úterý 13. listopadu 2018

Kosmetické výrobky, ke kterým se ráda vracím

Přeji pěkný den.

V dnešním článku bych vám chtěla ukázat kosmetické výrobky, ke kterým se velmi ráda vracím, i když sem tam vyzkouším něco jiného.

Největší stálice mám v pečující kosmetice, ale jednu jsem našla i mezi dekorativní kosmetikou.

Začneme třeba vlasovou péčí od Milvy. Tu používám už skoro dva roky a i když sem tam použiju něco jiného, vždy se k ní musím vrátit. Rozhodla jsem se, že už jinou vlasovou péči nechci a tak se Milva stala mou stálicí.
Dříve mi dost padaly vlasy, hledala jsem něco proti vypadávání a na FB mi stále vyskakovala reklama na Milvu spolu s fotkami před a po. Bylo těžké tomu uvěřit, ale řekla jsem si, že vyzkouším a objednala rovnou velký, cenově výhodný balíček, který obsahoval šampon, masku, kondicionér a chininovou vodu ve spreji. Během používání mi vlasy o dost zhoustly, ale stále padaly. Po nějakém čase jsem Milvu vysadila, začala opět používat drogerkové šampony a teprve tehdy jsem si uvědomila, že i vypadávání vlasů mi Milva trochu zmírnila. Vrátila jsem se tedy zpět k ní a už vlasovou péči tak střídat nebudu. Minulý týden jsem si koupila další várku. Úplně nejvíce jsem si oblíbila šampon s chininem ve velkém půl litrovém balení a konečně mají i kondicionéry (když jsem s Milvou začínala, ještě kondicionér nebyl). Jestli máte v délkách suché vlasy, doporučuji tento novější růžový kondicionér, který vlasy dobře vyživí. Mají ještě modrý kondicionér, ale ten mi nepřijde tak dobře vyživující. Zkusila jsem koupit i kaštanový šampon, ze kterého jsem zatím velmi nadšená. Vlasy se mi hezky lesknou, jsou jemné, husté a konečně můžu napsat, že i méně padají.


Své stálice jsem taky našla v balzámech na rty. I když jsem balzámový maniak, vždy se vracím k těmto značkám, Crazy Rumors a Havlíkova apotéka. Balzámy od Crazy Rumors mají spousty "příchutí", už jsem jich dost vyzkoušela, ale žvýkačkový mi přijde nejlepší. Nedávno přišla značka i s barevnými balzámy, tak jsem samozřejmě musela jeden vyzkoušet. Jeho hydratační schopnost je docela slabá, ale hodně se mi líbí, jakou zdravou barvičku dodá mým rtům. Nic přehnaného a díky tomu ho používám velmi ráda.
No a teď v chladnějším počasí používám Havlíkův balzám na rty. Už mnohokrát mé rty zachránil. Pokud vás trápí suché, popraskané rty nebo vás pálí, jděte do něj. Za sebe ho můžu doporučit každému, kdo má se rty větší problémy.

Stále zůstáváme u pečující kosmetiky a vrhneme se na péči o oční okolí. Tu se mi nejvíce osvědčil noční oční krém s kofeinem od Dulcie. Používala jsem ho ještě tehdy, kdy byl v takovém modrém kelímku. Oční okolí parádně zamastil, ale nové balení s pumpičkou je o dost lepší. Lépe odhadnete nanesené množství a oční okolí je hezky hydratované a jemné bez nějakého většího nánosu. Taktéž redukuje otoky. Sice jsou, ale o dost menší. A co je úplně nejlepší, zbavil mě tmavých kruhů pod očima. Se žádným jiným očním krémem jsem nebyla tak spokojená, jako s tím od Dulcie a velmi ráda se k němu opět vrátím.

Když mi někdo řekl, že miluje bambucké máslo, nechápala jsem, co na něm vidí, protože pro mě byl tehdy absolutní jedničkou jen kokosový olej. Dokud jsem bambucké máslo sama nevyzkoušela. Ať je máslo s vůní nebo bez, dokáže nahradit všechny mé pečující krémy. Úplně nejraději s ním cestuju. To mi pak nahradí krém na ruce, krém na nohy, tělový krém, pleťový krém i balzám na rty a ušetří mi tak spoustu místa v kosmetické taštičce. Možná to zní neuvěřitelně, ale opravdu to tak je. Jestli si chcete o bambuckém másle přečíst více, tady jsem o jednom psala.

Dostáváme se k poslednímu výrobku, který patří mezi dekorativní kosmetiku a tou je řasenka Lash sensational od Maybelline. Ze začátku jsem se s ní musela naučit, ale teď už to spolu zvládáme na jedničku. Mé řasy hezky oddělí, zvýrazní a natočí. Nenašla jsem žádnou jinou řasenku, která mi s řasy udělá to, co moje Lashka. A i když někdy vyzkouším jinou řasenku, vždy se k ní vrátím.

Tohle jsou mé kosmetické stálice, ke kterým se velmi ráda vracím a kupuju si je stále dokola.

A jaké jsou vaše kosmetické stálice? Máte nějakou kosmetiku, na kterou nedáte dopustit a kupujete si ji stále dokola?
SHARE:

32 komentářů

  1. Tento článek mi mluví z duše. Ráda se vracím jak k Milvě, balzámkům Crazy Rumors i k Maybellinkám, jen k těm klasickým žlutým :-) a balzámky si kupuji vždycky jednou ročně do zásoby před Vánoci :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že i tobě tahle kosmetika sedí a trefila jsem se ti do noty. :-)

      Vymazat
  2. Mně by lákalo to banbucké máslo, Milvu neznám, ale pamatuji si z tvého článku a lákala by mě balzám od Apoteky. Moje stálice je micelárka od Garnieru a makeup a pudr od Rimmelu. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makeup i pudr od Rimmelu taky velmi ráda používám. :-)

      Vymazat
  3. Balzamy od Crazy Rumors chcem i ja niekedy vyskúšať :). Ja nedám dopustiť na pleťový krém Ultra Facial od Kiehl's, korektor od Nars, rozjasňovač Mary Lou, maskaru na obočie od Lancôme a lícenky od Benefitu. U pleťovej, telovej a vlasovej kozmetiky je to trocha zložitejšie, pretože stále skúšam niečo nové. Každopádne, stále miesto má u mňa krémový antiperspirant Rexona Maximum Protection a vlasové rozmarínové tonikum od Weledy :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vlasové tonikum mě láká vyzkoušet. Já to mám zase naopak, měla jsem problém najít stálou dekorativku, v péči jsem měla jasno. :-)

      Vymazat
  4. Milvu mám rada veľmi aj ja a ostatné výrobky nepoznám :)
    Vera

    OdpovědětVymazat
  5. Super výběr! Já se vracím třeba k řasence a pudru od Yves Rocher :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Od Yves Rocher jsem řasenku ani pudr ještě neměla. :-)

      Vymazat
  6. Jééj Milva, tú som používala tak naposledy asi pred 3 rokmi. Nikdy nezabudnem, že som sa cítila ako keby som si vlasy umyla s mydlom - tak ťažké boli a tak zle sa mi umývali ale Milva mi veľmi pomohla. To zasa musím uznať! :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu? Já mám po nich vlasy hezky jemné a jsem velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  7. Crazy Rumors mám také ráda. Já miluju 7th Heaven! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Bambucké máslo a ty řasenky jsou super. Jinak Milvu neznám, ale jak tak koukám na komentáře, tak to musí být super, takže se po ní mrknu :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  9. Dost mě zaujal oční krém od Dulcia. Po péči o oční okolí teď pokukuji a chci něco přírodního. Bambucké máslo mám taky ráda a jde vidět, jak právě takovéhle jednoduché produkty jsou ty nejúčinnější. Já si pravidelně kupuji od Weledy Skin food, mám už několikáté balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skin food je taky super. Oční krém od Dulcie můžu doporučit. Tohle je už moje třetí balení a jsem opravdu velmi spokojená. Navíc i jemně voní po kávě. :-)

      Vymazat
  10. Milva je stálica v mojej kozmetike a s dulciou mám len dobré skúsenosti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Dulcia je skvělá, taky mám jen dobré zkušenosti. :-)

      Vymazat
  11. Ani nevím, doteď jsem tu stálici spíše hledala. :D Rozhodně masky od 7th heaven, ty budou moje stálice. Pak mě napadá asi Naturebox, u toho si nejsem jistá, ale moc dobře mi slouží a dlouho. :) Jinak ohledně kosmetiky nevím, už dlouho mám Milani, který se mi zatím jako jediný asi osvědčil, jinak mě nic ani nenapadá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty masky od 7th heaven budu muset vyzkoušet. Už jsem se na ně dívala a docela mě zaujaly. Naturebox jsem ještě neměla, ale k výrobkům jsem přivoněla a nádherně voní. :-)

      Vymazat
  12. Milvu budu muset už konečně vyzkoušet, měla jsem jen vzoreček. :) Jinak Bambucké máslo mě hodně láká, ale první budu muset první vypotřebovat mé mazadla :D Balzámků mám momentálně hodně od Astrid :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já jich mám dost od tebe. :-D jinak bambucké máslo je super. :-)

      Vymazat
  13. Já bambucké máslo naprosto miluju a myslím si, že to je jeden z mála kosmetických výrobků, které z mé kosmetické taštičky nikdy nezmizí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  14. Tahle řasenka od Maybelline patří mezi stálice a oblíbence už také několik let a upřímně bych vůbec neměnila. Je skvělá a já už si roky ani žádnou jinou nekupuji, protože mi tahle svým kartáčkem vyhovuje nejvíc :) A co se týče Milvy, tak jsem na ni slyšela už spoustu chvály, ale nikdy jsem ji osobně ještě nevyzkoušela, tak přemýšlím, že si také nějaký jejich výrobek pořídím :)

    Malá Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta řasenka dokáže hezky zvýraznit snad každé řasy. A vlasovou kosmetiku od Milvy můžu jen doporučit, já jsem velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  15. Ta rasenka je jedna z mých nejoblíbenějších v drogerii :) Za tu cenu je proste jednička! :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  16. O produktech od Milva jsem přemýšlela, ale nakonec jsem od nich opustila, protože se mi nelíbí, že je nelze objednat na mých oblíbených obchodech. Nebo jsem na ní alespoň na nich nenarazila, škoda :-( navíc mám i strach, že by mi nesedla, z důvodu mé přecitlivělé vlasové pokožce (dermatitida).

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já objednávám přímo z jejich e-shopu a hned ve velkém, takže mám i poštu zdarma. Ale vůbec netuším, zda by pro tebe tyto šampony byly. Já mám problém jen s nadměrnou mastnotou u kořínků, kterou mi chinin hezky redukuje.

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig