úterý 21. května 2019

Zmatňující tekutá rtěnka s vůní vanilky

Přeji pěkný den.

Miluji vše, co se leskne a třpytí. Donedávna jsem to tak měla i u rtěnek, ale v poslední době se mi natolik zalíbily ty matné, že už jiné nepoužívám. Na rtech vypadají přirozeněji a jsou známé pro svou dlouhou výdrž.

V dnešním článku vám popovídám o zmatňující tekuté rtěnce od Revlonu v odstínu 630 HD Seduction, kterou jsem si vybrala na e-shopu elnino.sk.

Když jsem si rtěnku vybírala, měli skladem hodně odstínů. Od výrazných, až po ty méně výrazné. Já jsem hledala přirozený, jemný odstín a myslím, že jsem si nemohla vybrat lépe. Výběru přes počítač jsem se sice bála, ale odstín je úplně podle mých představ.


Rtěnka mi přišla zabalená, ještě přímo od výrobce, v menším uzavřeném sáčku. Tak jsem věděla, že jsem první, kdo rtěnku drží v ruce.
Samotný obal se mi líbí, nezabere moc místa, vleze se do každé kosmetické taštičky a obsahuje 5,9 ml krémové barvičky. Uzávěr je klasicky na zašroubování, dobře těsní a nepodařilo se mi s rtěnkou v taštičce nic ušpinit. Navíc, když ji zavíráte, ke konci cvakne a tím víte, že je dobře zavřená.

Ke každé kosmetice, ať už se jedná o pečující nebo dekorativní, musím přivonět. U této rtěnky mě vůně překvapila. Voní totiž moc hezky, po vanilce.
Aplikátor uvnitř je plochý a dobře se s ním barvička nanáší a to i na mé úzké rty. Taky musím pochválit velmi dobrou pigmentaci.

Rtěnka na rtech nelepí. Je příjemná, lehká a vůbec o ní nevíte. Hezky zaschne do matné barvičky a vytvoří tak přirozený, jemný odstín. Nezalézá do vrásek ani nezvýrazňuje nedokonalosti.
Jediné její velké mínus je slabší výdrž, takže musíte počítat s tím, že během dne ji budete muset znovu nanášet. Obědové menu s vámi nezvládne, maximálně trochu pití. Po jídle doporučuji její zbytky jemně setřít a rtěnku znovu nanést.
Co se mi na rtěnce moc líbí je, že mé rty vůbec nevysušuje. Po odlíčení jsou hezky jemné a hladké.

Jak vidíte, odstín je opravdu dost přirozený, ale nafotila jsem vám i detaily, kde už rozdíl v odstínu určitě uvidíte.

Když už jsme u těch detailů, nevím, jestli vás zajímá i složení výrobků. Já se v něm nevyznám, ale jestli vy ano, níže se na něj můžete podívat.

Pro lepší představivost, jak je rtěnka velká a jakou má pigmentaci na ruce, se zase můžete podívat na mé krátké video.

Sečteno a podtrženo. Jestli máte rády přirozené odstíny, odstín 630 HD Seduction je přesně pro vás. Jedinou nevýhodou je, že i když se jedná o tekutou rtěnku, musíte počítat s tím, že ji budete muset několikrát, během dne, znovu nanášet.

*Děkuji e-shopu elnino.sk za poslání rtěnky k recenzi.*

Nosíte rády jemné odstíny nebo máte raději výraznější barvičky? Nevíte o nějaké dobře držící rtěnce v podobně přirozeném odstínu? Jaká je vaše nejoblíbenější rtěnka?
SHARE:

18 komentářů

  1. Odstín rtěnky je vážně krásný. :) Nude odstíny mám ráda. Revlon rtěnky jsem ještě nezkoušela.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to byla moje první rtěnka od této značky. :-)

      Vymazat
  2. Rtěnka je krásná! Marti mně dobře drží matné rtěnky od jordana, mají hodně odstínů a i nude. Jinak ještě mohu doporučit Sephora matnou rtěnku, mám jí v odstínu 13 a ta je trochu do fialova, ale pořád taková nude, mají pak i jiné odstíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, Luci. Ty jsi zlatá. Děkuji za tipy, zkusím se po těchto rtěnkách podívat. Odstíny do fialova mi vůbec nevadí. :-)

      Vymazat
  3. Po revlon ruzoch pokukujem už dlho, ale už mám toľko ružov, že sa musím krotiť. :D ja mám rada ak jemné aj výraznejšie farby, takže to striedam podľa príležitosti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se snažím krotit, ale moc mi to nejde. :-)

      Vymazat
  4. Ten odstin vypada moc pekne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezky vypadá, vlbec tento produkt neznám :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda toho opätovného nanášania, ale odtieň je aspoň krásny. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  7. ja mám radšej trochu výraznejšie rúže :) skvelý je napríklad od essence :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  8. Znovu nanášení během dne mi nevadí a tyto odstíny mám nejraději :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani mně ne, jen jsem od ní očekávala větší výdrž. :-)

      Vymazat
  9. Ja mám už dlhšie tento rúž len v inom odtieni a je to jedna z mojich top farieb hlavne počas jesene :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. Já měla rtěnku od Revlonu poprvé. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig