úterý 2. července 2019

EOSová mánie

Přeji pěkný den.

Někdo má značku EOS rád, někdo zase ne. Když jsem na Instagramu dávala anketu, jestli máte tuto značku rádi, většina hlasovala, že ji nemusí. Já to mám tak 50 na 50. Něco jsem si od nich oblíbila, něco mě zklamalo a v dnešním článku vám povyprávím, jak jsem byla spokojená s balzámem na rty Eos Active a hydratačním krémem na ruce s vůní okurky. Už teď si můžete zkusit tipnout, který produkt jsem si oblíbila více. Oba produkty jsem dostala k recenzi z e-shopu Elnino.sk a velmi pěkně jim za ně děkuji.


Balzám na rty EOS nebyl můj první. Kdysi jsem měla jeden s vůní Summer fruit, ale moc mi nesedl. Jsou to už čtyři roky, co jsem ho měla naposledy a opět jsem mu neodolala. Asi vždy podlehnu tomu neobvyklému tvaru obalu. Tento je navíc i hezky barevný. Abych nezapomněla, tentokrát jsem si vybrala balzám Active s vůní Aloe vera a voní opravdu dokonale. Nic chemického v něm necítím, jen mě trochu zaráží dost dlouhý seznam složení, i když mu tedy moc nerozumím. Ale nebudu předbíhat, uvidíte ho níže.

Balzám je sluníčkové barvy, rty nijak nebarví, jen se jemně lesknou. Balzám se lehce nanáší, na rtech zanechá takovou silnější vrstvu, která dlouho vydrží. Přes den, dokud ji ze rtů vyloženě neslížu a přes noc, ráno se budím se skoro stejnou vrstvou, jakou jsem nanesla večer. S péčí o zdravé rty jsem tedy spokojená, silnější vrstva mi na rtech vůbec nevadí.

Co opravdu nemusím, je jeho chuť. Chutná totiž dost sladce a v ústech vytváří takovou nepříjemnou pachuť. Další chybičkou je, že by se neměl nanášet na velmi popraskané rty, takže pokud je potřebujete zklidnit, popřípadě zahojit, určitě použijte jiný balzám. Tahle výstraha je napsaná i na obalu a já s ní souhlasím. U tohoto balzámu se mi to nestalo, ale když jsem poprvé použila balzám Summer fruit na mé popraskané rty, nepříjemně pálil, tak už aspoň vím proč.
Zase na druhou stranu, jeho velkým plusem je (hlavně teď, kdy teploty šplhají skoro ke 40-ti stupňům), že rty chrání před sluníčkem SPF 30.

Myslím ale, že si zase na nějaký čas od těchto balzámků odpočinu. Nejsou vyloženě zlé, jen každý máme jiné rty a jiné priority, které od balzámu na rty vyžadujeme.

Kdyby vás zajímalo, co se o balzámu na rty EOS Active píše:
"Nádherně hydratované rty chráněné před sluncem! Užijte si svůj aktivní životní styl s péčí o rty eos Active s aloe."
- UVA/UVB ochrana SPF 30
- odolný proti potu a vodě (80 minut)
- hydratační aloe
- zvláčňující bambucké máslo
- dermatologicky testováno
- bez minerálních olejů
- bez lepku
Jak už jsem vzpomenula, níže se můžete podívat na, docela dlouhý seznam, jeho složení.

Hydratační krém na ruce od EOS, to je vždy láska na první namazání. Taky jsem ho neměla poprvé, jen dříve jsem měla vůni Fresh flowers a tentokrát jsem si vybrala vůni Cucumber (okurka). Oba krémy jsou moc hezky voňavé. Mají takovou gelovo krémovou konzistenci, dobře se roztírají, rychle vstřebávají a nezanechávají mastnou pokožku. Ruce jsou, po použití, vláčné, jemné a hezky hydratované. Krémy jsou úplně ideální na denní použití a díky malému balení (44 ml) jsou taky vhodné na cestování. Vlezou se jak do kabelky, tak i do kosmetické taštičky. V podstatě jim nemám co vytknout a pokud máte rádi lehké, voňavé krémy, můžu vám je doporučit.

Kdyby vás zajímalo, co se o hydratačním krému na ruce píše:
"Každodenní nezbytnost pro měkké, jemné ruce. Luxusní a výživné mléko na ruce plné hydratujícího bambuckého másla, aloe a osvěžující vůně pro krásně jemnou a hebkou pokožku."
- hloubkové 24 hodinové zvláčnění
- rychle se vstřebávající a nemastné
- bambucké a kakaové máslo a výtažky z ovsa pro hebkou pleť
- hydratační aloe a antioxidanty
- testováno dermatology
- veganské

Takže je vám asi jasné, který produkt si mě opět získal a níže se můžete podívat na krátké video o těchto dvou produktech.

Co vy a značka EOS? Zkoušeli jste něco? Byli jste spokojení? 
SHARE:

26 komentářů

  1. Eos balzám som mala ešte veeeľmi dávno keď začínali u nás na trhu, vtedy sa mi celkom páčil, ale prišlo mi to balenie trošku nepraktické, hlavne keď sa míňal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I přes tu nevýhodu se mi balení stále líbí. :-)

      Vymazat
  2. Mne balzámy EOS vůbec nelákají, ani jsem žádný neměla chuť vyzkoušet. Balení mi nepřijde úplně praktické, mám raději balzámy v tyčince. A pokud jde o cenu, tak ta se mi zdá zbytečně vyhnaná popularitou značky. Naopak krém na ruce bych se nebránila vyzkoušet (pokud by mne tedy neodradila cena)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to máš pravdu. Ceny jsou přehnané, ale už jsou o dost nižší. Před 4 roky jsem kupovala balzám a krém za o dost vyšší cenu, než je teď nabízejí třeba na Elninu. :-)

      Vymazat
  3. Já jsem od EOS měla balzám na rty i krém na ruce :) Vlastně jsem s produkty byla spokojená, ale neokouzlily mě natolik, abych si je kupovala pravidelně :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbí jen ten krém, do kabelky je úplně super. Balzám mě taky moc neokouzlil. :-)

      Vymazat
  4. Já kdysi chtěla jejich balzámky, ale co jsem četla několik recenzí na to, že s ním nejsou spokojené. Tak už mě nelákají. Ale docela mě zaujal krém na ruce. :) Sice bych se bála aby se rychle nespotřeboval. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. mala som ich asi pred 3 či 4 rokmi keď to bolo také veké boom a čakala so od nich veľa, úprimne však pre mňa nie sú nič extra a radšej si kúpim iný kvalitnejši dokonca lacnejší balzam nedávno som skúšala aj krém a ten ma tiež moc nezaujal :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si je před 4 roky koupila, ale pro mě je ten krém docela fajn. :-)

      Vymazat
  6. Balzámky vypadají krásně, ale když jsem jeden zkoušela, tak jsme vždy měla suchou pusu po pár dnech používání, takže od té doby jsem si žádný nekoupila :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Tiež mi príde EOS príliš sladký a taký obyčajný vzhľadom k tej cene. Mám jeden, ale ďalší si už asi kupovať nebudem.

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  8. Odpovědi
    1. Je fakt, že za tu cenu se dají sehnat lepší výrobky. :-)

      Vymazat
  9. Tie nové dizajny sú niektoré skutočne pekné. Ja som ho mala raz v živote a nejako si ho neplánujem už v budúcnosti kúpiť. Extrémne ma nezaujal ničím a vystačím si aj s inými :D ✿

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky se mi líbí. Škoda toho balzámu na rty. Ten se mi balením líbil nejvíc. :-)

      Vymazat
  10. Já si teď poprvé koupila balzám s příchutí grapefruitu. Chuť skvělá, ale přijde mi, že mám po něm vysušené a popraskané rty. Žádný balzám mi tohle nedělal a nevím, čím jiným by to mohlo být. Ještě mu dám šanci, je to teprve několik dní, ale takhle strašné rty jsem snad ještě neměla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevím. On moc regenerační není. Tohle se mi s ním nestalo. Jen když mám popraskané rty, tak mě pálí. :-/

      Vymazat
  11. Od EOS som raz skúšala ich balzam, ale moc ma to nenadchlo. Ja som team Carmex, ale poznám ľudí čo majú eos veľmi radi
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Carmex bych taky ráda vyzkoušela. Tak třeba příště. :-)

      Vymazat
  12. Já EOS nikdy neměla. Přišel mi vždycky moc drahej. A nevím, nějak mě ten hype obešel. A často jsem četla, že je to prostě obyčejnej balzám. Takže tahle značka mě minula🌸.

    Verča ze Ztracena v Praze ║ 23 zajímavostí za měsíc červen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty balzámy se moc neoplatí, no. Je to škoda, protože design je pěkný. :-)

      Vymazat
  13. Balzám používám a osobně mi dost vyhovuje, asi bych po něm i podruhé sáhla znovu. A na krém koukám v drogerce tak rok a zatím jsem se neodvážila ho vyzkoušet hlavně kvůli ceně.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig