úterý 10. prosince 2019

Dlouhé zimní večery

Přeji pěkný den.

Vždycky se, po změně času, začne dost brzy stmívat. Venku je chladno a tak jsem si pro vás připravila článek na téma dlouhé zimní večery, ve kterém vám ukážu můj běžný domácí outfit. Povyprávím vám, co mám na těchto večerech ráda, bez čeho se neobejdu a taky vám prozradím, jak je trávím, když mě zrovna nebaví sledování televize ani sezení u pc.

Po pracovním dnu, kdy už vím, že nemám žádné povinnosti, se převleču do pohodlného, domácího oblečení, vezmu svou oblíbenou knihu a čtu si.

Můj domácí outfit se skládá klasicky z trička s dlouhým rukávem, legín a ponožek, které jsou buď ve veselých barvičkách nebo mají dětský motiv. Oblečení níže jsem dostala, díky spolupráci, od e-shopu bonprix.sk a velmi pěkně jim za to děkuji.
Batikované tričko Rainbow - Bonprix.sk
Termo legíny Bpc selection - Bonprix.sk
Ponožky s Mickey Mousem Disney - Bonprix.sk 


Níže si můžete přečíst, jak jsem byla, s oblečením, spokojená a potom budeme pokračovat dále.

Batikované žebrované triko má dlouhý rukáv a u krku malý stojáček. Materiál je sice ze 100% bavlny, ale na dotyk je tričko takové tvrdší. Měla jsem strach, abych ho přetáhla přes hlavu. Naštěstí to jde velmi lehce, protože je trochu elastické. Tričko jsem si vybrala v bobulově červené barvě. Barevný odstín dokonale zodpovídá tomu, co mají na obrázku v e-shopu. Vzala jsem velikost 44/46, kterou běžně nosím a tričko mi hezky sedí. Je trochu kratší, ale na doma to je dobré.

Termo legíny mám v tmavomodré barvě. Jsou z elastického, tenkého materiálu. Povrch je hladký a vnitřek má příjemnou látku, viz foto níže. I když se jedná o termo legíny, do mrazivé zimy bych je nedoporučovala. Jak už jsem psala výše, jsou z velmi tenkého materiálu a venku moc nezahřejí. Nebo teda aspoň mně je v nich zima, tak jsem si je nejvíce oblíbila na doma. Jinak jsou velmi pohodlné, nepadají mi a velikost 44/46 sedí tak, jak má.

Ponožky s Mickey Mousem jsem si prostě musela vzít. Těm se nedalo odolat. Miluji vesele barevné ponožky nebo ponožky s dětským motivem. Když jsem byla malá, takové pěkné motivy buď nebyly nebo byly moc drahé, tak si to teď vynahrazuji. Co se týká kvality ponožek, jsem spokojená. V balení jsou tři páry, nejsou průhledné a končí těsně nad kotníky. Jediné, čeho jsem si všimla je, že když černé ponožky natáhnete, prosvítá bílý materiál. Můžete to vidět i níže na fotce. Brala jsem je ve velikosti 39-42 a sedí dokonale.

A teď zpět k tématu.

Své zimní večery si nedokážu představit bez heboučké deky, teplých ponožek a hrnku zeleného čaje.
Tyhle měkoučké deky mám nejraději, protože jsou na dotek velmi příjemné a krásně hřejí. Kupovala jsem ji na e-shopu 4home.sk, ale podobné najdete i v obchodech, jako je Pepco, Kik, Jysk...
Stejně tak teplé ponožky. Tyhle jsem kupovala v Pepcu. Moc velký výběr teplých ponožek s dětským motivem, pro dospělé, tam nemají. Větší výběr byl v dětských velikostech, ale to je úplně normální u těchto motivů.
Na svůj oblíbený zelený čaj jsem nedávno začala chodit do Dmka. Nezalévám ho hned vroucí vodou, vždycky chvíli počkám. Luhovat nechávám maximálně dvě minuty a chuťově je opravdu výborný. Takže pokud máte rádi zelené čaje, zkuste si pro něj zajít a ochutnat ho.

Na chladnějším období mám ráda intenzivnější péči o pokožku. Používám výživnější krémy, bambucké másla, oleje... Vždy si vyhradím jeden večer v týdnu, kdy si dám pleťovou masku, masku na vlasy a relaxuji u svých oblíbených videí.

Když už mě nebaví televize, počítač ani čtení knih, velmi ráda tvořím. Teď, před vánočním obdobím, se to pochopitelně týká Vánoc. Na mém blogu jsem vám ukázala, jak vyrobit adventní věnec, sněhuláka z ponožek a vánoční stromeček ze šišky. Samozřejmě můžete péct cukroví a taky vyzkoušet perníkovou chaloupku.

Taktéž velmi ráda vybarvuji omalovánky. Mám jich doma spousty a nejhezčí obrázky mají, pro mě, tyto tři omalovánky - Roztomilé myšky, Kapka štěstí a Motivační mandaly s krásnými citáty. Výběr omalovánek vždy záleží na vás. Hlavně podle toho, co máte rádi. Jestli vás více baví vybarvování kytiček, zvířat nebo lidí apod....

Moji nejbližší ví, že mě baví skládat puzzle. Mám jich doma spousty a nejvíce jsem si oblíbila ty od firmy Castorland. Líbí se mi jejich kreslené obrázky. Dílky mají kvalitní, takže se dobře skládají a nestane se vám, že jeden dílek velikostně pasuje do více míst.

Když k vám přijdou přátelé, můžete vytáhnout různé hry. Od karet, přes Člověče, nezlob se až po Dostihy a sázky. U hraní můžete jíst, pít, povídat si. Skvěle se u toho odreagujete a určitě se pobavíte. Za mého mládí byla nejoblíbenější hra Flaška... :-) Další skvělá hra je Palermo. Potřebujete k ní jen početnější skupinku lidí a je to sranda.

A jak dlouhé zimní večery trávíte vy?
SHARE:

28 komentářů

  1. Domácí outfity mám hodně podobné a také si ráda užívám ten večerní klid a teď už i vánoční atmosféru :))

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný článok :-)
    Detské (infantilné) ponožky mám rada i ja :-) legíny na doma nosím i ja a čaj z DM je výborný, obšas ho kúpim na striedačku s inými zelenými a bielymi čajmi.
    Zaujali ma tie masky na tvár, ešte som také nemala, ale rada si ich aplikujem na tvár.
    Tak prajem pekné adventné dni,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Bílý čaj jsem ještě neměla, ale láká mě ho ochutnat. Tak se po nějakém příště podívám. O těch maskách si budeš moct přečíst i samostatnou recenzi. Pěkný advent i tobě. :-)

      Vymazat
  3. Domácí outfity jsou nejlepší! Legíny vypadají skvěle. :) A taky si po večerech začínám číst ať časopis, nebo knihu. :) Dostihy a sázky je nejlepší hra, kterou mám moc ráda! :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to já taky, akorát ji nikdo nechce se mnou hrát. :-( :-D

      Vymazat
  4. Jj krémy na nožky jsou skvělé a zima si žádá skutečně zvláštní a vydatnou péči ☺

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. To ano. Každý si jich už doma všiml a líbí se jim. :-)

      Vymazat
  6. souhlasím, vánoce se neobejdou bez teplých deček a ponožek, nikdy!!!
    a tyjo, jsi moc šikovná s tím vyráběním :O
    a udělala si mi mega chutě na dostihy a sázky, hrozně chci pořád hrát nějaký deskovky a přítel mě furt odmítá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Tak přijeď ke mně, zahrajeme si spolu. Mám doma to samé. :-D

      Vymazat
  7. Super inspirace, co dělat teď v zimě. Upřímně jsem se teď dost nudila, protože dlouhé procházky venku teď nejsou můj šálek kávy, seriály mě taky už nebaví a píšu víc než dost, takže aspoň vím, co mohu vyzkoušet, děkuji:-).

    A hezké svátky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Je pravda, že na procházky to teď moc není. Pěkné svátky i tobě. :-)

      Vymazat
  8. Ty ponožky jsou rozkošný, takové mám na doma ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky se vždycky hned převlékám do domácího, my hodně koukáme na filmy, nebo píšu :-) A ty ponožky jsou super :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase na filmy moc nejsem, ale třeba na ty vánoční se ráda podívám. :-)

      Vymazat
  10. Bože tie ponožky sú super! ♥ Vlastne všetko! Môj domáci outfit vyzerá viac-menej podobne :3 Hlavne, nech je pohodlný ♥ ☁ ☂

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
  11. Hry hrajeme hlavně o vánocích, kdy se sejdeme všichni u rodičů. A jinak já ty tmavé dlouhé brzké večery ráda nemám, hned se mi chce spát a produktivita je nulová :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti i trošku závidím. Já zase večer mám plno energie, rána už bývají horší. :-)

      Vymazat
  12. Úžasný článok :) A chválim aj fotky, sú nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  13. Domácí outfit mám dost podobný :) Já poslední dobou trávila zimní večery nad učením a obávám se, že to v příštích dnech ani nebude jinak, jelikož mám ještě pár projektů, které bych měla do konce roku dodělat :)

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, četla jsem u tebe na blogu, tak přeji ať už to máš úspěšně brzy za sebou. :-)

      Vymazat
  14. Aj ja mám rada puzzle, tiež som ešte minulý rok jedno poskladala. A spoločenské hry sú tiež super. U mňa aj čítanie kníh vždy poteší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si teď dlouhé chvíle krátím čtením knih. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig