v hlave, ale kedysi som si všetko zapisovala :) Letné overaly sú skvelé, najviac sa mi páči ten posledný

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  7. Overal bych si taky velmi ráda pořídila. :) Já si zase chci kupovat kolo, jak se vrátím do Česka :) Džegíny mají v lídlu? Tak to musím sledovat anglický Lidl, protože si je chci koupit. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, dneska jsem si byla dvoje koupit a jsou skvělé. Hlavně ty černé, mají ozdobné vlnky na kolenách. :-)

      Vymazat
  8. Ty overaly jsou krásné :) já bych brala klasické inliny, slyšela jsem že na těch retro se celkem špatně jezdí, ale to je asi na každém :) z batohů bych taky brala ten druhý :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to o těch bruslích taky slyšela, tak uvidím, které si nakonec vyberu.

      Vymazat
  9. Ten sportovní vak vypadá dobře. Šla bych do něj spíš, než do toho prvního batohu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za radu, uvidím, co si nakonec vyberu. :-)

      Vymazat
  10. ja mam doma korcule (inline), ktore mi rodicia kupili pred asi 5 rokmi, ale mala som ich obute asi tak trikrat, pretoze korculovanie ma nejak prilis nechytilo. teraz tu chudence akurat tak chytaju prach :( :D
    osobne sa mi paci viac ten bledomodry vak :)
    tenisky mam rada, ani v lete ich neodkladam. nedavno som si jedny kupila, takze som na jesen snad zaobstarana.
    po overale taktiez tuzim, akurat uz to pocasie vyzera, ze letny overal uz tento rok prilis nevyuzijem. skor by som teda chcela taky, co ma dlhy spodok.
    tento miceralny sampon som zatial u nas ani nevidela. ja som sa rozhodla skusit tuhy sampon, ktory mam z Lush, tak som celkom zvedava, ako sa mi bude pacit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi pěkně děkuji za komentář. Já v létě v teniskách vůbec nechodím. Mám vždy jen sandály nebo obyčejné žabky. U nás na Slovensku ještě hlásí teplejší počasí, tak snad krátký overal ještě využiji, ale dlouhý by se mi taky líbil. Micelární šampon jsem taky viděla jen na internetu, ale půjdu se podívat do drogerie, tak uvidím, co mě tam zaujme. Lush bych taky ráda vyzkoušela, tak držím palce, abys byla spokojená. :-)

      Vymazat
  11. Fantastic post, dear! A big hello from Germany!
    Hugs ♥
    LIANA LAURIE | My new video

    OdpovědětVymazat
  12. Marti ahoj! Líbí se mi ty retro kolečkové brusle, ale nevím jak by se na nich jezdilo, inline brusle jsou určitě taky super! Jinak krásný list přání :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, velmi pěkně děkuji. Brusle jsem si už koupila, ale obyčejné inliny. No, jsou krásné, určitě je ukážu v novinkovém článku. :-)

      Vymazat
  13. Ty první brusle jsou úžasný! Na druhou stranu bych to s nimi neuměla:D. A celkově moc pěkný wishlist!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Niki. Brusle už mám a i když se mi ty retro hrozně líbí, odolala jsem, protože jsem všude četla, že jezdit na nich je složitější, než na obyčejných inlinech. :-)

      Vymazat
  14. Podľa mňa choď do retro korčulí a modrého vaku... :) Je to síce nakoniec na tebe, ale oba tieto kúsky sú nádherné. Bude to ťažké rozhodovanie. Pekný zoznam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, bylo to těžké. Ale už jsem se rozhodla. Ukážu pak v novinkovém článku. :-)

      Vymazat
  15. Hezký výběr, mně by se hodily tenisky. Růžové jsou za mě TOP.) Krásné dny, Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový typ tenisek se mi taky líbí. Pěkné dny i tobě. :-)

      Vymazat
  16. Ja by som si teraz rada nakúpila zopár nových jesenno-zimných kúskov, nejaké svetríky, kardigány atď. Ja osobne inak tenisky tiež milujem, úplne najradšej mám biele Conversky :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kardigany, ty se mi taky líbí. Bílé Conversky jsou super. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig