úterý 22. října 2019

Zamilovaná do Vichy

Přeji pěkný den. 

Taky to máte tak, že když si něco od dané značky oblíbíte, toužíte vyzkoušet více jejich produktů? Já jsem si takto oblíbila značku Vichy. 

Pomalu pro vás připravuji recenzi na jejich vlasovou péči, ale v dnešním článku bych vám chtěla popovídat, jak jsem byla spokojená s hyaluronovým boosterem Minéral 89 a nočním pleťovým krémem Slow age od Vichy

*Oba produkty jsem získala díky projektu trnd.com a velmi pěkně jim za ně děkuji.* 
Pleťový booster Minéral 89 jsem chtěla už dlouho vyzkoušet, takže si asi dokážete představit, jakou jsem měla radost, když mě do projektu vybrali. 


Minéral 89 hyaluron booster mě nejvíce zaujal svým obalem. Pěkná skleněná lahvička s pumpičkovým aplikátorem.
Booster má za úkol posilovat kožní bariéru. Díky udržení hydratace v pokožce se pleť stává odolnější a plnější. Jeho mimořádná síla spočívá v unikátní kombinaci mineralizující termální vody Vichy (s obsahem až 89%) spojené s kyselinou hyaluronovou.
Textura boosteru je gelová, nemá žádnou vůni. Lehce se roztírá a do pleti rychle vstřebává. Po nanesení je má pleť ihned jemnější, hladší a hydratovaná. Nezanechává lepivý pocit.
Většinou na pleť nanáším maximálně dvě pumpnutí a snažím se gel co nejrychleji rozetřít, protože se opravdu rychle vstřebává. Dá se použít jak samotný, tak pod pečující krém (denní, noční), ale i pod makeup. Za mě je tohle opravdu velmi povedený produkt, který velmi ráda používám.


Noční krém Slow age mě překvapil svou gelovou konzistencí a hnědou barvou. Naštěstí nijak nebarví a po rozetření je na pleti průsvitný. Vůně je trochu výraznější, ale nevadí mi, je příjemná.
Krém obsahuje antioxidační aktivní látky proti stárnutí pleti, resveratrol a baicalin. Jedná se o noční péči, která obnovuje pleť a pomáhá jejímu okysličování.
S přibývajícím věkem už i já vyhledávám tyto krémy. Příznaky stárnutí pleti sice nezastavíme, ale při správné péči se dají zpomalit.
Krém se velmi lehce roztírá, po pleti vyloženě klouže. Nezanechává ji mastnou a ráno je má pleť hezky hydratovaná, jemná a vypadá zdravěji, rozjasněněji.


Ještě dodám, že oba produkty jsou určené pro všechny typy pleti včetně citlivé. Při pravidelném používání má pleť vypadá opravdu lépe. V balíčku jsem taky našla cestovní balení a spoustu vzorečků. o které jsem se už podělila s kamarádkami a i ony byly velmi spokojené.

Zkoušeli jste už něco od Vichy? Poznáte stránku trnd?
SHARE:

20 komentářů

  1. Já s Vichy příliš zkušeností nemám, ale ten booster mě láká už začátku tohoto roku ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky dlouho lákal, tak jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  2. Já Vichy iluji, na blogu mám článek o jiné její řadě, ale teď používám právě Slow age i Booster :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ještě chystám článek na vlasovou péči. Je to skvělá kosmetika. :-)

      Vymazat
  3. Já měla kdysi od Vichy nějaké vzorečky a byla jsem moc spokojená, ale problém u těchto produktů je cena... :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu. Za to jsem i tak dlouho nad tím boosterem přemýšlela. Ale teď už vím, že si ho koupím až mi dojde. :-)

      Vymazat
  4. Ahoj,
    tu stránku neznám, ale jdu se tam mrknout:-) Vichy znám a zrovna používám jejich krém. Někde jsem vyplnila nějaký formulář a přišla mi miniatura krému a masky. Krém je opravdu super, používám ho na noc, protože je hodně výživný. Teď jsem si ale všimla, že je určen na den, ale to mi nevadí:-) Měla by to být nějaká jejich liftingující novinka:-) To sérum mám doma koupené taky a plánuji ho brzy začít používat:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, to sérum je skvělé. Až mi tohle dojde, určitě si koupím další. :-)

      Vymazat
  5. Já myslím od Vichy zkoušela jen nějaké vzorečky, plné balení jsem neměla. Možná bych měla něco zkusit ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. O Vichy som už počula a presne tento booster som chcela ale je to príliš drahé :) ale asi sa nato pozriem :)

    DISCOVERINGGLAMNAŠLA SOM PRÁCU SNOV? INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  7. Vichy je hodně dobrá značka, mám už od nich krém a jsem nadmíru spokojená :) A oba produkty vypadají fakt skvěle :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Úplne rozumiem, ja takto bezhlavo skúšam kozmetiku Ziaja, lebo je fakt skvelá a sedí mi. :) Booster je úplná bomba, mala som vzorku a raz by som si chcela kúpiť aj veľké balenie. Pekný článok!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Sabi. Ziaja je taky super. Něco málo jsem od ní už též vyzkoušela. :-)

      Vymazat
  9. Sérum miluju. Na mou pleť jedno z nejlepších. Noční krém jsem zatím nezkoušela. Jinak od Vichy teď testuji multi-masking kit a je naprosto boží. Vichy prostě umí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám od Vichy jen 3D korektor a je to pecka. Naopak krémy mi moc nesedí, i když jsem je většinou zkoušela jen ve vzorečku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň, že jsi to zjistila ze vzorečku a zbytečně nekupovala velké balení. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig