úterý 17. prosince 2019

Černé pleťové masky

Přeji pěkný den.

Dlouho jsme se nevěnovali kosmetice, tak to dneska napravíme. Chtěla bych vám představit pleťové masky od 7th Heaven, které mi poslalo zastoupení této značky. Jelikož mi poslali obrovskou zásobu, rozdělím je do více článků a postupně vám všechny ukážu.

Tato značka se na mém blogu objevuje poprvé, proto vám ji nejdříve představím:
Značka 7th Heaven je britská značka masek patřící pod společnost Montagne Jeunesse se sídlem ve Walesu. Přináší široké portfolio jednorázových masek, které nabízí ženám účinnou přírodní péči o pleť, řešení a prevenci problémů pleti bez ohledu na věk. Tato značka se již 30 let specializuje výlučně na masky, proto je expertem ve svém oboru. Receptura masek spočívá vždy v prověřené kombinaci tří klíčových přírodních ingrediencí. Masky 7th Heaven mají jasnou filosofii stojící na efektu přírodních složek, ochraně zvířat i životního prostředí. Nesou řadu ocenění a certifikací - Peta Cruelty Free, Vegetarian Society Approved, Beauty Awards... 

Jako první, mě zaujaly černé slupovací masky, které jsou určené především na čištění a detoxikaci pleti. K nim jsem přidala jednu, velmi populární, bublinkovou  masku a tou právě začneme.


Detoxikační bublinková maska s uhlím obsahuje ubrousek napuštěný uhlím, směsí badyánu a kyslíku. Vhodná je pro všechny typy pleti. Před použitím se má v obalu promnout, aby se aktivovaly bublinky.
Při vyndávání ubrousku z obalu jsem měla problém s rozložením, protože ihned po vyndání začal bublat a v rukách mi klouzal.
Naštěstí jsem to nějak zvládla a napuštěný ubrousek, na pleť, hezky sedl. Nebyl moc velký ani malý, byl tak akorát. Maska je na pleti příjemná. Při působení slyšíte i cítíte, jak bublinky jemně praskají. Maska stále bublá, až bublinky máte snad všude. V puse, v nose... Potom má maska tendenci klouzat dolů, takže bych příště u toho ležela a dopřála si opravdový odpočinek. Většinou zvyknu sedět u televize.
Po deseti minutách jsem ubrousek s hromadou pěny sundala, pleť promasírovala a následně ji opláchla. Byla hezky vyčištěná, jemná a dobře zbavená nadměrného mazu, neleskla se. Mou pleť nijak nedráždila ani nevysušovala. Právě naopak. Byla velmi příjemná a mé pleti úplně dokonale sedla.
Navíc si s ní užijete dost srandy, protože ode mě utíkal i náš psík, který je zvyklý, že na sobě dost často něco mám. Však uznejte sami z fotky níže. Kdo by se nebál, že? :-)

Slupovací maska z černých mořských řas vznikla smícháním nasekaných černých mořských řas (z pobřeží Walesu) s rozdrcenými rakytníkovými plody. Takový Detox z mořského pobřeží, který hloubkově čistí, slupuje nečistoty a přebytečný maz. Vhodná je pro všechny typy pleti.
Maska se nanáší, jako každá jiná, na vyčištěnou pleť. Dobře se roztírá a nechává působit dokud zcela nezaschne. Na obalu je psané přibližně 20 - 25 minut, ale mně zasychala mnohem déle, cca 35 minut. Asi hodně záleží i na množství nanesené vrstvy.
Maska je na pleti příjemná. Cítím, jak jemně chladí a je taková osvěžující, určitě bude skvělá hlavně v létě. Nepociťuji žádné nepříjemné pocity.
Po zaschnutí jde dobře sloupnout. Pleť je pěkně vyčištěná, zbavená přebytečného mazu a hezky jemná. Zvyknu pak ještě použít květovou vodu a na pleť nanáším pleťový krém. Za mě opět velká spokojenost

Uhelná slupovací maska s černým jílem obsahuje detoxikační aktivní uhlí, které na sebe váže nečistoty. Směs vilínu a přírodních jílů chladí a uklidňují. Vhodná je pro mastnou, normální a smíšenou pleť. 
Používá se, jako vždy, na vyčištěnou pleť. Při aplikaci jsem cítila jemnou, "větrovější" vůni a na pleti příjemně chladila. Takže opět maska, která se bude hodit v horkých, letních dnech. Maska se nechává úplně zaschnout a potom se jednoduše sloupne. Na obalech uvádí dobu schnutí kolem 25-ti minut, ale na mé pleti schnou mnohem déle. Hlavně na líčkách a na nose. Jinde je maska už suchá, ale vždy musím počkat až uschne úplně celá, jinak by nešla sloupnout. U mě tedy většinou schnou kolem 35-ti minut. Je to zatím první maska, při které cítím, že mě pleť pod vrstvou nánosu mírně svědí. 
Sloupnout šla jednoduše. Pleť je hezky jemná, čistá, zbavená veškerých nečistot i suché kůžičky. I když maska velmi mírně svědila, nemám pleť nijak podrážděnou. Opět jsem použila květovou vodu a nanesla pleťový krém. 

Uhelná slupovací maska s černým cukrem obsahuje lžíci černého cukru pro dokonalé oživení, hydrataci a zjemnění pleti. Taktéž obsahuje aktivní uhlí, které odstraňuje hluboce usazené nečistoty. Vhodná je pro mastnou, smíšenou a problematickou pleť. 
Maska měla docela příjemnou vůni, dobře se nanášela. Při schnutí mě opět mírně svědila, ale nic strašného, co by se nedalo vydržet. Na každém obalu je vždy uvedené, že před použitím máte provést test dráždivosti.
Tahle maska mi zasychala ze všech nejlépe, za 25 minut byla úplně suchá a šla dobře sloupnout. I přesto, že mě pleť, při schnutí, velmi mírně svědila, neměla jsem ji nijak podrážděnou. Právě naopak. Byla dobře vyčištěná, zbavená nadměrné mastnoty, hezky jemná a připravená na další péči. 

Pleťové masky 7th Heaven jsou jednorázové, ale dají se koupit i v tubě. Jednotlivé sáčky obsahují dostatek množství masky na jedno použití a používají se 1x týdně. Až po použití čtvrté masky jsem si všimla, že je ze zadní strany obalu perforace pro snadnější otevření. Takže se s dolováním masky netrapte, jako já a otevřete ji tam, kde se má. :-) 
Masky sice nejsou naše, pochází z Walesu, ale na zadní straně obalu mají nalepený štítek s překladem do češtiny a slovenštiny. Taktéž jednoduchý obrázkový návod k použití a líbí se mi i srozumitelné složení masek, kde jsou jednotlivé složky označené. Víte tak o jakou ingredienci jde.

Všechny slupovací masky šly dobře sloupnout, pleť hezky vyčistily a byla jsem s nimi, až na pár drobností, velmi spokojená. Masky se dají koupit v některých drogeriích, jako je Rossmann, Teta nebo na e-shopu pre-wo.cz.

*Děkuji zastoupení této značky za poslání masek k recenzi.*

Už jste někde zahlédli pleťové masky od 7th Heaven? Máte s nimi zkušenost? Byli jste spokojení?
SHARE:

32 komentářů

  1. Wow, tak ty vypadají vážně skvěle! Už jsem je viděla několikrát a možná bych také ráda vyzkoušela :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsou super, tak uvidím, jaké budou ty ostatní. :-)

      Vymazat
  2. Já pleťové masky skoro nepoužívám, takže není divu, že tyhle vyzkoušené nemám. Jen jsem je myslím viděla u někoho na blogu.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám radši hydratační, ale je fakt , že po těhle už jsem taky pokukovala a bublinkové masky mě baví :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Černé masky mám nejradši protože na mě nejlépe působí. Tyhle už jsem tu v UK několikrát viděla ale zatím jsem je nevyzkoušela. Zajímavě vypadá ta bublinková, ta by mohla bavit i přítele :D

    OdpovědětVymazat
  5. 👍😎 tak masky jsou skvělé, nejvíce mě oslovila asi ta peelingová ☺

    OdpovědětVymazat
  6. Já tyto masky znám z Anglie a zdá se mi, že pár jsem jich vyzkoušela a byli fajn. :) Tyto černé se mi líbí nejvíce. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. Taky mám nejraději tyhle černé, čistící. :-)

      Vymazat
  7. Tak ta bublinková maska je boží a teda musím říct, že se mi dost líbí a normálně se opravdu po nich podívám, protože už jsem masku neměla hodně dlouho! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta bublinková je skvělá. Tyhle masky znám, ale asi jsem je nikdy nezkoušela :) láká mě ta jejich borůvková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jich tolik, že nevím, které zkoušet dřív. :-)

      Vymazat
  9. Značku jsem zkoušela jen jednou a docela se mi líbila :).

    Moc pěkný článek:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, já jsem taky spokojená. A děkuji. :-)

      Vymazat
  10. nice post. I follow you on gfc # 483 , follow back?

    https://styleoflifet.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you for your comment. I am following you too. :-)

      Vymazat
  11. videla som ich v tete ale nejako ma nezaujali vždy som okolo nich prešla bez záujmu no po prečítaní ma celkom lákajú a je skvelé, že majú Peta ceftifikát
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je u nás třeba ještě neviděla, ale to bude asi tím, že chodím převážně jen do DM drogerie. A ten certifikát je opravdu super. :-)

      Vymazat
  12. Super recenzia, tieto masky sa mi celkom páčia, určite by som ich rada vyskúšala. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, zatím jsem s maskami velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  13. Už som počula o týchto maskách ale ešte som ich neskúšala. Skvelý článok a želám Ti krásne Vianoce

    ŠATY NA VIANOCE

    OdpovědětVymazat
  14. Looks great! Thanks for share!
    https://mipielcanella.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Tú s čiernym cukrom som mala, ale neprišla mi nejaká skvelá. Avšak viem, že pekne voňala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla spokojená a vůně byla opravdu pěkná. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig