úterý 24. září 2019

Mé oblíbené kosmetické produkty

Přeji pěkný den.

Když jsem tak přemýšlela, o čem bych vám mohla napsat, napadlo mě, že už jsem vám dlouho neukázala mé další oblíbené produkty. Tak jsem se rozhlídla po koupelně a vybrala pět kosmetických produktů, které momentálně velmi ráda používám.
Jak můžete vidět z úvodní fotky, snažila jsem se vybírat z přípravků, které běžně doma používáme snad všichni.


Začnu asi tím nejznámějším a to jsou suché šampony od Batiste. Ještě si pamatuji časy, kdy jsem se suchými šampony začínala a můj první byl Amica od Alpy. Na vlasy se sypal přímo z krabičky, musel se ručníkem vetřít do vlasů a potom vyfoukat fénem. Zdlouhavá aplikace, nikdy mi nešel pořádně vyfoukat a vždy mi zůstával bílý povlak ve vlasech. Pak jsem několik roků na žádný suchý šampon ani nepomyslela, dokud jsem neviděla samé kladné recenze na šampony od Batiste. Samozřejmě mi to nedalo. Musela jsem jeden vyzkoušet a od té doby je kupuji stále dokola. Líbí se mi, že mají suché šampony pro tmavé i světlé vlasy, velký výběr vůní, ráda je střídám a úplně nejvíce jsem si oblíbila vůni Cherry, jemná třešňová vůně. Zatím mě ani jeden šampon od této značky nezklamal, mají jednoduchou aplikaci a opravdu fungují, aniž by zanechávaly bílý povlak ve vlasech.

U vlasů ještě zůstaneme. Miluji masky, oleje, kondicionéry a prostě vše, co o vlasy jakýmkoliv způsobem pečuje. Maska od Garnier má tři způsoby použití. Já ji většinou používám po umytí vlasů, jako masku. Nanáším ji pouze do délek, kde ji nechávám několik minut působit a potom oplachuji. Jako první jsem měla papáju na poškozené vlasy a teď jsem si zkusila koupit goji na barvené vlasy. Rozdíl v působení nevidím žádný. Obě o vlasy hezky pečují, dodávají výživu, nezatěžují je. Vlasy se dobře rozčesávají, krásně se lesknou a hezky voní.

Vždy jsem měla oblíbené sprchové gely od Yves Rocher, ale ty určitě všichni poznáte, proto jsem do článku vybrala jiné. Nedávno jsem v DM drogerii našla sprchové gely od Kneipp a neodolala těm svěžím vůním, které byly, na léto, jako stvořené. Sprchové gely dobře pění, mou pokožku nevysušují a jejich krásná vůně mi vždy zvedla náladu. Až mi oba dojdou, určitě si půjdu zase nějaký koupit.

U krásných vůní zůstaneme a představím vám parfémované oleje, které velmi ráda používám nejen na provonění pokožky, ale i vlasů. Úplně nejvíce mám ráda olejíčky od Frais Monde, protože mají velký výběr vůní a na pokožce vydrží dlouho vonět. Tropicana od Soaphorie má výdrž menší, ale ta vůně je úžasná. Voní, jako pravé tropické ovoce a trochu mě mrzí, že se jedná jen o limitku.

Zubní pastu od značky Crest jsem před několika lety vyhrála u jedné blogerky a byla jsem z ní nadšená. A to natolik, že jsem si ji nakoupila do zásoby. Není to zubní pasta, která by byla u nás běžně dostupná. Tady na Slovensku byla hodně předražená, ale na českém Notinu jsem ji našla levněji, tak jsem si ji tehdy objednala ještě k rodičům. Nevím, jak je to s dostupností teď, ale pokud toužíte po bělejších zubech, tuhle zubní pastu vám můžu doporučit všemi deseti. Zuby jsou opravdu bělejší a rozdíl jde vidět už po prvním použití. Jen varování pro citlivky, zubní pasta je mírně pálivější, což by mohlo někomu vadit.

A jsme na konci. Tohle byla další pětice mých oblíbených produktů. Doufám, že vás aspoň něco zaujalo a v komentářích mi klidně můžete napsat, zda máte zkušenost s nějakým produktem? Popřípadě, co rádi používáte vy?
SHARE:

25 komentářů

  1. Máš pravdu, že tuhle kosmetiku používáme úplně všichni :) Ani jedno z tvého jsem nikdy nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela mě překvapilo, že ani suché šampony od Batiste. :-)

      Vymazat
  2. Rozhodne si ma inšpirovala s tou zubnou pastou, tú by som veru skúsila. :) Inak sucháč od Batiste som nikdy neskúšala a na jednej strane ma to láka, lebo ich všetci chvália, ale na druhej mám radšej klasické umývanie vlasov, tak neviem...

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a já myslela, že jsem byla tehdy jediná, která suchý šampon od Batiste ještě nezkusila. A tu zubní pastu zkus na netu pohledat. Nebo jestli budeš někdy v zahraničí a uvidíš ji tam, určitě ji kup a vyzkoušej. Je fakt skvělá. :-)

      Vymazat
  3. Já měla banánovou masku Garnier a nijak moc mne nenadchla, nadšení pro suché šampony jsem taky nepropadla (i když tedy od dob prášku, kterým se "cukrovala" hlava došlo opravdu k výraznému pokroku ;-)). Zbytek neznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s těma maskama velmi spokojená, ale je fakt, že jsem banánovou ještě neměla. :-)

      Vymazat
  4. Z těchto produktů mám vyzkoušený jen Batiste a taky si ho nemůžu vynachválit :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu super a ten široký výběr taky. :-)

      Vymazat
  5. Batiste musím mít vždy po ruce :D Masku Garnier papáju mám a nemůžu si ji vynachválit. :) Olejíček Frais monde mám také jeden a vydrží vonět opravdu dlouho. A teď si mě docela nalákala na zubní pastu, opravdu bělí už po prvním použití?
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. supr tipy, zvlášť ty suchý šampony chci zkusit už dlouho :))
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ty šampony můžu jen doporučit. Jsou fakt super. :-)

      Vymazat
  7. jooo, ty suchý šampony jsem si teď taky zamilovala, od tý doby co byl v joy vzoreček, tak sem hnedka musela běžet pro celý balení!! :D
    a tu crest pastu jsem kdysi taky měla, ještě s těma páskama, a souhlas, je to předražený tady v česku :D (na slovensku nevím :DD) ale za ty prachy jsem byla spokojená, co si budem.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Batiste má skvělé šampony. A ta zubní pasta je i u nás na Slovensku dost předražená. :-/

      Vymazat
  8. Batiste mám tiež veľmi rada, sú perfektné a majú rôzne vône. Tie olejové vône by som raz chcela skúsiť, ja sa len bojím, že sú príliš mastné na pokožke.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že pokožku vůbec nezamastí. Používám je v malém množství i na provonění vlasů. :-)

      Vymazat
  9. Hi Martina! Interesting products.
    I hope you´ll visit my blog soon. Have a nice day!

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky,
    taky nedám dopustit na suché šampony Batiste. Mám ráda tu variantu pro tmavé vlasy, ale i ty voňavé jsou super. Za to maska od Garnier mi nesedla. Měla jsem banánovou, doma mám ještě několik vzorků, které ale přidám do balíčku v soutěži. V plném balení mám z nějakého boxu tu s aloe, tak ji později určitě vyzkouším. Od Kneipu jsem měla nějaký sprchový olej a byl skvělý.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu banánovou masku jsem ještě neměla, ale nejsi jediná, komu nesedla, tak ji asi ani zkoušet nebudu. :-)

      Vymazat
  11. O značce Crest jsem už hodně slyšela, moje kamarádka měla jejich bělící pásky a musim říct, že měla zuby jak perličky. Příští měsíc si chci pastu i s páskama objednat taky. Tak jsem zvědavá! :)

    GrünHauz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony opravdu fungují. Jen se oplatí koupit někde v cizině, pokud na ně narazíš. U nás jsou dost předražené. :-(

      Vymazat
  12. Odpovědi
    1. Dříve jsem měla ráda i jejich pleťové krémy. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig