úterý 1. října 2019

Značka Sportique, jak dopadlo zkoušení jejich produktů?

Přeji pěkný den.

V dnešním článku bych vám ráda představila přírodní kosmetickou značku Sportique, jejíž produkty jsem mohla vyzkoušet, díky spolupráci, s e-shopem sportique.sk.
Jelikož se tato značka, na mém blogu, objevuje poprvé, nejdříve vám o ní něco málo napíšu. 

Společnost Sportique od svého založení, v roce 2006, navrhla řadu čistě přírodních krémů a balzámů s cílem podpořit neúprosné požadavky sportovní výkonnosti bez zbytečných omezení. Výrobky jsou určené nejen pro sportovní a atletické aktivity, ale i pro každodenní život.
Záměrem společnosti je vytvářet vysoce kvalitní a účinné produkty z nejčistších zdrojů. Bez ropných a syntetických surovin, které bývají původcem a nosičem alergií, toxinů a karcinogenů. K výrobě používají zásadně přírodní suroviny v podobě bylin, rostlinných olejů a tuků. Nepoužívají žádné tuky ani suroviny živočišného původu a netestují na zvířatech.
Parfemace produktů je dána obsaženými bylinami, vosky nebo kombinací esenciálních olejů.


Kdyby vás zajímalo více informací, můžete si je přečíst tady.

K testování jsem dostala dva deodoranty s vůní bergamotu a limetky (vůně jsem si vybírala sama), které patří do produktové řady Deoguard a z řady Wellness jsem v balíčku našla krém na ruce a bambucké máslo s vůní jasmínu a ibišku.


Začneme mou největší závislostí, krémem na ruce s vůní jasmínu a ibišku. Trochu jsem se bála, jak tahle kombinace dvou kytiček bude vonět, ale úplně zbytečně. Vůně není moc výrazná, je velmi příjemná a pro lepší představivost, bych ji přirovnala k vůni čistoty, čistého prádla...
Konzistence krému mi připomíná domácí šlehačku. Je dobře našlehaný, není úplně krémový, ale za to může 25% obsah bambuckého másla. Když krém nanáším v přiměřeném množství, mé ruce ihned zjemní, zvláční a pečuje o ně. Do pokožky ruk se rychle vstřebává a nezanechává ji mastnou. Já jsem si ho však oblíbila používat ve větším množství, hlavně na noc, kdy si před spaním zvyknu mazat nejen ruce, ale i ostatní suché místa. Jako jsou lokty, chodidla apod.

Popis a složení krému na ruce.

Bambucké máslo s vůní jasmínu a ibišku je asi top produkt, který jsem mohla od značky Sportique vyzkoušet. Miluji bambucké másla. Většinou si kupuji čisté, bez vůně, ale tentokrát jsem udělala výjimku. Kdybych měla porovnat vůně krému na ruce s vůní bambuckého másla, přijde mi, že i když jsou vůně dost podobné, bambucké máslo mi voní o trochu lépe. 
Jeho konzistence je tuhá, hutná, typicky máslová a krásně taje pod teplem vaší pokožky. Bambucké máslo používám v podstatě na celé tělo, pleť i rty. Hlavně na cestování je super. Nemusím sebou balit hromadu kosmetiky a vystačím si jen s bambuckým máslem. I když se jedná o máslo a v kelímku na něj musíte přitlačit (aby jste ho nabrali), na pokožce se velmi lehce roztírá. Do opravdu suché pokožky se krásně vstřebá, hydratuje ji, vyživuje a chrání. 

Popis a složení bambuckého másla.

Z produktové řady Deoguard bych vás chtěla seznámit s velmi povedenými deodoranty, které opravdu fungují. Nebrání tělu se přirozeně potit a aktivně neutralizují tělesný pach. Na vyzkoušení jsem dostala dvě verze deodorantů a ani u jednoho jsem si nevšimla, že by dělal fleky na oblečení.

Vůně bergamot a limetka je nádherná citrusová vůně. Ideální pro ty, co mají rádi svěží vůně. Vždy mě dokáže povzbudit a zvednout náladu. 

Deodorant ve spreji je v malé 100 ml lahvičce, vybavený mechanickým rozprašovačem bez hnacích plynů. Do jednoho podpaží ho stříkám většinou dvakrát. Pokožku nijak nedráždí, nelepí, jen se nedoporučuje používat na čerstvě oholené místa. Co se týká výdrže, postará se o to, aby ze mě nešel cítit pot po celý den. Samozřejmě k večeru už citrusová vůně není tak intenzivní, ale kdykoliv během dne můžu aplikaci opakovat, protože ho nosím sebou v kabelce. 

Popis a složení deodorantu ve spreji.

Deodoranty ve spreji mám většinou raději, ale co je na tomto tuhém deodorantu s vůní bergamotu a limetky tak výjimečné? Jeho důležitou složkou je hořčík - minerál nezbytný pro život a nepostradatelný pro více než 300 enzymatických procesů lidského těla. Jako jeden z mála minerálů se velmi dobře vstřebává kůží a tak kromě dezodorační funkce si aplikací deodorantu také pomáháte doplnit hořčík.
Deodorant není úplně tuhý, je měkčí, příjemně mazlavý a pří aplikaci doporučuji s ním pracovat velmi opatrně. Zvykne se totiž drolit a tím ho někdy nanesu víc, než je potřeba. Takže opravdu jemnými tahy nanášet na čistou pokožku. Podpaží nezanechává mastné ani ulepené, necítím žádné dráždění nebo nepříjemné pocity a je opět voňavé, bez zápachu potu, po celý den.
Troufám si říct, že tohle jsou první přírodní deodoranty, které na mně opravdu fungují. 

Popis a složení tuhého deodorantu. Můžete si všimnout, že hořčík je na prvním místě. To znamená, že je ho tam nejvíce.

Na závěr se můžete podívat na krátkou video ukázku těchto produktů, kde uvidíte mnou popisované konzistence a taky, jak dobře stříká deodorant ve spreji.

Všechny produkty vám můžu doporučit. Záleží už jen na vás, jaké vůně a typy produktů si vyberete.
Jelikož jsem byla s produkty spokojená, domluvila jsem pro vás 15% slevu z nákupu na e-shopu sportique.sk. Název kupónu je martina15 a platí do konce roku 2019. 

*Velmi pěkně děkuji zastoupení značky Sportique za poslání voňavého balíčku.*

Znáte kosmetickou značku Sportique? Zaujalo vás něco?
SHARE:

20 komentářů

  1. 👍👍 produkty mě zaujaly hned svými krásnými obaly a to máslo, wau, to je skutečné a nešizené bambucké máslo.
    Rozhodně se podívám na jejich web. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky mě tahle kosmetika překvapila. Je přírodní a kvalitní. :-)

      Vymazat
  2. Jůůů, Sportique jsem před lety taky zkoušela a koukám, jak se posunuli a jaké nové věci mají, to je super. Zároveň miluju ty jejich obaly, hliníkové šroubovací krabičky jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ty obaly jsou super a obsah vlastně taky. :-)

      Vymazat
  3. Zaujaly mne hlavně deodoranty. Vůně limetky a bergamotu by se mi určitě líbila a recenze zní dobře. Jen raději nakupuji v kamenných obchodech :-/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně deodorantů je opravdu krásná. Já tak napůl. Něco nakupuji online a něco si musím jít do prodejny osahat, vyzkoušet apod. :-)

      Vymazat
  4. Sportique se mi moc zamlouvá, kdysi jsem zkoušela okurkové tonikum a bylo perfektení :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluji vůni okurek v kosmetice. Muselo být super. :-)

      Vymazat
  5. Od Sportique jsem toho vyzkoušela dost už dřív, šlo hlavně o krémíky v plechovce, ale i deodoranty nevypadají špatně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. Já tuhle kosmetiku dříve vůbec neznala. :-)

      Vymazat
  6. Jejich produkty mě docela zaujaly :) Hlavně je super to, že deodoranty opravdu fungují :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, fungují. Mile mě tato kosmetika překvapila. :-)

      Vymazat
  7. přírodní deodoranty jsou za mě top, tyto neznám ani tuto kosmetiku, ale věřím, že je příjemná.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Značku neznám, ale designem se mi hodně líbí, třeba i něco vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle značku vůbec neznám, ale vypadá dost zajímavě, až ji někde potkám, mrknu na ni. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě omrkni, já jsem s ní byla velmi spokojená. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig