úterý 11. srpna 2020

Úžasná vůně jahod, Ziaja Marshmallow

Přeji pěkný den.

Dneska mám pro vás voňavý článek. Řeč bude o kosmetické značce Ziaja, kterou určitě velmi dobře znáte a její řadě Marshmallow. Všechny tyhle produkty mají intenzivní, jahodovou vůni. Jestli tedy nemáte rádi voňavou kosmetiku, těmto produktům se raději vyhněte. Mně výraznější vůně nevadí a vždy si hezky voňavou kosmetiku užívám. 
Vůně jahod je tu velmi povedená, sladká, šťavnatá a výrazná. Jen u pěnového mýdla mi přijde vůně trochu umělejší.
Všechny tyhle produkty seženete na e-shopu elnino.sk a momentálně na ně probíhají velké slevy.
Ziaja Marshmallow

Začneme třeba mycím želé. K vůni se už vyjadřovat nebudu, protože ta je u všech produktů velmi podobná a je popsaná výše. 

Mycí želé je ideální společník do sprchy. Konzistence opravdu připomíná ovocné želé, které dáváme na různé dobroty. Umývání s ním se mi nejlépe osvědčilo tak, že jsem si menší množství dala na navlhčenou houbičku a následně s ním umyla celé tělo. V kombinaci s vodou hezky napěnilo. Pokožku dobře umylo a na malou chvíli i provonělo. Jestli jste sušenky, doporučuji, po koupeli, použít tělový krém, protože mycí želé pokožku nehydratuje. Ale nevšimla jsem si ani, že by ji nějak vysušovalo. 
Mycí želé Ziaja Marshmallow

Pro suchou pokožku tu je ideální partner v podobě cukrového tělového peelingu. Obsahuje hodně peelingových zrníček. Jsou jemné, ale dostatečné na to, aby dobře odstranily odumřelé kožní buňky z pokožky. Pokožku dokonale zjemňuje a vyživuje. Je sice vhodný pro všechny typy, ale já bych ho doporučila hlavně té vysušené. Určitě uvítáte, že se po něm nemusíte mazat. Já úplně suchou pokožku nemám, proto mi na některých místech zanechával mastnější film. Naučila jsem se ho tak používat v malém množství jen na místa, které peeling opravdu potřebují. Tím pádem i pomaleji ubýval. Momentálně si doma sama vyrábím domácí peelingy, takže mi tenhle přijde až příliš mastný.
   Cukrový tělový peeling Ziaja Marshmallow

Pěnové mýdlo na ruce a tělo u nás používáme jen na ruce. Hezky nám zdobí umyvadlo a po prvním použití jsem byla překvapená, jakou bohatou pěnu z pumpičky aplikuje. Je jako obláček, nadýchaná, jemná... Akorát vůně mi tu moc nesedla. Přijde mi jiná, než u ostatních produktů. Taková umělejší, ale zvykla jsem si na ni. Pěna ruce dobře umyje a kromě umělé vůně jí nemám co vytknout.
Pěnové mýdlo Ziaja Marshmallow

Říká se, to nejlepší na konec, ale v mém článku tomu tak není. U krému na ruce můžu pochválit pouze příjemnou vůni a jemnou pokožku, po použití. Chybí mi u něj hydratační a vyživující schopnost. Po nanesení se krém během chvilky vstřebá. Výhodou je, že tedy nic neumastím. Ruce jsou na dotek jemné, ale mám pocit, že jsou stále vysušené. Úplně to samé mi dělal krém na ruce z kakaové řady. Takže mi jejich krémy na ruce asi celkově nesedí. 
Krém na ruce Ziaja Marshmallow

Takové menší shrnutí. Úplně nejvíce se mi líbilo mycí želé. Pokud máte sušší pokožku, doporučit vám můžu i tělový peeling. Krém na ruce mě, bohužel, zklamal, za to pěnové mýdlo bylo, až na umělejší vůni, dokonalé.

*Děkuji e-shopu elnino.sk za poslání produktů k recenzi.*

Co vy a Ziaja? Máte nějakou její oblíbenou řadu nebo produkt?
SHARE:

26 komentářů

  1. Ahoj, jahodová řada je pro mne novinkou, vypadá skvěle, zvláště pak peelingy, ty Ziaja umí naprosto parádně. Pěkný den přeji.☺

    OdpovědětVymazat
  2. Ta řada je vážně boží, ale možná mi ještě více voní ta čokoládová :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Peeling vypadá zajímavě, ale pro mne by tahle řada asi nebyla - nemám moc ráda sladké vůně.

    OdpovědětVymazat
  4. Kosmetiku od Ziaja mám ráda, ale tuto variantu vidím prvně, takže ti moc děkuji za článek a přestavení :-) Doufám, že na ni někde narazím, abych si ji mohla "očuchat".

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  5. Mě snad nejvíce zaujal cukrový peeling, sice suchou pokožku nemám. :) Jinak krémy na ruce jsem nezkoušela jenom z kozí řady a ten je výborný, takže zkus kozí řadu krém na ruce. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu řadu s kozím mlékem jsem slyšela dost pochval. Tak ji možná někdy vyzkouším. :-)

      Vymazat
  6. Ahoj, přesně tyto produkty doma mám a já byla moc spokojená. Nejvíc tedy asi s peelingem. :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, na mě je příliš mastný, ale možná jsem se jen rozmazlila svými peelingy. :-)

      Vymazat
  7. Balení je rozkošné :) Produkty neznám, ale značku mám ráda, takže je možná vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  8. Odpovědi
    1. Až na tu jeho mastnotu, jinak je velmi příjemný. :-)

      Vymazat
  9. Já mám od Ziajy peelin z Jeju řady a je taky strašně mastný, což je asi jediná jeho vlastnost, která mi docela vadí. Jinak naprosto božsky voní a svou práci odvádí opravdu dobře. Jinak krém na ruce z kozí řady je skvělý, pokud neznáš, vyzkoušej. Já ho používám strašně ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak to mám i já u tohoto peelingu. Na kozí řadu jsem už slyšela dost pochval, tak možná něco vyzkouším. :-)

      Vymazat
  10. Tak tento článek jsem vůbec neměla číst, mám teď pocit, že potřebuji vyzkoušet úplně vše :D Hlavně tedy ten peeling, bez něho se asi neobejdu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Značku Ziaja znám a mám s ní celkem dobrou zkušenost, ale o této řadě jsem ještě neslyšela. Vypadá to moc dobře, budu muset mrknout na ten e-shop :)

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Tuhle řadu neznám, ovšem všechny ostatní ano :-) Zbožňuji jejich kozí řadu, které dokonce mojí mamince léčí eksém na ruce. Teď jsem koupila peeling Capuacupu a ten je luxusní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super s tím ekzémem. Docela mě to překvapilo. Kozí řada musí být fakt skvělá. :-)

      Vymazat
  13. Já Ziaju naprosto miluji, takže bych určitě ráda vyzkoušela. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig