úterý 10. září 2019

Obsah letního beauty boxu z Borůvkového kopečku

Přeji pěkný den.

Léto se nám blíží ke konci a já bych vám ještě chtěla ukázat, co obsahoval letní beauty box, který jsem kupovala na e-shopu BlueberryHill.cz.

Vy, co jste ho chtěli, už ho doma určitě máte, takže nikomu nezkazím překvapení a vy, co nad ním přemýšlíte, ještě se můžete rozhodnout, jestli vám stojí za koupi. Letní beauty box je totiž stále v prodeji, i když už jen pár posledních kusů. Hodnota balíčku by měla převyšovat jeho prodejní cenu, tudíž by měl být cenově výhodný a na to všechno se dnes podíváme.

Objednávání z tohoto e-shopu proběhlo naprosto v pořádku. Balíček jsem měla během pár dní doma, byl pečlivě zabalený a asi nejvíce mě překvapila jeho malá velikost.

Ještě dodám, že se jedná o typický balíček s překvapením.  Nevíte, co kupujete. Je vhodný hlavně pro ty, co milují přírodní kosmetiku, mají rádi překvapení a jsou smíření s tím, že balíček může obsahovat produkty, které jim nemusí sednout.


Produkt, ze kterého mám největší radost, je lehký hydratační krém s perletí od Dulcie. Tuhle značku mám ráda, nejvíce však její oční krémy, ale velmi ráda vyzkouším i tento tělový krém. Dá se použít, jako péče po opalování, velmi hezky opálenou pokožku rozzáří.
Cena: 380 Kč (momentálně je v akci za 266 Kč)

Z tuhého šamponu od Musk jsem až tak nadšená nebyla, ale podle popisu,v přiloženém dopise, jsem na něj trošičku změnila názor a docela se na použití těším. V obchůdku má prý jen samé kladné hodnocení, tak jsem sama zvědavá, jaký bude.
Cena za 40g: 132 Kč

Myslela jsem si, že mi nebude dělat problém, z balíčku, všechno využít, ale pro repelentní sprej Do lesa od Mylo využití opravdu nemám. Je to produkt, který vůbec nepoužívám a ani nevím o nikom v mém okolí, kdo by ho využil. 
Cena: 269 Kč (momentálně je v akci za 188 Kč)

Balíček tedy obsahoval tři plná balení v hodnotě 781 Kč a to už převyšuje cenu balíčku, který mě stál 650 Kč. Pokud vás tyto tři výrobky lákají, doporučuji je koupit nyní samostatně, vyjdou levněji, protože dva z nich jsou momentálně v akci.

Pomalu se dostáváme ke vzorečkům, které mám většinou zdarma k různým objednávkám.

Tělový olej Senses Fruity od Navie je voňavou novinkou, kterou ráda vyzkouším a když mému nosu zavoní, pouvažuji nad sprchovým krémem nebo třeba olejovým parfémem s touhle vůní. Uvidím...
Pleťové sérum s vitamínem C od 100% Pure taky ráda vyzkouším. Už dlouho po této značce pokukuji, líbí se mi, ale ještě jsem od ní nic neměla.
Transparentní pudr od Lucy Minerals má léčivé složení, je lehoučký, jemně namletý a opět je to produkt, který ráda vyzkouším.

Když tak nad celým balíčkem přemýšlím, brala bych výrobky naopak. To, co je ve vzorečku, bych uvítala v plném balení a plná balení bych klidně brala jen ve vzorečcích.

Edit: V článku jsou upravené ceny a balíček opravdu převyšuje svou hodnotu. Jen pokud vás lákají plná balení, doporučuji je nyní koupit samostatně, vyjdou levněji, protože dva z nich jsou momentálně v akci. 

Co vy a podobné boxy s překvapením, kupujete?
SHARE:

41 komentářů

  1. Box s překvapením jsem už dlouho neměla, naposledy ještě "staré výherní" DM boxy, kde jsem pak většinu rozdala. Přijde mi to jako skvělý nápad, ale hodnota balíčku opravdu musí být vyšší, tady mi to tak nepřijde. Stačilo by přihodit balzám na rty, nebo třeba malý roll-on olejík a hned by to bylo lepší :) Mylo Do lesa je hodně chválené, určitě ho taky využiješ na procházkách s pejskem, nebo při posezení venku, jinak se mi taky nejvíc líbí krém Dulcia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, přesně tak, stačilo opravdu malinko a hned by to bylo lepší. DM boxy vždy měly skvělý obsah, já jsem tedy nerozdávala, jen jsem v poslední době na ně neměla štěstí. :-)

      Vymazat
  2. Ty jo.. tak to se přiznám, že jsem čekala mnohem víc. Kdybych si box objednala, asi bych byla zklamaná. Krém s perletí bych nejspíš nevyužila, nemám produkty s perletí ráda. Repelent bych si nechala na příští rok, zajímalo by mě, jak přírodní repelenty fungují. No a ten tuhý šampon už doma mám. Vzorečky jsou fajn bonus, ale do ceny boxu by se podle mého počítat neměly. Za mě tedy toto asi ne-e. Buď snížit cenu boxu nebo tam přidat aspoň o 1 - 2 plná balení víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za špatné uvedení cen. Svou hodnotu opravdu převyšuje a článek je již opraven. Nevšimla jsem si, že dva výrobky mají momentálně v akci. Co se týká krému s perletí, já ho ráda vyzkouším. :-)

      Vymazat
  3. No jako taky jsem ho viděla a přemýšlela nad ním, ale pak jsem někde zahlídla obsah boxu a hned jsem si řekla, že za tu cenu žádná sláva. A tady dokonce vidíme, že to je menší částka, než box stál....Repelent bych také nevyužila pro mě docela zbytečná věc, ale pro toho kdo chodí na tůry do lesa, tak využije :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za špatné uvedení cen. Svou hodnotu opravdu převyšuje a článek je již opraven. Nevšimla jsem si, že dva výrobky mají momentálně v akci. No, s tím repelentem opravdu nevím, co budu dělat. :-)

      Vymazat
  4. Hm, veru ziadna slava. Vzorky ani neratam, pretoze to clovek dostane pri beznej objednavke v kazdom jednom lepsom e-shope. Ak ste pravidelni zakaznici, alebo objednavate viac ako jednu vec, tak urcite sa s dobrym e-shopom da dohodnut i na zaslani konkretnej vzorky. Navyse ten telovy olej vystaci asi len na jednu koncatinu :-)
    Z plnych produktov by som vyuzila len Mylo - Do lesa. To vsak aktualne doma mam a vzhladom na kratsiu dobu spotreby by toto balenie do dalsieho roka iste nevydrzalo. No a dat do takehoto balicka krem s perletou, tak to chce naozaj vysoku skolu kozmeticku. To je tak uzko specificky produkt, ze toto moze vyhovovat len malej skupine pouzivateliek. Osobne mi to skor pride tak, ze ten co vymyslal balicek sa chcel zbavit nepredajnych produktov - vid. krem s perletou a repelent, ktory ma zaruku len par mesiacov.

    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za špatně uvedené ceny u dvou výrobků, nevšimla jsem si, že je mají akorát ve slevě, ale článek je již opraven. Převyšuje svou hodnotu a co se týká výběru, vyměnila bych plné balení za vzorky a naopak. :-)

      Vymazat
  5. Já bych byla zklamaná. Smysl těchto boxů je, mimo jiné, výhodná koupě. A to tento v žádném případě nebyl. Vlastně to ani obsahem žádná sláva naní.....Mě tedy rozhodně ke koupi nenalákal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se, u dvou výrobků byla napsaná cena ve slevě, proto mi to nevycházelo. Ale článek je již opraven. :-)

      Vymazat
  6. Tak to nic moc. Box, co má stejnou hodnotu jako to, co se za něj zaplatí, se podle mě nevyplatí, protože nevím, co přijde. A beztak se kolikrát firma zbavuje toho, co nemůžou prodat anebo ty produkty dostávaj do boxů zadarmo, protože je to pro značku reklama. Osobně už boxy neobjednávám, protože mám kosmetiky tolik, že se mi to nevejde do bytu, ale mívala jsem moc ráda Lookfantastic box. Doručení zdarma po celé evropě, cena £15 a hodnota tak trojnásobná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za nesprávné info, článek je již opraven. Nevšimla jsem si, že dva výrobky mají v akci. Jinak Lookfantastic box se mi taky líbí. Vždy vidím jeho obsah u jiných blogerek a taky jsem nad ním už párkrát přemýšlela. :-)

      Vymazat
  7. Hezký den, Marti, díky za hezké fotečky beauty boxu a podělení se o své dojmy. :-) Co se týče cen, tak ať jen nedojde k nějakému nedorozumění. Produkty od značky Dulcia jsou teď v měsíční akci (https://www.blueberryhill.cz/dulcia-natural/) a v akci je i repelent od značky Mylo (https://www.blueberryhill.cz/last-minute/). ;-) Reálná hodnota boxíku je 863 Kč. Ne vždy je možné se beauty boxem zavděčit všem. Každý máme rád něco jiného. Ale našim cílem je vždy dodržet tyto 3 kritéria - objevení produktů, které by člověk normálně třeba nevyzkoušel, aby byl cenově výhodný a aby to bylo jedno velké překvapení. :-) Za takovým jedním boxíkem jsou týdny a týdny vyjednávání a práce, ani vzorečky nebývají zadarmo. :-) Hezký den, Kristi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi pěkně děkuji za odpověď. Ceny výrobků jsem hledala na Vašem e-shopu cíleně, takže když si otevřete nějaký produkt v akci, neukazuje se mi, že by byl akorát ve slevě, ale když jsem se podívala na Vaše odkazy, máte pravdu. Článek jsem již upravila a ceny opravila. Věřím, že je za tím hodně práce a úsilí a opravdu se nedá zavděčit všem.

      Vymazat
    2. Martinka - nuz ale ak sa niekto teraz rozhodne kupit box /pises, ze nejake este na sklade su/ a kupit si vsetky tri vyrobky v plnom baleni /ktore su teraz v akcii/, tak vyhodnejsia bude akcia, nie? :-)

      Kristinka - rada by som sa vyjadrila este k vzorkam. Vzorky vo väcsine pripadov koncia zabudnute a pouzivatelia ich nakoniec vyhadzuju kvoli uplynulemu datumu spotreby. Pripadne ako vzorka pride nieco, co uz clovek skusal v plnom baleni, pripadne nieco o co vobec nema zaujem. Nerozmyslali ste v ramci zero waste, aby ste vzorky davali vyslovene iba na vyziadanie, s tym, ze kupujuci si vyberie co vlastne chce?

      Vymazat
    3. Ano, to máš pravdu. Děkuji za komentář. :-)

      Vymazat
    4. My máme zase tu zkušenost, že lidé si často na základě vzorečku objednají plné balení produktu. Dostáváme tuto zpětnou vazbu docela často. :-) Samozřejmě, že ne vždy se člověk trefí. Je to pěkná myšlenka, ale při množství balíčků bohužel nejde dát nějakou "nabídku" vzorků, ze které si může zákazník vybrat. Vzorečky nám chodí nárazově, v různém složení, od různých výrobců. A ne vždy máme nějaké k dispozici. Ale pokud někdo o vzoreček nestojí, může to připsat do poznámky k objednávce. Zabere to sekundu a my to hned u objednávky vidíme a zákazník bude taky spokojený, že nedostane nic, co by nevyužil. :-) Kristi

      Vymazat
  8. Ty jo, celkově je to pěkný balíček, tuhý šampon by asi na ozkoušení stál, ale nevím, jestli bych z takto poskládaného obsahu byla nadšená. Repelent leda tak pro houbaře...☺ a naprosto souhlasím, to co je ve vzorečkách mě oslovuje nejvíce. ☺
    Pěkně sepsaný a nafocený článek ☺

    OdpovědětVymazat
  9. Marti určitě je super, že je box přírodní! V takovém případě bych si ho i koupila, protože co teď nejraději zkouším je právě přírodní kosmetika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, přírodní kosmetika je super. Používám hlavně tu pečující, bohužel s dekorativkou moc dobré zkušenosti nemám. :-/

      Vymazat
  10. Miluji balíčky s překvapením a obsah se mi líbí, ale je jasné, že ne vždy se dá trefit do vkusu :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výběr je opravdu letní. Jen nevím, co budu dělat s tím repelentem. Ten jediný mi vůbec nesedl.

      Vymazat
  11. Já moc kosmetiky nepoužívám, využiju tak sprcháče, krémy na ruce, antiperspiranty a tím vlastně končím. Takže zůstávám věrná Glanz boxu, který mi to vždycky namixuje s nějakým práškem na praní nebo saponátem :-D (i když u posledního jsem si stěžovala, že toho úklidového bylo moc). A jednou jsem ulovila DM box - ten taky nebyl špatný (tam zas bylo myslím i něco k jídlu ;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DM boxy jsou super. A ano, někdy tam přimíchají i něco k jídlu. :-)

      Vymazat
  12. Mně se boxík líbil, sice jsem spíš na dekorativku, ale miluju překvapení.. :)

    Šári/GrünHauz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ráda překvapení, ale už docela často uvažuju nad tím, že je lepší si koupit produkty, které zrovna potřebuji. :-)

      Vymazat
  13. Na boxech mě baví právě to překvapení. Dřív jsem si je kupovala, ale teď už si vybírám spíš to, co zrovna potřebuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, přesně tak. Já jsem teď jeden po dlouhé době koupila. :-)

      Vymazat
  14. Tyjo to je pěkné:)) a snad právě ten tuhý šampon mě zaujal nejvíc! Slyšela jsem na ně všude samou chválu:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ty přírodní šampony moc nevyhovují, ale tento jsem ještě neměla, tak jsem zvědavá, jaký bude. :-)

      Vymazat
  15. S Dulciou nemám dobré skúsenosti a už by som od tejto značky nič nechcela, ale keď to tebe sadlo, tak super, každý sme predsa iný. Ostatné produkty sa páčia aj mne. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, na tvůj článek si pamatuju. Docela mě to překvapilo. Já si jejich oční krémy kupuju dost často, měla jsem už několik balení a byla jsem vždy spokojená. :-)

      Vymazat
  16. Já s těmito boxi nemám vůbec zkušenosti, ale balíček by se mi líbil. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto boxy jsou pro velké milovnice kosmetiky, které rády zkouší nové produkty a milují překvapení. :-)

      Vymazat
  17. Martinko koukám, že se jim boxík moc povedl :-) Já teda žádný z přípravků neměla. Asi nejvíce se mi zamlouvá suchý šampon, ikdyž už jsem jeden měla od Sabonu a není to to pravé ořechové, tak snad budeš mít lepší zkušenost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě celkově s přírodními šampony nemám dobrou zkušenost, ale už jsem ho dala mamce, tak vyzkoušíme společně. :-)

      Vymazat
  18. Ahojky,
    já jsem si box taky objednala a mám podobně smíšený pocit jako ty, asi by se mi líbilo, kdyby tam bylo ještě něco v plném balení nebo aspoň miniatura, ale ne vzoreček v pytlíčku. Jestli bude eshop ještě někdy nabízet nějaký beauty box, tak budu asi hodně váhat s objednávkou.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já váhat asi nebudu, další nekoupím určitě. :-)

      Vymazat
  19. Věřím, že ty produkty jsou určitě dobré, ale mě by s nimi balíček neoslovil a ke koupi nenalákal... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ani mě ne, kdybych někde předem viděla obsah. :-/

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig