úterý 22. září 2020

A zase ty hvězdičky

Přeji pěkný den. 

Během víkendu jsem si užívala poslední teplé letní dny. Když mám volno, nejraději je trávím na zahradě čtením knih. Je to příjemný odpočinek. Na chvíli opustím realitu a vžiji se do knižního děje. 

Už minulý rok jsem vám vzpomínala, že se mi líbí vše, co má na sobě aspoň jednu hvězdičku. Ať už je to cokoliv. Hrníček, propiska, tričko, boty... Nejraději bych měla vše, co má hvězdičkový motiv a myslím, že mě to jen tak nepřejde. 
Když jsem si, opět, mohla vybrat na e-shopu bonprix.sk další pěkné oblečení, neodolala jsem právě tomuto motivu a našla tričko a legíny. Vytvořila jsem tak pohodlný, domácí outfit.

Na fotkách samozřejmě nesměl chybět ani Scooby, protože se bez něj fotit nedá. Chce být na každém záběru, jako kdyby věděl, že se chystám fotit a někdy mi i hezky zapózuje.
Bonprix outfit

2v1 tričko s topem je z 95% bavlna a 5% elastan. Když jsem tričko objednávala, myslela jsem si, že je to jedno tričko v takovém vzhledu. Takže jsem byla příjemně překvapená, když jsem v balíčku našla černé tílko a bílé tričko se 3/4 rukávem. Samozřejmě s motivem hvězdiček. Jednotlivé kousky se tak dají nosit i samostatně.
Černé tílko je příjemné, velmi pohodlné a taky dost dlouhé. Delší, než bílé tričko. Je to klasické tílko, které obepíná postavu a jde vidět každá nedokonalost. Za to ho já nemůžu nosit samostatně, ale pokud máte pěknou postavu, budete spokojené.
Bílé tričko s hvězdičkami je volnější, dobře zakryje nedokonalosti a v kombinaci s delším tílkem vytváří pěkný kontrast. Velikost jsem si vybrala číslo 44/46 a dokonale mi sedí.
Bonprix outfit

Legíny s hvězdičkami jsou u nich novinkou. Zalíbily se mi hned na první pohled, nedokázala jsem jim odolat. Materiál je 95% bavlna a 5% elastan. Když mi legíny přišly, trochu jsem se bála, jestli je na sebe vůbec natáhnu, ale šlo to velmi lehce. Jsou dost elastické, příjemné a velmi pohodlné. Mají vysoký sed, komfortní pás a ať už v nich budete cvičit, běhat nebo jen tak lenošit, budete se v nich cítit dobře. Opět jsem si vybrala velikost 44/46, kterou běžně nosím a padnou mi jako ulité. Dokonce mi sedí i jejich délka. 
Bonprix outfit

S oblečením jsem opět velmi spokojená. Zvyknu u nich běžně nakupovat, takže se není čeho bát. Ve většině případů je oblečení kvalitní. Stačí si dát pozor na materiál, z čeho je daný kousek vyrobený. A když nejste spokojení, bez problémů se dá oblečení vrátit nebo vyměnit. 

*Děkuji e-shopu Bonprix.sk za krásné oblečení.*

Máte nějaký oblíbený motiv?
SHARE:

22 komentářů

  1. Pekné oblečenie a každé oblečko zadarmo sa ráta :-)
    Veľmi sa mi páčiš v kaštanových vlasoch, ako máš na baneri vpravo, tie blond Ťa robia nevýraznou... ale to je len môj názor a dúfam, že sa nenahneváš. A Scooby je úžasnýýýýý.
    Pekné dni,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezlobím se. Teď aby se v tom čert vyznal, protože každý říká něco jiného. :-D Ale samozřejmě děkuji za názor. :-)

      Vymazat
  2. Tenhle set vypadá vážně moc hezky, sluší ti a černobílá kombinace nikdy nevyjde z módy! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé také miluji hvězdičky. Krásné.

    somthingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný domácí outfit, vypadá pohodlně

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké, už jsem koukala na Instagramu :-) oblíbený motiv vyloženě nemám, musí mi to padnout do oka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Jo jo, Instagram ví vždy o všem jako první. :-)

      Vymazat
  6. Takové pohodové oblečení je super. :) Na doma super, já teda moc hvězdičky nemusím, jak jsem byla na základce tak to letělo a taky jsem měla i kšiltovku s hvězdičkami, ale teď už ne :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne oblečenie. Ja nemám obľúbené vzory, ja som skôr taká že čo je trendy tak to sa mi páči :D


    MÔJ 3 TRÍMESTER // DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Marti,
    já miluji Bonprix, zrovna včera jsem tam zase objednávala. Raději nosím oblečení bez motivů, ale zase neodolám zelené barvě. Jinak jsem zrovna doma a jsem taky oblečená do Bonprixu. Mám černé legíny a černou noční košilku, která je jako delší tričko. Má nahoře takovou krajkovou/síťovou vsadku. Jsem takto oblečená, protože jsem na neschopence a většinu dne trávím pod dekou. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přeji brzké uzdravení. Mně něco říkej. Mamka mi dneska objednala zimní bundu, kterou jsem si vybrala na narozeniny. :-D

      Vymazat
  9. Hvězdičkové věci jsou pěkné, ale já stejně nejvíc miluju puntíky! :D

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
  10. V takomto oblečení sa doma cítim skrátka najlepšie ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig