úterý 3. září 2019

Nákupy a novinky

Přeji pěkný den.

Začal nám nový školní rok a povinnosti s ním spojené. Jsem ráda, že školní léta už mám za sebou, takže se mě to až tak netýká.

Dlouhou dobu tu nebyl novinkový článek. Je to hlavně z toho důvodu, že jsem se snažila šetřit a kupovala jen to, co jsem opravdu potřebovala.
Během léta se na mě usmálo štěstí. Na Instagramu se mi podařilo vyhrát pár výher a tou první právě začneme.

U Soaphorie jsem vyhrála sprchovou pěnu, zkrášlující olejový elixír a přírodní parfémek. Vše je s úžasnou vůní tropických plodů. Jedná se jen o letní limitovanou edici, což je trochu škoda, ale i tak vám tyto produkty můžu doporučit. Jsou skvělé, krásně voní, pokožka je s nimi spokojená a hezky provoněná.


Jelikož je Soaphorie jedna z mých oblíbených značek, koupila jsem si u nich čistící pěnu, královský peeling a medový balzám na rty. K nákupu jsem dostala, jako dárek, organický přírodní deodorant. Jedná se taky o limitku. Moc hezky voní a co mě dost překvapilo, opravdu funguje.
Co se týká čistící pěny, s ní jsem velmi spokojená a vlastně i s ostatními výrobky od této značky. Kromě tuhých šamponů a kondicionérů.
Peeling má malé zrníčka, ale jsou takové drsnější, takže doporučuji na pleť, při čištění, moc netlačit. Zrníček je tam dostatek a pokožku hezky vyčistí.
Medový balzám je taktéž skvělý.  Nemám těmto produktům co vytknout, za mě velká spokojenost.

Štěstí mě potkalo i v soutěži u Miss Sporty, kde se mi podařilo vyhrát kolekci laků na nehty vyrobených pro DM drogerii a nafukovací donut. Jedná se o nádherné odstíny laků a když použiji base coat a top coat, vydrží na nehtech celý týden.

S mamkou jsem šla do Deichmannu koupit boty. Bohužel si žádné nevybrala. Za to mně se jich tam dost líbilo. Úplně nejvíce tyhle tenisky. Docela ulítávám na různých teniskách, je to jedna z mojich závislostí a tu jsem prostě neodolala. Hrozně se mi líbí.

Konec prázdnin, začátek školního roku, podzim, Vánoce a bude tu nový rok. Vždy zvyknu diáře kupovat až v novém roce, kdy jsou ve slevě, ale letos jsem udělala výjimku a už teď koupila Neobyčejný diář 2020 pro neobyčejné lidi. Tento diář vám plánuji ukázat trochu detailněji, takže se můžete těšit na článek.

A jako poslední tu mám menstruační kalíšek od Lunacup. Využila jsem nějaké letní akce a koupila ho ve slevě. Už jsem se zbavila jednorázových odličovacích tampónů (koupí látkových) a je načase zbavit se i vložek a tampónů. Ještě jsem ho nezkoušela, tak doufám, že se mi to podaří.

To by bylo pro dnešek vše a do komentářů mi dejte vědět, jestli vás něco zaujalo, popřípadě zda máte s něčím zkušenost?
SHARE:

22 komentářů

  1. Diář si chci taky koupit už teď, protože si chci koupit kompletně nový filofax. Mně vyhovuje víc diář s kroužkovou vazbou, je tedy dražší, ale vydrží několik let v dobrém stavu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi nad ním taky považuju. Jen já kroužkové vazby zase moc nemusím, ale někdy je to fajn. :-)

      Vymazat
  2. Ty věci z výherního balíčku o Saophorie vypadají zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, krásné věci jsi vyhrála a tenisky jsou boží! Od Soaphorie jsem už dlouho nic neměla, musím prozkoumat všechny její novinky. Na neobyčejný diář se jdu podívat, ten vypadá zajímavě. A s kalíškem držím palce, už bych nic jiného používat nechtěla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na diář chystám článek, uvnitř vypadá moc hezky. A Soaphorii můžu jen doporučit. :-)

      Vymazat
  4. Od Soaphorie som ešte nič neskúšala, ale ich produkty vyzerajú veľmi zaujímavo :) A tie tenisky sú nádherné! :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Soaphorii dost ráda, takže doporučuji něco vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  5. Ahoj,
    Soaphorii mám moc ráda, hlavně její peelingy. Já jsem jeden tělový v srpnu spotřebovala. Do Deichmanna se chci podívat na nějaké pěkné podzimní boty:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani. V Deichmannu mají krásné boty, určitě si vybereš. Od Soaphorie jsem už taky měla několik tělových peelingů a byly super. :-)

      Vymazat
  6. Tyjo, to jsi toho vyhrála docela dost! Moc pěkný věci :) a tenisky jsou boží!

    GrünHauz/Šári

    OdpovědětVymazat
  7. Soaphoria vypadá fakt skvěle. :) A laky od Miss Sporty mám velmi ráda a hlavně proto, že vydrží na nehtech celý týden a ty odstíny mají skvělé :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty odstíny jsou opravdu moc krásné. Ani jsem nevěděla, který nalakovat, jako první. :-)

      Vymazat
  8. Tu kosmetiku znám,ale nikdy jsem nic nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to přírodní kosmetika a jsem s ní velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  9. Jako ty tampony vyměnit za látkové chci už delší dobu a ten kalíšek jsem jednu dobu taky uvažovala ale... Nevím, nemám odvahu no. Tak třeba někdy, každopádně u mě novinka nyní mě můžeš sledovat jak na blogu, instragramu tak i Facebooku a dnes živé vysílání. Pokud někdo přijde 😂😂👍👄💄 tak pa hezky den 🙋‍♀️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nad kalíškem uvažovala dlouhou dobu a až jak byl v akci, tak jsem to riskla. :-)

      Vymazat
  10. Chtěla bych zkusit cokoliv od Soaphorie, tu kosmetiku jsem již několikrát u tebe viděla a moc mě láká. :) A tenisky jsou boží.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že Soaphorii u mě nevidíš naposled, mám tuhle značku ráda. :-)

      Vymazat
  11. Ahoj, taky jsem si tento měsíc nakoupila spoustu věcí a udělala si tím radost. Narazila jsem totiž na poměrně výhodný slevový kupon, a tak jsem si řekla, že bych takové příležitosti měla využít a nakoupit si pár věcí do zásoby. :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig