úterý 25. června 2019

Kosmetické nákupy

Přeji pěkný den.

Dneska jsem se rozhodla, že vám ukážu moje kosmetické nákupy.  Bude se jednat o výrobky, které jsou převážně přírodní a třeba vás nějaký zaujme.

V koupelně jsem všechny sladce vonící sprchové gely odložila do skříně a v DM drogerii koupila tyto sprcháče, od značky Kneipp, se svěží, ovocnou vůní. Už jsem je zkoušela a jsou super. Hezky voní, pokožku nevysušují a jejich svěží vůně dokáže, v tomhle teplém počasí, povzbudit a nabít energií.


Na své vlasy používám, už několik roků, vlasovou kosmetiku od Milvy a jsem s ní velmi spokojená. Jediné, co od ní nepoužívám jsou kondicionéry. Přijdou mi málo výživné a taky mám ráda, když vlasy hezky voní. Po těchto kondicionérech od Herbal Essences a Nature Box mi vlasy voní i dva dny a dobře se rozčesávají. Svou funkci tedy plní dokonale a jestli taky toužíte po voňavých vláskách, šup pro ně. Dají se koupit v DM drogerii.

V DMku mi taky do oka padly dva oleje od Saloos. Jeden je určený na odličování a čištění pleti a druhý je klasický pleťový olej. V těchto teplých dnech se má pleť zbláznila. Sotva se mi zahojil jeden pupínek, už vyskočil další a tak to bylo furt dokola. Tahle dvojice je na problematickou pleť úplně ideální. Zahojily se mi všechny pupínky, nové se netvoří a mám pleť hezkou tak, jako dříve.

Mezi čistícím a pleťovým olejem velmi ráda používám růžovou vodu. Tuhle jsem koupila v lékárně a ještě jsem ji nezkoušela. Vzala jsem tam i čistý tea tree olejíček, který taky zatím ještě nemám vyzkoušený.

Na fotce, uprostřed, je nimbový olej. Má silné antimykotické a antibakteriální účinky. Použít se dá na různé problémy s pokožkou. Slouží, jako prevence proti vypadávání vlasů. Odpudíte s ním hmyz a já mu říkám ''přírodní zázrak''. Má jen jedinou chybičku, nepříjemnou vůni. Ale když máte problém s pokožkou, dá se to těch pár dní vydržet. Já ho koupila na bradavice a kožní výrustky, tak jsem zvědavá, jestli na ně zabere.

Dlouho jsem toužila po látkových odličovacích tamponech. Prošla jsem snad celý internet a nakonec jsem si vybrala značku Savon. Tampony jsou velmi příjemné, kvalitně sešité a navíc i hezky barevné. Teď na léto mi pět kusů stačí, ale uvažuji, že na zimu si koupím ještě jedno balení. A jako poslední, z mých nákupů, jsou gumičky do vlasů. Ještě jsem je nezkoušela, takže nemůžu hodnotit, ale doufám, že se hned neroztáhnou a budou dobře držet.

Zaujalo vás něco z mých nákupů? Máte s nějakým výrobkem zkušenost? 
SHARE:

26 komentářů

  1. chválim prateľné odličovacie tampóniky, ten kondicionér od Nature box som čuchala v obchode a tiež som nad ním rozmýšlala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsou super. Ten kondicionér moc hezky voní. Vůně se líbí i manželovi. :-)

      Vymazat
  2. Látkové tampóny si mám už dlho v pláne kúpiť. Musím si zájsť fo drogérky. A veľmi ma zaujali aj kondicionéry na vlasy
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obojí ti můžu doporučit. Navíc ty látkové tampony by se měli dát koupit už i v DM drogerii. Jen teď nevím, od jaké značky. :-)

      Vymazat
  3. Kondicionér od Nature Box ma veľmi zaujal! A látkové tampóniky sú úžasné; a tie, čo si si vybrala, sú skutočne nádherné ❤
    SIMPLY BERENICA // Facebook Page // READ ABOUT "HOW TO ACHIEVE YOUR GOALS"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak kondicionér, tak i tampony jsou super. Jsem ráda, že jsem se konečně odhodlala ke změně. :-)

      Vymazat
  4. Super článek. Není příliš ukecanej a během pár minut ho mám přečtený. Já z celého článku používám jenom ten Lemon Tea Tree olej od Saloos. Mám ho ráda, krásně voní a dá se použít i pod make-up💪.

    Líbí se mi ten nimbový olej, sice smrdí, ale pravděpodobně je dobrý ho doma mít. Dá se prý používat do kožíšků zvířat, tak možná by to mohlo být super pro našeho kocoura. Díky za tip.

    Na odličování používam takový měkký ručník, ten je super stejně jako ty tampónky.

    Verča ze Ztracena v Praze I SEBEPOŠKOZOVÁNÍ JMÉNEM EPILACE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Vždy se snažím psát jednoduše a k věci. Bez nějakého obkecávání, to už je takový můj styl. Ten nimbový olej má široké využití. Ano, je dobrý i zvířátkům do kožíšku. Měl by odpudit blechy a taky vši, ale to nemám vyzkoušené. Sice nevoní hezky, ale jak píšeš, je dobré ho mít. :-)

      Vymazat
  5. Po šampónoch Nature box už dlho pokukujem ale zatiaľ som sa nedostala ich ich kúpe. Ďakujem za typy!

    Prajem Ti pekný deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se šampony nemám zkušenost, ale kondicionéry mají super. :-)

      Vymazat
  6. Látkové tampony mě hodně zaujali :) Nimbový olej? Nedokážu si představit jak voní a je na bradavice, tak to dej vědět zda pomáhá, protože mám bradavici :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dám, až jak se smířím s tím, že nebudu hezky vonět. :-)

      Vymazat
  7. vyzkoušeného nemám nic. Zaujaly mne sprcháče a kondicionery.

    OdpovědětVymazat
  8. Tu ružovú vodu používam aj ja a je super. Kondicióner od Nature box nepoužívam, ale stále naň pozerám, keď som v drogérii. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kondicionér je super, hezky po něm voní vlásky. Tvůj blog už nějaký čas sleduji, ale děkuji za pozvání. Navštěvuji ho vždy, když je nový článek. :-)

      Vymazat
  9. Pratelné odličovací tamponky jsou super, já je mám od jiné značky, ale nemůžu si je vynachválit :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Pekné nákupy. :) Značku Nature Box by som chcela tiež skúsiť. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký den, děkuji za článek. Je opravdu inspirativní. Zaujaly mě sprchové gely od Kneippu. Hledala jsem si další produkty a objevila soli do koupele - https://www.kneipp.com/cz_cs/produkty/koupel/soli-do-koupele - máte s nimi zkušenosti? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkný den. Bohužel, nemám. Máme totiž jen sprchový kout. Ale četla jsem na ně spousty pozitivních recenzí. :-)

      Vymazat
  12. Já miluji Saloos a tea tree je moc příjemná vůně. Zaujaly mě produkty Kneipp.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprchové gely od Kneipp jsou super. Oba hezky voní a myslím, že si je příště koupím znovu. :-)

      Vymazat
  13. Ahoj, ještě jsem nikdy nezkoušela esenciální oleje na pleť a ráda bych v tom začala. Určitě s tím máš nějaké zkušenosti a řekneš mi jestli je to blbost nebo ne. Našla jsem si tento olejíček https://www.alchymystique.cz/eshop/produkt/jednoduchy-olej-tea-tree Myslíš, že bude vhodný na pleť a přímo na akné? Popravdě se v tom moc nevyznám, jestli se smí aplikovat přímo na pleť? Budu ráda za každou radu, díky :) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, asi bych si přímo koupila olej určený na pleť.

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig