úterý 6. srpna 2019

Řasenka z řady The falsies push up drama

Přeji pěkný den.

Určitě mi dáte za pravdu, že najít tu správnou řasenku, pro své řasy, dá pořádně zabrat. Zkoušela jsem už nespočet řasenek různých značek, od levných až po drahé. Svou stálici jsem sice našla, ale i tak mě přemohl chtíč vyzkoušet něco nového. Když jsem na e-shopu elnino.sk vybírala, co bych ráda vyzkoušela, do oka mi padla řasenka od Maybelline s názvem The falsies push up drama v černočerném odstínu Indecent black.

Nebudu lhát. Řasenka mě zaujala hlavně svým vzhledem a taky názvem. Která žena by nechtěla mít řasy, jako mrkací panenka? Černé, husté, dlouhé a natočené... Sen každé ženy a přesně takový pocit ve mně tato řasenka vyvolala. A jak tomu bylo ve skutečnosti?


Řasenka v sobě ukrývá kartáček s velmi malými, plastovými štětinkami. Když jsem kartáček poprvé uviděla, docela jsem se ho bála, ale barva se s ním velmi dobře nanáší. Oddělí každou řasu, neslepuje a skvěle se s ním pracuje. Velmi pohodlně nalíčíte i ty nejkratší řasy v koutku oka. Jenže...

Celkem dlouho na řasách schne. Než zaschne, otlačí se na horní víčka a pod oči opadá trochu barvy. Určitě to není řasenka, se kterou si řasy pročešete a jdete. Aplikace je sice jednoduchá, ale pak musíte počkat až úplně zaschne a nechtěnou černou barvu opatrně utřít.
Potom na řasách drží hezky, ale cca po 6-ti hodinách je potřeba se zkontrolovat v zrcadle, protože to už má tendenci opadávat a rozmazávat se pod oči. Dokonce mám otisky i na horních víčkách.

Řasenka The falsies od Maybelline udělá celkem pěkné řasy. Hezky je zvýrazní, prodlouží, jen to natočení by mohlo být znatelnější. Není voděodolná a lehce se dá odlíčit běžnými odličovači.

Bohužel si mě svými vlastnostmi nezískala a mezi mé oblíbené řasenky patřit nebude. Budu i nadále věrná své stálici Lash Sensational. Tu taky můžete koupit na e-shopu elnino.sk a velmi pěkně jim děkuji za poslání řasenky k recenzi.

S jakou řasenkou jste spokojené a dělá vám pěkné řasy?
SHARE:

32 komentářů

  1. Tak Maybelline řasenky fakt umí. Já mám nyní od ní voděodolnou verzi...., tato vypadá taky skvěla zvláště se mi líbí efekt, který vykouzlila na spodních řasách.....☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Efekt udělá celkem pěkný, jen ty vlastnosti se mi nelíbí. :-)

      Vymazat
  2. Já řasenky různě střídám, oblíbenou nemám asi žádnou. A tuhle díky tvé recenzi asi ani zkoušet nebudu, protože opadávání pod oči během pracovního dne je věc, kterou nechci.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja osobne používam od značky Gabriella Salvete a som s ňou spokojná, hoc niekedy viem aj ja mať opadané pod očami. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj bog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. No jakože řasy udělá pěkné, ale že by na mě udělala dojem, to se říct nedá. Já používám buď řasenku YR, nebo teď nově Loreal, ale nejlepší řasy mi udělá Bourjois. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenky od Bourjois jsem ještě neměla, tak třeba někdy vyzkouším. :-)

      Vymazat
  5. Asi nemám žádnou oblíbenou značku, spíše vždy řeším kartáček, nemám ráda takové ty umělé a různě tvarované, prostě klasika! A myslím, že tady neplatí ani čím dražší, tím lepší.

    OdpovědětVymazat
  6. Já používám od Yves Rocher a jsem s ní moc spokojená už dlouhou dobu :) Ale vždy jsem měla problém najít nějakou fakt skvělou řasenku :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yves Rocher jsem tuším už kdysi měla, ale nepamatuju si, jaká byla. Chtělo by to osvěžit paměť a nějakou od nich zase koupit. Tuhle značku mám docela ráda. :-)

      Vymazat
  7. Tuhle řasenku bych si určitě nepořídila - nevydržela bych pokaždé čekat, než mi zaschne.. Já momentálně používám řasenku od Catrice, se kterou jsem spokojená, ale přesto jsem chtěla vyzkoušet ještě nějakou jinou, a tak jsem si koupila řasenku od Lavery :) Jsem zvědavá, jaká bude :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že bude recenze. Od Lavery jsem řasenku ještě neměla. :-)

      Vymazat
  8. Ešte som ju neskúšala, ale ako hovoríš, existujú aj lepšie riasenky, ktoré sa oplatia viac :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Túto riasenku som ešte nemala šancu vyskúšať ale s tvojho opisu by som siahla asi po nejakej inej. ;) :) Aktuálne používam riasenku od miss sporty pump up booster a táto mi celkom vyhovuje. ;)

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miss sporty mám ráda, hlavně jejich laky na nehty. :-)

      Vymazat
  10. Ahoj Marti, já mám ráda řasenky, které opravdu hodně obalí řasy, udělá velký objem a drobet i prodlouží. Teď používám řasenku od Makeup Revolution.

    Jinak tuto jsem ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, já mám zase raději přirozenější vzhled. Tahle řasenka by pro tebe asi nebyla. :-)

      Vymazat
  11. Za mě tedy bohužel efekt nic moc, mám ráda výrazné řasy. Také používám Lash Sensational, ta je perfektní:)

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám naštěstí od přírody dlouhé a tmavé řasy, ale výrazné řasy se mi na holkách moc líbí. :) Nicméně s touto vyloženě zkušenost nemám.

    OdpovědětVymazat
  13. Mě vyhovují řasenky od Bell cosmetics a pak klasické žluté Maybellinky :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tuhle řasenku jsem ještě nezkoušela, ale jinak si kupuju téměř vždycky od Maybelline tu žlutou (myslim Colossal Volume něco :D) .. A teď používám od Dermacolu Imperial Maxi a s tou jsem moc spokojená.. :)

    GrünHauz

    Š.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až zase budu mít chuť na testování řasenek, vím, po kterých sáhnout. Díky za tipy. :-)

      Vymazat
  15. Sice mám řasenku s obdobným kartáčkem, se kterou jsem spokojená, ale zkoušela jsem i jiné a tento kartáček mě úplně u jiných nevyhovuje, zní to trochu divně, ale je to tak. :) Jinak to opadávání nic moc... :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě tenhle kartáček právě že vyhovoval. Velmi dobře se barva nanášela i v koutcích oka, kde jsou řasy kratší. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig