úterý 16. října 2018

Kosmetické i nekosmetické nákupy a novinky

Přeji pěkný den.

Dneska vám, po dlouhé době, ukážu své kosmetické i nekosmetické nákupy a novinky. Bude to takový mix všeho možného. Od věcí, které jsem si sama koupila až po ty, které jsem dostala. Možná vás něco zaujme a necháte se inspirovat.

Začneme kosmetickými nákupy z drogerie. Z vlasových výrobků jsem si koupila šampon a kondicionér od Garnier s vůní zeleného čaje. Tato dvojice je určená pro rychle se mastící vlasy. Mělo by se jednat o novinku a musím říct, že velmi povedenou. Vlasy krásně provoní, hezky se lesknou a vydrží nemastné celé dva dny. Barvy na vlasy od Palette mám velmi ráda. Vždy mi chytne odstín, který je vyobrazený na obrázku a tak si je kupuji pravidelně už několik let. Balzámový maniak neodolal balzámu na rty Labellino. Je ještě schovaný v zásobách, ale už se na něj těším, protože jsem o něm četla samou chválu. A jako poslední tu mám micelární vodu od L´oréal, kterou mi dala maminka. Teprve ji začínám používat a přijde mi zatím docela fajn.

Když jsem byla o prázdninách u rodičů, Miška mi tam nechala krásný balíček plný kosmetiky, takže moc děkuji. Určitě všechno ráda vyzkouším a vy se můžete těšit na recenze, hlavně na ty méně známé značky.

Sprchový gel a šampon s úžasnou vůní jsem dostala od kamarádky k svátku, takže taky velmi pěkně děkuji. Sice jsem je ještě nezkoušela, ale už se na ně těším, protože ta vůně je nádherná.

V polovině září jsme byli na dovolené, odkud jsem si přivezla dva pilníky, přívěsek na klíče a bambucké máslo s vůní indického lotosu. Článek o naší dovolené teprve chystám, ale jako první bych vám chtěla ukázat výlet do kontaktní zoo, kde se mi líbilo nejvíce.  

Čas pálení svíček a vosků je tady. Dva vosky a votivku s vůní Market blossom jsem našla ještě v balíčku od Mišky a zbytek jsem kupovala na jedné FB stránce. Jedná se o u nás nedostupné vůně a já po nich hrozně toužila. Yankee Candle mám docela ráda. Nejvíce mě lákají tyhle samplery a podle nich si vždycky objednávám velké svíce.

Kolečkové brusle byly na mém wishlistu. Kupovala jsem je ještě v létě. Zaujaly mě svým vzhledem. Dost jsem přemýšlela i nad retro bruslemi, ale nakonec jsem ráda, že jsem si vzala tyto klasické. Jsou rychlé, pohodlné, nebrní v nich nohy, jsem velmi spokojená. Objednávala jsem je na e-shopu sportobchod.sk.

K bruslím jsem ještě přikoupila růžový sportovní batoh. Nejlepší je v tom, že se k němu dají připevnit kolečkové brusle a velmi dobře poslouží i na běžné nošení. Beru si ho vždycky, když jdu s kamarádkou na aqua aerobic. 

Tenisky jsem už nutně potřebovala. Tyhle mě zaujaly v Deichmannu. Už jsem je na sobě párkrát měla, ale pořádně mě odřely, takže je musím nejprve rozchodit.

Legíny kupuji nejraději v Lidlu. Jsou pohodlné, nepadají a perfektně mi sedí jejich velikost. Tuším, že tento týden je, u nás na Slovensku, mají opět v nabídce. Černé legíny mají na kolenou ozdobné vroubkování.

A to nejlepší na konec. Každým rokem si na narozeniny přeji adventní kalendář s kosmetikou, ale letos to je jiné. Betynka nám odešla do psího nebíčka a já toužila po dalším čtyřnohém kamarádovi. Hrozně jsem chtěla psíka z útulku, ale nenašla jsem tam žádného, u kterého by to byla vyloženě láska na první pohled. Proto jsme se s manželem rozhodli, že pohledáme jinde a tak vám představuji Scoobyho, našeho nového člena rodiny, malý kavalír. Je úplně roztomilý a hned je v domácnosti o dost veseleji. 

Zaujalo vás něco z mých novinek? Je něco, o čem byste si rádi přečetli více?
SHARE:

30 komentářů

  1. Nákupy krásné, ale Scooby je tak roztomilá láska ♥ Betynku budete mít vždycky v srdíčku, tak vám alespoň tenhle drobeček rozveselí domácnost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě zaujalo to máslo 😊 , od téhle značky jsem měla deouš a byl perfektní.

    OdpovědětVymazat
  3. No teda, tak koukám, že už máš ty brusle, to je super.:) Jinak štěńátko je krásné a roztomilé moc.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, mám. Koupila jsem si je hned po vydání článku s wishlistem. A štěňátko jen roztomile vypadá, jinak je to pořádný lump. :-D

      Vymazat
  4. very interesting blog, Good work :)

    https://ohladymania.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé to je ale roztomilý člen rodiny :-) už se těším na nějaký článek o něm, jestli teda je v plánu :-) a co se týče kosmetiky, já měla také růžové Labellino a bohužel letěl hned do koše, nemohla jsem ho používat :-( dělal mi na rtech šílenou bílou vrstvu, ale uvidíš, třeba ti bude vyhovovat, každá jsme jiná :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu časem sepsat nějaký článek. A moc velkou radost jsi mi neudělala, tak uvidím, jaký bude na mých rtech. :-)

      Vymazat
  6. Moc hezké nákupy :) líbí se mi ty předměty z dovolené a brusle sis vybrala moc krásné :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ty brusle mě zaujaly hned na první pohled. :-)

      Vymazat
  7. Mňa najviac zaujal ten krásny obal na bambucké maslo :D a samozrejme Scooby, ten je rozkošný!:)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ty obaly si tato značka vyrábí tuším sama. :-)

      Vymazat
  8. Melounová YC ♥ tu miluju, zkus si přivonět k Aloe vera, trochu taky připomíná meloun :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aloe vera jsem už taky měla, nádherná vůně. :-)

      Vymazat
  9. Už se těším na všechny ty recenze a konečně na ten článek o dovolené. :) Já už pálím vosky furt a furt, všechno střídám, taky budu muset omrknout ty Vánoční novinky :) A Scooby je rošťák :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na článek o dovolené si ještě nějakou chvíli počkáš, ale určitě se dočkáš. :-)

      Vymazat
  10. Spousta produktů vypadá fajn. Mě láká ten šampon Botanic Therapy. A pejsek je nádherný :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řada Botanic therapy je fajn, vlasy vydrží déle svěží a nádherně voní. :-)

      Vymazat
  11. Skvelé nákupy! Botanic Therapy je skvelá rada, ktorá sa mi veľmi páči :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  12. Skvelé nákupy. Niektoré tie YC sviečky mám doma a sú skvelé.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  13. Šampony z řady Botaic Therapy chci už nějakou dobu zkusit, tak musím počkat, až mi dojde můj Nature box, který jsem si taky koupila nedávno a je super! :) Sprcháče od Balea jsou super, ale šampony mi třeba vůbec nevyhovují..
    Super nákupy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani mně šampony od Balei nevyhovují, ale tak uvidím, třeba tento bude jiný. :-)

      Vymazat
  14. Ty šampony od Garnier jsou výborné. Taky zlata rada od Astrid je skvělá ( bacha na tu fialovou, ta je hrozná). Pejsek je nejkrásnější

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu fialovou naštěstí nemám. A šampony od Garnier mám taky moc ráda. Navíc jsou krásně voňavé. :-)

      Vymazat
  15. Tú micelárku som mala 2x a za mňa bola fajn :) Yankee candle to je láska, vybrala si si naozaj krásne vône
    Scooby je roztomilý :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky jsem s micelárkou spokojená. A ty vůně jsou nádherné. Až je mi líto je zapálit. :-D

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig