úterý 14. května 2019

Rozbalování balíčku aneb když mě potká štěstí

Přeji pěkný den.

Možná jste si všimli, že u slovenských blogerek, které spolupracují s DM drogerií, probíhala soutěž o box plný kosmetiky s názvem Days of beauty. Soutěžila jsem na instagramu a u milé Vierky se mi podařil tento boxík vyhrát. Tímto bych ji chtěla ještě jednou poděkovat a vám ukázat, co všechno obsahoval.

Obsahoval dost výrobků od poměrně nových značek, které se za poslední dobu v DM drogerii objevily. Na mysli mám hlavně značky, jako je 183 days, Langhaar Mädchen, LVLY a MOŇ (neumím to správně napsat).


Úplně nejvíce mě zaujala značka 183 days by Trend it up a to hlavně svými obaly. Od ní jsem v boxu našla nejvíce výrobků. Obal ve tvaru banánu obsahuje krém na ruce s úžasnou banánovou vůní a žlutá tyčinka je balzám na rty, taktéž s banánovou vůní.

V nanukovém obalu se ukrývá lesk na rty, ale není to jen tak obyčejný lesk. On je totiž červený, což mi zavání průšvihem, ale uvidím, třeba se pletu a bude fajn. V růžové tubě s pumpičkovým aplikátorem je podkladová báze, která (podle obrázku miminka) slibuje dokonalou pleť před použitím makeupu.

Jako poslední od značky 183 days jsem v boxu našla paletku očních stínů. Opět se mi líbí obal. Je tvrdý, papírový a zavírání má pevné na magnet.

Uvnitř se nachází šest matných stínů, dva metalické stíny a zrcátko. Celkově paletka vypadá moc hezky, ale už jsem na ni četla i slyšela tolik negativních recenzí, že jsem ráda, že se ke mně dostala tímhle způsobem. Budu ji moct vyzkoušet na vlastní oči.

U dekorativní kosmetiky ještě chvíli zůstaneme. Barevný korekční pudr jsem ještě nikdy neměla. Nevím, zda bude mít u mě využití, ale aspoň ho vyzkouším. Od značky Trend it up jsem měla zatím jen lak na nehty, se kterým jsem moc spokojená nebyla, tak jsem ráda, že můžu vyzkoušet i ostatní výrobky této značky. Konturovací paletka očních stínů vypadá parádně a na její použití se už moc těším.

Nevím proč, ale stále jsem si myslela, že Trend it up má jen dekorativní kosmetiku, proto jsem byla docela překvapená, když jsem v boxu našla i pečující kosmetiku v podobě ošetřující masky na ruce.
Značka LVLY byla zastoupená jen pleťovou maskou 2x8 ml. Je vhodná pro suchou a smíšenou pleť. Už jsem ji zkoušela a trochu mě na pleti štípala. Naštěstí žádnou jinou neplechu neudělala, ale raději druhé balení někomu daruji.
Malý kelímek od Alverde v sobě ukrývá rozjasňovač. Ty vůbec nepoužívám, už jsem ho jednou měla, byl v adventním kalendáři a o Vánocích jste si o něj mohli zasoutěžit.

V boxu jsem taky našla čistící gel od značky MOŇ, kterou neumím správně napsat, ale jsem za něj ráda. Čistící gely používám každý den, hlavně ráno. 
Pro mě trochu neobvyklým výrobkem je barevný balzám na vlasy od Balei. Používá se po umytí vlasů, nechává se působit od tří do patnácti minut a potom ho doporučují důkladně opláchnout. Je určený pro zintenzivnění barvy a lesku vašich vlasů mezi jednotlivým barvením a vydrží až pět umytí. Balzám mám v rubínově červeném odstínu. Je to velmi podobná barvička té, kterou si zvyknu barvit vlasy.

Od značky Langhaar Mädchen jsem v boxu našla dva výrobky na vlasy. Jedním z nich je vyživující olej s kokosovo vanilkovou vůní a druhý je ochranný sprej, který se používá při tepelné úpravě vlasů. Olej do vlasů jsem už zkoušela. Hezky se mi po něm rozčesávaly vlasy a na dotek byly jemnější. Na ochranném spreji je zajímavé to, že je dvou fázový.

V boxu jsem měla i malé houbičky od Ebelin na nanášení makeupu a zapracování korektoru kolem očí, nosu a rtů. Každá houbička má odlišný tvar a je určená na jinou oblast tváře. Za mě skvělý nápad.
A jako poslední tu mám magnetické řasy od Trend it up. Vždycky jsem chtěla vyzkoušet umělé řasy, ale s těmito magnetickými si vůbec nerozumím. Je to škoda, protože vypadají moc hezky.

Pro mě byl obsah boxu plný novinek a výrobků, kterých jsem ještě nezkoušela. Celkově se mi líbí a mám z něj obrovskou radost. 

Máte už zkušenost s některým výrobkem? Líbí se vám obsah boxu? Co říkáte na nové značky v DM drogerii? Zaujaly vás?
SHARE:

36 komentářů

  1. To je krásná výhra. O soutěži jsem nevěděla.
    Mám vyzkoušenou rozjasňující masku od LVLY a je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že ti sedí. Mě moc nevyhovovala,jestli je to teda ta samá. :-)

      Vymazat
  2. Soutěž jsem, myslím, nepostřehla, ale některé obaly jsou vážně roztomilé. Ty houbičky se mi zdají trošku zbytečné, ale tak možná budou fungovat líp, nikdy jsem je nezkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že když se na to podívám z té druhé strany, tak jsou opravdu ty malé houbičky zbytečné. :-)

      Vymazat
  3. Výhra musela potěšit. :) A je fakt super, že tam jsou produkty co jsi ještě nezkoušela. :) Mě popravdě značka 183 days moc nezaujala, je to jak pro děti :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že potěšila. No, obaly přesně pro mě. :-D

      Vymazat
  4. Martino, dobře napěchovaný box. Já se líčím málo, takže bych asi některé věci nevyužila, ale věřím, že udělala radost.
    P.S. MOŇ by se na klávesnici s latinkou dalo přepsat jako "Moj" - to divné Ň je v J v azbuce a celé to znamená "můj"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, velmi pěkně děkuji za vysvětlení. Nikde jsem význam nehledala a trochu i doufala, že se třeba někdo ozve. Tak ještě jednou děkuji. :-)

      Vymazat
  5. Tak to je paráda, naprosto dokonalý obsah :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo ta paletka je krásná. Snad to nebude tak zlé, byla by to škoda. Líbí se mi ten sprej a olej na vlasy, ale nikdy jsem se nenaučila tyhle věci používat :D

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla hodně suché konečky, tak tyhle výrobky používám moc ráda. Pomáhají mi. :-)

      Vymazat
  7. Také jsem netušila, že Trend It Up má i pečující kosmetiku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se muset jít podívat na jejich stojan do dmky. :-)

      Vymazat
  8. Gratulujem veľmi pekne ♥ Balíček vyzerá úžasne, akurát som smutná, že táto značka musí preberať dizajny produktov od kórejských značiek akými sú Tony Moly, Etude House a pod. ^^'

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S korejskou kosmetikou moc zkušeností nemám, ale je to tak skoro se vším. Jedna značka s něčím přijde a postupně to mají i ostatní. :-)

      Vymazat
  9. Som rada, že balíček urobil radosť a snáď si medzi produktami nájdeš aj obľúbencov ☺️

    OdpovědětVymazat
  10. Ja by som väčšinu tej kozmetiky nevyužila, no je dôležité, že ty sa z nej tešíš a otestuješ ju. ;) Gratulujem k výhre!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já skoro všechno ráda vyzkouším. :-)

      Vymazat
  11. Tak to bylo skutečně štěstí :)) Celý balíček je úžasný ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. Wow, tak to je moc krásná výhra! Věřím, že jsi měla velkou radost :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  13. Praktické výrobky, ktoré by som rovno všetky využila. Skvelé! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  14. Krásná výhra!:-) Užij si je! :-) Ty banán a nanuk obaly jsou úžasný! :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to gratulujem k výhre, obsah boxu vyzerá fakt skvelo. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jééé moc gratuluji k výhře, to muselo potěšit. :)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  17. Gratuluji k výhře, taky by mi udělala radost :)) Ty obaly značky 183 days, to je něco :D Je to tak kýčovitý, až to člověk prostě chce mít :D Na produkty značky LVLY jsem četla většinou jen negativní recenze, což je škoda, protože celá jejich řada vypadá skvěle a v regálu rozhodně vyniká. Moc by mě zajímalo, jestli podkladová báze funguje, protože já už vyzkoušela snad všechno, a u ničeho jsem nezůstala :( A po mini houbičkách Ebelin se musím podívat <3

    Paulina, the moon child

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já jsem četla i dost negativních recenzí na značku 183 days, ale podkladovou bázi od nich si každý chválí. Já ji ještě nezkoušela, tak nevím.

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig