úterý 30. července 2019

Moje letní outfity

Přeji pěkný den.

Víte, co mám na životě nejraději? Tu jeho rozmanitost. Každý je jiný, každému se líbí něco jiného. Kdyby jsme byli všichni stejní, byla by to nuda, nemyslíte? Můžeme si být podobní, ale vždy budeme něčím odlišní. A tak jsem si pro vás, dneska, připravila článek s inspirací na moje letní outfity. 

Převážně jsou všechny věci z e-shopu Bonprix.sk, protože u nich velmi ráda nakupuji a taky jsem si, díky spolupráci, mohla vybrat další kousky oblečení.

Každý můj outfit musí být poskládaný z pohodlných a hlavně barevných kousků. Miluji veselé barvičky, takže černou barvu na mně skoro vůbec neuvidíte.  Jako dítě jsem hodně nosila šaty, ale teď mám nejraději kombinaci krátkých kalhot a trička. 

V rámci spolupráce jsem si do outfitu, níže, vybrala tričko s potiskem v plameňákovo cyklamenové barvě. Tričko je z přední strany vzorované, na sobě má potisk s černými nápisy a ve spodním lemu je všitá gumička. Zadní strana je čistě růžová, bez gumičky a díky jeho výrazné barvičce a volnému střihu, mě tričko zaujalo hned na první pohled. Vzala jsem si velikost 44/46, která mi vždy sedí. Tričko je pohodlné, lehké, vzdušné a úplně ideální na léto. 


Na e-shopu jsem se dívala, jaké boty by se mohly, k letnímu outfitu, hodit a zalíbily se mi kožené balerínky. Zaujaly mě hlavně svým neobvyklým vzhledem a úplně nejlepší je na nich to, že nemají takovou tu typicky tenkou podrážku. Takže necítím každý kamínek, na který šlápnu. Běžně nosím velikost 39 a takovou jsem si i vzala. Sedí velmi dobře, nevyzouvají se. Při prvním obutí mi přišly takové tvrdší, takže je doporučuji nejdříve doma rozchodit. Potom hezky změkly a jsou velmi pohodlné. Jak můžete vidět na detailu fotky, pata je trochu vyšší a když ještě nejsou rozchozené, mohla by vás odrat. Mají sportovní design a jsou ideální na vycházky do města.

Dále jsem si, na spolupráci, vybrala hodinky s kytičkovým náramkem a musím říct, že jsou opravdu nádherné. Škoda, že je teď doba mobilních telefonů a hodinky, z módních doplňků, skoro vymizely. Pásek je z imitace kůže, nikde neškrábe a jeho délka je tak akorát. Dokonce mám ještě rezervu a mohla bych ho i utáhnout nebo povolit. Celé hodinky mají velmi jemný květinový vzor a ciferník je bez čísel, což by mohlo někomu vadit. Co se týká funkčnosti, zatím jdou v pohodě a nezpožďují se. 

K celému outfitu chybí už jen spodní díl. Tu jsem zvolila bílé šortky, které jsem si kupovala sama ještě minulý rok a jsem s nimi taky velmi spokojená. Jsou z riflového materiálu, takže je látka trochu hrubší. Líbí se mi na nich kamínková ozdoba ve tvaru kytiček. Sice je peru naruby, ale i tak už některé kamínky opadaly. Šortky mají stále v prodeji a najdete je tady

Jak už jsem se výše zmínila, když jsem byla dítě, velmi ráda jsem nosila různé šatičky. Později mě to přešlo a já vlastně ani nevím proč. Nemusela jsem přemýšlet nad tím, jak jednotlivé kousky oblečení zkombinuji a oblékání bylo o to jednodušší.
Proto jsem si, na spolupráci, zkusila vybrat i jedny vzorované šaty. Uprostřed výstřihu mají ozdobný uzel a k bokům je přišitý pásek, který se zavazuje vzadu na mašličku. Šaty jsou pohodlné, z příjemného, padavého materiálu. Mám 170 cm a jsou mi těsně pod kolena.

I když jsou šatičky moc pěkné a pohodlné, mám pocit, že mě dělají starší a nařasení vpředu vytváří větší břicho. Hlavně tehdy, když se (byť jen trochu) předkloním. Při bližším prohlížení, jsem si na šatech všimla i pár chybiček. Uzel je špatně sešitý, což jde vidět zespodu a shora zase trčí nitky. Od uzlu dolů jsou šaty, zrovna uprostřed, sešité, ale díky vzorování, to nejde skoro vůbec vidět.  

To bylo ke spolupráci všechno. Velmi pěkně děkuji e-shopu Bonprix.sk za poslání tak krásného oblečení, ale článek ještě nekončí.

Jak už jsem psala, velmi ráda u nich nakupuji. Letos jsem si objednala tričko s krátkým rukávem a gumičkou. Je bavlněné, trochu průhledné, což nejde na fotce vidět, ale za to velmi pohodlné. V nabídce mají tohle bílé a ještě uvažuji, že si ho koupím i v jiné barvě.
K tomuto tričku se mi skvěle hodily modro bílé proužkované šortky. Jsou taktéž bavlněné, tenké a i když si u kalhot v Bonprixu beru běžně velikost 46, obleču je jen tak tak.
Jestli jste příznivci žabek, tyhle se teď dají koupit v Deichmannu. Pro mě jsou žabky nejlepší obuv na léto. Bohužel většina z nich bývá plastová, tvrdá a zvyknou mě odírat. Tak vždycky hledám nějaké látkové a tyhle jsou úplně super. Podrážku mají silnější, pásky mezi prsty nejsou plastové, ale pohodlně měkké a díky tomu mě neodírají. 

Jako poslední tu mám pro vás tip na krásné pruhované trička s potiskem. To první, modré, jsem si kupovala minulý rok a letos jsem si k němu přiobjednala i druhé, růžové, protože se tyto trička velmi pohodlně nosí. Jsou vzdušné, z tenkého materiálu. Přední díl je pruhovaný s potiskem a zadní díl je čistě bílý, jen počítejte s tím, že je i trochu průsvitný. Na levém boku je rozparek a díky pásku si můžete přizpůsobit spodní šířku trička. Stačí dle potřeby utáhnout a zavázat na mašličku. Je z ní i pěkná ozdoba.

To by bylo, k dnešnímu článku, všechno. Doufám, že se vám aspoň nějaký kousek oblečení zalíbil a klidně mi dole v komentářích napište, co nejraději, v létě, nosíte vy? 
SHARE:

28 komentářů

  1. Ty červené šaty ti hrozně sluší!:) Já v létě nejradši chodím nahá.. :D Ale samozřejmě, že to bohužel mezi lidma nejde, takže nejradši nosím hodně vzdušné věci - různé šaty a volnější overaly, potom kraťasy, tílka atd..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty z dálky nejdou vůbec poznat, že mají takové malé chybičky. Šaty jsou ale pěkné. :) Ale nejvíc se mi líbí právě ty kraťase s kamínky a ty dvě poslední trička :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne, nejde to vůbec vidět, jak jsou šaty vzorované. Ty kraťasy se mi taky líbí. Už jsem uvažovala i nad druhou barvou. Mají je ještě v šedé a modré. :-)

      Vymazat
  3. Ty vzorované šaty ti neskutečně seknou! Wau! ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké věci, z Bonprixu také občas něco koupím a hlavně tam kupuju podprsenky, protože jsou cenově dostupné a mají i velké košíčky, které potřebuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podprsenky vždy objednávám na Astratexu, protože mi u nich velikost sedí. Jednou jsem se odvážila objednat podprsenku i z Bonprixu a velmi mě překvapilo, jak hezky seděla a byla příjemná na nošení. :-)

      Vymazat
  5. Super outfity! Mám ráda podobné, hlavně pohodlně a vypadají i moc pěkně :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Já v létě (narozdíl od zbytku roku) nosím hodně šaty, protože jsou vzdušné.
    Z tvých kousků mne nejvíc zaujalo to modré triko s potiskem
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkný den i tobě a to tričko jsem si dost oblíbila. :-)

      Vymazat
  7. Veľmi ti to pristane :) mne sa najviac páčia tie balerinky :)
    www.mojperfektnysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ty balerínky jsou takové zvláštní, jiné a to se mi na nich líbí. :-)

      Vymazat
  8. tie prúžkové halenky s kvietkami sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné outfity. Mi se nejvíce líbí ten s těmi pruhovanými kraťasy. Mám podobné, akorát lněné! Len na léto přímo miluju. :) A s bílým tričkem prostě nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Po lněném oblečení jsem se už taky dívala. :-)

      Vymazat
  10. Mně se nejvíc líbí outfit s bílým tričkem a proužkovanými šortkami, ten jsem si úplně zamilovala! ♥ Zbytek kousků není tak úplně můj styl, ale přesně, jak píšeš v úvodu, kdyby jsme byli všichni stejní, byla by to nuda :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Pruhovaná trika s potiskem a šortky jsou skvělé, ale s těmi šaty máš pravdu, dělají tě trochu starší, dokázala bych si na tobě představit spíše jiné šaty. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stále hledám takový střih šatů, který by mé postavě slušel, ale zatím jsem žádné nenašla. :-/

      Vymazat
  12. Tie druhé šatky sú na tebe veľmi krásne. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  13. Marti, myslím, že jednu z fotek jsem viděla i na instagramu? Kousky super, jsi kočka ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ano, určitě viděla. Jsou tam všechny a děkuji. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig