úterý 18. června 2019

Péče pro ženy

Přeji pěkný den.

Pamatujete si, jak jsem vám v předminulém článku ukazovala víceúčelový krém od italské kosmetické značky PREP? Tak v tom dnešním vám povyprávím, jak jsem byla spokojená s jejich řadou určenou přímo pro ženy, PREP For Ladies.

Řada PREP For Ladies byla vytvořena z původního originálního krému PREP, akorát je přizpůsobena specifickým potřebám žen. 
Tahle řada obsahuje vyživující olej a víceúčelový krém na tvář a tělo.


Víceúčelový krém na tvář a tělo PREP For Ladies chrání pleť proti oxidačnímu stresu, pigmentovým skvrnám a stárnutí. Zmírňuje začervenání, ať už z tepla nebo ze zimy. Zklidňuje pokožku po holení či depilaci a ulevuje od pocitu těžkých a unavených nohou. Má intenzivní hydratační, zvláčňující a uklidňující účinek.
Krém obsahuje, mimo jiné, arganový olej, bambucké máslo a výtažky z ječmene.

Víceúčelový krém je ve skleněném kelímku a obsahuje 75 ml krému s hezky krémovou konzistencí. Když jsem krém poprvé otevřela, ucítila jsem příjemnou vůni, která mi zpočátku připomínala vůni růží v kosmetice, ale jemnou.
Na pleť ho stačí nanášet v malém množství. Krásně se roztírá, je úplně lehučký a během chvilky se vstřebává do pleti. Po nanesení je pleť jemnější, vláčnější, krásně hydratovaná a bez pocitu mastnoty. Tohle mě u těchto krémů baví nejvíce, že na sobě necítím žádnou vrstvu mastného krému. Díky tomu jsem si ho oblíbila na denní nošení pod makeup.
Krém jsem vyzkoušela i po holení na tělo a taky jsem byla velmi spokojená. Pokožku zklidnil, neštípal a hezky ji provoněl.

Vyživující olej na tělo a tvář PREP For Ladies díky luxusnímu složení intenzivně vyživuje pokožku celého těla, zlepšuje její vzhled a má silný hydratační účinek. Obsahuje přírodní výtažky z měsíčku, heřmánku, levandule a rozmarýnu. Je obohacený o celisirový olej, který má silné zvláčňující účinky na dehydratovanou pokožku a působí proti jejímu stárnutí. Olej neobsahuje parabeny, parafín, minerální oleje ani alkohol.

Vyživující olej je v plastové lahvičce, má růžovo oranžovou barvičku a příjemně voní. Bohužel nevím, k čemu bych vůni přirovnala. Hrdlo lahvičky má zátku s malou dírkou, díky které vytéká olej v malém množství.
Oleje je pouhých 50 ml, proto ho zvyknu používat jen lokálně na suché místa na těle, jako jsou, v mém případě, lokty a nohy. Při použití na celé tělo by rychle došel, i když ho stačí nanášet v malém množství. Sice se nejedná o čistý olej, ale i tak ho nejraději používám po osprchování, kdy se celá pořádně nevysuším a nanáším ho ještě na vlhkou pokožku. Přijde mi, že se tak lépe roztírá. Olej nezanechává pokožku mastnou (pokud to s ním nepřeženete), hezky ji zvláční, zjemní a suché místa na těle nemají šanci.

Níže se opět můžete podívat na krátké video, kde vám ukazuji, jak výše dva zmíněné výrobky vypadají.

Kdybych to měla shrnout, jsem s řadou PREP For Ladies velmi spokojená a pokud nad ní uvažujete, můžu vám ji jen doporučit. 

*Děkuji zastoupení PREP kosmetiky za poslání výrobků k recenzi.*

Který produkt vás zaujal více? Používáte raději krémy nebo oleje? 
SHARE:

13 komentářů

  1. tuto značku vobec nepoznám, vidím po prvý krát :O

    OdpovědětVymazat
  2. Balení se mi líbí, růžová to je moje. :) Všechny výrobky se zdají být skvělé. :) Líbil by se mi olej.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý článok. Ten krém ma zaujal už dlho hľadám vhodný krém pod makeup idem sa teda na neho pozrieť. Ďakujem :)

    AKO NAKOMBINOVAŤ ŠATY 5X INAK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ten krém není vůbec mastný a pod makeup jako dělaný, tak snad budeš taky spokojená. :-)

      Vymazat
  4. Musím sa priznať, že o tejto značke počujem po prvýkrát, ale produkty vyzerajú dobre :) Ja v zime radšej používam oleje a v lete zase krémy :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem tuto značku neznala. Máš to skvěle rozdělené. :-)

      Vymazat
  5. Thank you for your comment. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Glad you like this brand. thanks for sharing review .
    i am following your blog #479. hope you follow me back.
    New Post on My Blog | Instagram | Bloglovin

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig