úterý 10. března 2020

Jaro se blíží

Přeji pěkný den.

Ani si nedokážete představit, jak moc se těším na teplejší, jarní dny, kdy začne všechno ožívat, stromy hezky kvést, tráva zelenat a my budeme moct odložit zimní bundy do skříně. Letos byla zima velmi mírná, ale i tak se těším na krásné, slunečné dny. Protože když je venku hezky, mám lepší náladu a taky více energie.

Už teď zvykne bývat, během dne, nádherné počasí. Stejně tak tomu bylo i minulý týden ve čtvrtek. Musela jsem sluníčka plně využít, tak jsme s manželem vzali foťák a díky spolupráci s e-shopem Bonprix.sk, pro vás nafotili už jarní, velmi jednoduchý, slušivý outfit.

Hlavním kouskem jarního outfitu je lehká bundička. Nutně jsem nějakou potřebovala, protože jsem žádnou neměla.
Tentokrát mi do oka padla přechodná bunda, kterou jsem zahlédla v jejich katalogu. Dlouho jsem nad ní přemýšlela a nakonec ji vzala. Myslím, že jsem udělala dobře, protože mi skvěle sedí.
Vybrala jsem si ji v barvě přírodní kámen a do té barvy jsem se naprosto zamilovala. Je opravdu zbarvená, jako kamínky u jezera.
Nad pásem se dá bunda stáhnout pomocí šňůrky. Zapínání je klasicky na zip. Ten je chráněný proti větru další látkou, která se zapíná na cvočky. Bunda i podšívka jsou z bavlněného materiálu, jen podšívka na rukávech je z polyesteru. Vnitřní část bundy má červenou, károvanou podšívku, připomínající flanelovou košili. Chválím i kapuci, která se v přechodném období určitě hodí.
S bundou jsem tedy velmi spokojená, velikost jsem vzala takovou, jakou běžně nosím (46) a jak můžete vidět níže, bunda mi hezky sedí.
Přechodná bunda John Baner Jeanswear - Bonprix.sk
Kalhoty - Takko
Tenisky s platformou Kappa - Bonprix.sk


V tomto přechodném období zvykne dost často foukat vítr. Jelikož bunda nemá límec kolem krku, vybrala jsem si i tunelovou šálu v šedobílé vzorované barvě. Tyhle typy šál mám hodně ráda, protože se nemusí složitě zavazovat. Stačí je omotat kolem krku a je to.
Šála je z příjemného tenkého materiálu, má dostatečnou délku. Kolem krku ji omotám až třikrát, takže záleží jen na vás, jaké vázání u šál preferujete. Možná se to nezdá, ale i u tohoto typu šál se dají vymýšlet různé vázání a obmotávání.
Tunelová šála Bonprix Collection - Bonprix.sk

Jelikož jsem blázen do tenisek, neodolala jsem teniskám s platformou od značky Kappa. Mám ráda bílou barvu, na botách je sice trochu nepraktická, rychle se zašpiní, ale ani to mě od nich neodradilo.
Velikost jsem vzala 39, kterou běžně nosím a jsou mi dobré. Nikde netlačí a chodí se v nich velmi pohodlně.
Tenisky s platformou Kappa - Bonprix.sk

Celý outfit jsem doplnila černými kalhotami z Takka a místo kabelky jsem si vzala batůžek. Úplně nejraději ho nosím do města. Dám do něj klíče, peněženku, látkovou tašku, malé pití a jdu.
Batoh jsem kupovala na e-shopu jej.sk v akci 1+1 zdarma, což se myslím oplatilo a jsem s ním velmi spokojená.
Přechodná bunda John Baner Jeanswear - Bonprix.sk
Tunelová šála Bonprix Collection - Bonprix.sk
Batoh - Jej.sk
Kalhoty - Takko
Tenisky s platformou Kappa - Bonprix.sk

Na konci focení jsem chtěla, aby mě manžel vyfotil se Scoobym (náš pes) a když jsem pak fotky procházela, musela jsem se smát, protože jsem vůbec nevěděla, jak hezky jsem se s ním sladila. Takže všem říkám, že používáme stejnou barvu na vlasy.

*Velmi pěkně děkuji e-shopu Bonprix.sk za krásné oblečení.*

Doufám, že se vám můj jednoduchý outfit líbí a v komentářích mi klidně napište, jestli taky rádi nosíte batohy? Nebo zda jste stejní blázni do tenisek, jako já?
SHARE:

20 komentářů

  1. Už se na jaro začínám docela těšit, je to cítit ve vzduchu :-) bundička ti sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bundička je krásně, skvěle ti sedí :) Já batohy nosím moc ráda, ale poslední dobou jsem si zvykla do školy nosit spíše kabelky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Ta bundička je takový příjemný kousek, co se hodí na pochůzky ve městě ....
    A máš pěknou barvu vlasů.

    OdpovědětVymazat
  4. Tá bunda je fakt nádherná :) Vyzerá veľmi pohodlne :)
    xoxo | https://lipstickverse.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky! :) Tiež sa už neviem dočkať, kedy príde jar :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  6. Já už se na jaro a krásné počasí velice těším. :) Bunda vypadá dobře.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezký článek i outfit. :-) Bonprix znám, ale osobně mám problém s objednáváním oblečení takhle přes internet, protože si nejradši věci vyzkouším a teprve potom koupím. I když jsem ses naučila objednávat z lidlu a většinou oblečení sedí, ale stejně to se mnou není jednoduché. :-) Batůžky se mi moc líbí, už jsem na ně nejednou koukala, ale nějak nevím, jestli bych je uměla nosit, na druhou stranu tenisky ke mně patří jako poklička na hrnec. :-)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím batohem je to jako návrat do školy. :-)) Ale přijdou mi super. :-)

      Vymazat
  8. Na celodenní chození po městě naprosto ideální! Sluší ti :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  9. Tiež mám veľmi rada takúto pieskovo-béžovú farbu. :) Bundička ti veľmi sekne.

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig