úterý 12. listopadu 2019

Vlasová péče s Vichy

Přeji pěkný den.

O vlasové péči vám na blogu moc nepíšu. Je to hlavně tím, že nějakou dobu, na své vlasy, používám produkty převážně od Milvy. Jen výživu v podobě různých masek a olejů mám ráda od jiných značek, protože šampony s chininem dost vysušují. To sice mým rychle se mastícím vlasům u kořínků dost vyhovuje, ale konečky tím trpí.

Když jsem si prohlížela e-shop elnino.sk, napadlo mě, že bych mohla vyzkoušet zase něco nového.
Do oka mi padla kosmetická značka Vichy a její vlasová péče. Vlastně jsem vůbec nevěděla, že má Vichy i produkty na vlasy a tak jsem si tedy vybrala šampon Dercos Nutrients a kondicionér Dercos Nutrients z řady Detox, která je určená na mastné vlasy.


Na šamponu se mi nejvíce líbí pumpičkový aplikátor. Díky němu šampon pomalu ubývá a nemůže se stát, že by jste to s naneseným množstvím přehnali. Do mých hustých vlasů dávám cca 3-4 pumpnutí. Vytvoří velmi jemnou pěnu a už při mytí cítím, jak vlasy hezky měknou. Vůně šamponu mi připomíná kopřivové šampony, které dodnes používá můj tatínek. Konzistenci má gelovou a nemá žádné zabarvení, je průsvitný. Opláchnout jde z vlasů úplně bez problémů.

Kondicionér je velmi slabě zabarvený do světle zelené barvy a cítím z něho, kromě jiného, i jemnou vůni mentolu. Má příjemně krémovou konzistenci. Do vlasů se dobře nanáší. Dávám ho jen do délek a svou funkci plní dokonale. Vlasy nezatěžuje, nemastí se rychleji a velmi dobře se po něm rozčesávají.

Mám vlasy u kořínků rychle se mastící a konečky zase vysušené.  Proto většinou beru šampony na mastné vlasy a kondicionéry výživnější, určené na suché a poškozené vlasy. Tady jsem to riskla a obojí vzala z jedné řady. Ale jde vidět, že kondicionér je pro mé konečky málo výživný, tak většinou přímo na ně používám ještě bezoplachový balzám, který jim dodá potřebnou výživu.
Jak můžete vidět níže, vlasy mám po této dvojici krásně jemné, na sluníčku se hezky lesknou, nejsou krepaté a vypadají skvěle.

Jsem s touhle dvojicí velmi spokojená. Jen bych příště vzala kondicionér z jiné řady, ale pokud máte mastné vlasy po celé délce, určitě budete s produkty spokojení.

*Děkuji e-shopu elnino.sk za poslání těchto produktů k recenzi.*

Věděli jste, že má Vichy i vlasovou péči?
SHARE:

26 komentářů

  1. Vichy má kosmetiku na vlasy? Myslela jsem, že se zaměřují čistě na pleťovou kosmetiku. Tak to je pro mě objev roku, vůbec jsem to netušila!

    OdpovědětVymazat
  2. Od Vichy jsem na vlasy ještě vůbec nic nezkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem nevěděla, že má Vichy i vlasovou péči. Vidím, že řada je to velmi povedená a pro mě vlasy by se také hodila. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Značku vôbec nepoznám, ale produkty ma oslovili, vďaka za recenziu. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to Vichy, určitě ji poznáš. Jen produkty na vlasy nejsou tak známé. :-)

      Vymazat
  5. 👍👍 krásné, lesklé a zdravé vlasy ☺

    OdpovědětVymazat
  6. Úprimne som ani netušila, že Vichy ponúka aj vlasovú kozmetiku! :D Vyzerá fajn, keď dospotrebujem všetko, čo mám doma, určite sa na ňu pozriem :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  7. Já od Vichy v plném balení ještě nezkoušela nic, tedy ani vlasouvou kosmetiku. Jen jsem kdysi myslím měla nějaké vzorky krémů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I vzorečky jsou fajn, taky jsem jich pár měla. :-)

      Vymazat
  8. Vlasy máš nádherný Marti! Už jsem obdivovala na IG. A vlasovka od Vichy vůbec nevypadá zle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, vždyť ty máš taky krásné vlasy, ale děkuji. :-)

      Vymazat
  9. To vidím poprvé, že Vichy dělá i vlasovou kosmetiku! Já už roky na vlasy používám šampuk z Lushe a nedám na něj dopustit. Loni jsem přidala i kondicionér a už bych asi ani nic jiného nechtěla zkusit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Lush bych taky chtěla něco vyzkoušet. Čtu na tuto značku samou chválu. :-)

      Vymazat
  10. Já trpím spíše opačným případem, vlasy mám dost suché, takže pro mě by tato řada nebyla, ale co se týká Vichy, tak je to celkově moc dobrá kosmetika.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych brala ten opačný případ, ale asi taky není co závidět. :-)

      Vymazat
  11. O vlasové péči od Vichy slyším poprvé :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem na tom dost podobně, když jsem ji na Elninu uviděla. :-)

      Vymazat
  12. Aj napriek tomu, že som ešte žiadne vlasové produkty od Vichy neskúšala, tieto vyzerajú naozaj skvelo :) Veľmi ma zaujal práve nápad s pumpičkou, ktorá môže byť veľmi praktická

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pumpičkové aplikátory jsem si v poslední době dost oblíbila. :-)

      Vymazat
  13. Dercos si vozím z Francie, ten základní, ve Fr je modrej. A je skvělej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. Mě taky tahle dvojka vyhovovala. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig