úterý 12. května 2020

Jaká byla suchá pleťová maska od [n]fibrecare?

Přeji pěkný den.

V mladosti jsem péči o pleť dost zanedbávala. Nechápala jsem, proč mamka na sebe stále patlá ty zajímavě vonící krémy. Jelikož jsem holka zvědavá, zkusila jsem to taky, ale moc mě to nenadchlo. Až v pozdějším věku jsem zjistila, že je péče o pleť důležitá a začala si jí užívat. Je to jedna z mých nejoblíbenějších večerních činností. Už si nedokážu představit, že bych šla spát neodlíčená a bez vrstvy pleťového krému nebo oleje. K péči o pleť samozřejmě patří i různé peelingy a masky. I když si něco oblíbím, velmi ráda vyzkouším něco jiného, nového. Proto, když mi paní z e-shopu Elnino.sk nabídla k vyzkoušení suchou pleťovou masku od [n]fibrecare, nedalo se odolat.

Na výběr mají ze čtyř druhů suchých masek:
Tmavě růžová - regenerační a revitalizační - Vhodná pro pleť, kde se vytváří již první vrásky.
Modrá - hydratační a omlazující - Vhodná pro unavenou a mdlou pleť.
Světle růžová - pečující - Vhodná pro podrážděnou a namáhanou pleť.
Šedá - inertní - Připraví pleť na vstřebání maximálního množství aktivních látek z vašeho oblíbeného séra nebo krému.

Dlouho jsem nevěděla, kterou masku si vybrat. Rozhodovala jsem se mezi modrou a světle růžovou. Nakonec jsem si vzala modrou hydratační a omlazující pleťovou masku od [n]fibrecare.

Možná to podle názvu tak nevypadá, ale jedná se o českou značku. Pleťové masky jsou látkové a vyrobené z nejmenších nanovláken na světě. Lidskému oku neviditelné vlákénko v sobě zapouzdří cenné aktivní látky tak, aby se v požadovaném množství bezpečně a rovnoměrně uvolnily do pleti. Věk, stres, nedostatek spánku či špatný pitný režim se odráží na vzhledu a kvalitě naší pleti. Tato maska byla vyrobena tak, aby pleti dodala výživu, rozjasnění a hydrataci.

Hydratační a omlazující maska obsahuje čtyři hlavní ingredience:
Vitamín C sjednocuje tón pleti a omlazuje ji.
Vitamín E zklidňuje a chrání pleť před volnými radikály a stresory.
Kyselina hyaluronová a glukonolakton zajišťují dlouhotrvající hydrataci.
Suchá pleťová maska [N]FIBRECARE


Plátýnko je opravdu suché a vše, co obsahuje, se aktivuje vodou. Tudíž se maska nanáší na vyčištěnou a vlhkou pleť. Já jsem ji navlhčila čistou vodou, ale můžete použít i pleťovou vodu. Z plátýnka musíte sundat ochrannou vrstvu, v mém případě byla zelená, a bílé plátýnko rozprostřete na pleť. Pleťová maska je dostatečně velká a na vlhkou pleť dokonale přilne, jakoby se "přilepí". Velmi dobře drží, nepadá ani nevyvolává žádné nepříjemné pocity. Nemá žádnou vůni a relaxuje se s ní 8-15 minut. Já jsem ji na pleti nechala celých patnáct minut.

Sundat šla docela bez problémů, ale k některým místům přilnula až moc. Poté není potřeba pleť masírovat ani vtírat nadbytky masky, protože žádné nejsou. Pleť je suchá, cítím mírné pnutí, ale minimálně hodinu po aplikaci by se neměl použít žádný pleťový krém. Po sundání nebyla pleť hezčí, více hydratovaná ani hladší. Možná byla jen o trošičku jemnější. Žádných velkých změn jsem si nevšimla. To jsem vlastně ani nemohla, protože samotný výrobce slibuje viditelné zlepšení pleti až po 4-6 aplikacích. Což nemůžu potvrdit ani vyvrátit. Maska na Elninu stojí necelých 10 eur, což je opravdu dost vysoká cena na to, že se dají koupit mnohem levnější pleťové masky s okamžitým účinkem.

Nechci vás od této masky odrazovat, ale vždy jsem k vám upřímná. Myslím, že po jednom použití se nedá tahle pleťová maska posoudit. Takže záleží jen na vás, co preferujete a zda ji vyzkoušíte. Výhodu vidím hlavně v tom, že z plátýnka nic neteče, jak to u některých vlhčených masek bývá. 

Pleťová maska [n]fibrecare neobsahuje silikony, parabeny, parfémy, barviva ani akryláty a níže můžete vidět celé složení této hydratační masky.

*Ráda jsem pleťovou masku vyzkoušela a velmi pěkně děkuji e-shopu Elnino.sk za poslání produktu k recenzi.*

Co vy a [n]fibrecare? Poznáte? Zkoušeli jste? 
SHARE:

27 komentářů

  1. Suchú masku som ešte neskúšala, každopádne tiež sa mi zdá 10 eur celkom dosť, zvlášť keď nemá po jednom použití veľký efekt :/ Škoda, ale vďaka za úprimnosť v recenzii :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  2. Great post...Have a nice day...Dilek...

    OdpovědětVymazat
  3. To je mi novinka a vypadá to zajímavě. Já mám ráda masky se sérem, které pak ještě vymačkám a nanesu zbytky na pleť, ale tohle mi také přijde jako fajn nápad, je to zase něco jiného .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty plátýnkové moc nemusím. Obzvlášť ty, které jsou moc napuštěné a všude tečou. :-)

      Vymazat
  4. O suché masce jsem ještě neslyšela. Cena mi přijde skutečně dost vysoká, výhodu vidím stejně jako ty v tom, že se nikde nic nepatlá...

    OdpovědětVymazat
  5. Kdysi jsem měla také možnost tyto masky vyzkoušet, hned po tom, co je výrobci vyvinuli. Byly sice fajn, ale ty peníze bych za ně nedala :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. No, mě by se za ně taky nechtělo utrácet. :-)

      Vymazat
  6. Zrovna včera som túto masku skúšala a úplne s tebou súhlasím. Ani ja som žiadny efekt nezaznamenala.

    OdpovědětVymazat
  7. Takýto typ masiek nevyhľadávam, ale musím uznať, že tá aplikácia na mňa celkom spravila dojem. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  8. O suché masce jsem vůbec neslyšela. Ale je docela drahá na to, že to nic neudělá po prvním použití, škoda. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  9. O tomto produktu slyším prvně, ráda bych vyzkoušela, ale odrazuje mě, že po prvním použití není vidět efekt. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na základe jej zloženia v nej nie je nič špeciálne, ale nápad je to zaujímavý ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi pěkně děkuji za tenhle komentář. Ve složení se vůbec nevyznám. :-)

      Vymazat
  11. Tak toto je veľmi zaujímavý koncept a počujem o ňom prvýkrát. A určite to musí byť zaujímavé to vyskúšať.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, byla to skvělá zkušenost. Jsem ráda, že jsem tuhle masku mohla vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  12. Já si připadám jako sto let za opicemi, ale popravdě jsem netušila, co je suchá pleťová maska, dokud jsem se nepodívala na obrázek. :-D Zatím jsem ji nezkoušela, ale určitě se po ní podívám. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
  13. Škoda, že jsi zkoušela jen jednu, jak píšeš, nelze zcela poznat účinky po jednom použití, ale určitě pozitivní je, že z ní nic neteče. :) Já měla jednu masku a ta by se dala dokonce až ždímat.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tuto pleťovou masku neznám, ale vypadá dobře. Třeba ji někdy taky vyzkouším. Mně se osvědčila maska na oči Mádara SOS Hydra, která přesně splňuje moje očekávání. Mám náročnou pleť na kosmetiku a jen tak něco ji nesedne, proto musím hodně zvažovat, než nějakou kosmetiku vyzkouším, abych si pleť nepodráždila.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig