úterý 3. listopadu 2020

Moje oblíbené vůně

Přeji pěkný den.

Když jsem byla mladší, mou nejoblíbenější vůní byla Fruity Rhythm od Adidas. Je ideální pro mladé, aktivní slečny a možná ji některá i poznáte. Kupovala jsem si ji stále dokola, jak ve formě deodorantu, tak v toaletní vodě. Používala jsem ji tehdy opravdu dlouho, ale jak šel čas, oblíbila jsem si i jiné vůně (více dospělejší a dámské), které bych vám, v dnešním článku, ráda ukázala.

Všechny zmiňované tělové spreje a parfémy koupíte na e-shopu elnino.sk, který mi do tohoto článku věnoval první dvě vůně.
Dámské parfémy

Jako první bych začala mou nejoblíbenější a v mé sbírce i nejdražší vůní. Je to dámská parfémovaná voda Chloé Nomade. Její vůně je ženská, smyslná, rafinovaná a neodolatelná. Ideální na romantickou večeři a vhodná pro moderní ženy, které chtějí vystoupit z davu. Touhle vůní určitě zaujmete stejně, jako já. Každý mi ji chválí. 
Nejvíce z ní cítím sladké ovoce a vydrží vonět od rána do večera. Večer je už vůně na pokožce slabší, ale jelikož je flakónek malý (já mám 20 ml), bez problémů ho schováte i do té nejmenší kabelky a můžete ho kdykoliv znovu použít. Na oblečení je to neskutečný držák a vonět vydrží dokud prádlo neoperete. Jelikož vůně vydrží opravdu dlouho, můžete se na ni spolehnout a zahalit se do ní klidně i když jdete do práce. 
Složení parfému:
Hlava - citron, pomeranč, bergamot, mirabelka
Srdce - broskev, jasmín, růže, frézie
Základ - pačuli, bílé pižmo, santalové dřevo, dubový mech, jantarové dřevo
Chloé Nomade

Druhou vůní je tělový sprej Guess 1981 a je úplný opak Nomade. Tuhle vůni jsem vzala naslepo, ale hned se do ní zamilovala. Je energická, povzbuzující a dodávající energii. Její výdrž je bohužel velmi slabá, přeci jen se jedná pouze o tělový sprej, ale vůni má nádhernou.
Kromě slabé výdrže, je taky nepraktický obal, který je do kabelky příliš velký, 250 ml. Proto sprej doporučuji na chvilkové záležitosti, jako jsou nákupy, posezení s kámoškou... Já ho používám i před cvičením, když odcházím do fitka. I tehdy chci hezky vonět. 
Zpočátku z něj jde nejvíce cítit alkohol, ale jakmile vyprchá, ocitnete se v poli plných květin.
GUESS 1981

Mou třetí, velmi oblíbenou, vůní je toaletní voda Beyonce Heat Rush. Za její nízkou cenu dostanete velmi neobvyklou, ale krásně sladkou a výraznou vůni se slušnou výdrží. Nejvíce z ní cítím hromadu sladkého ovoce. Vůně je divoká, elegantní a sexy vhodná na nekončící párty. S ní to jednoduše rozjedete. Opět je tu velmi malý flakónek, který se vleze i do malé kabelky. Můžete ho mít stále při sobě. Kdykoliv ho znovu použít a přemístit se tak do voňavého sadu plného ovoce.
Složení parfému: 
Hlava - třešeň, krvavý pomeranč, marakuja
Srdce - ibišek, květ manga, orchidej
Základ - teakové dřevo, ambra, pižmo
Beyonce Heat Rush

Když tyhle vůně porovnávám, každá je úplně jiná. Určitě by se našlo ještě spousty dalších krásných vůní, které mám ráda a o kterých vám napíšu třeba zase jindy. Jestli vás tyhle vůně něčím zaujaly nebo je poznáte, nahlídněte do e-shopu elnina, mají tam na ně, momentálně, skvělé slevy.

*Na závěr mi nezbývá nic jiného, než e-shopu elnino.sk velmi hezky poděkovat za krásné vůně.*

Zajímalo by mě, jaký parfém máte nejraději vy?
SHARE:

30 komentářů

  1. Ahoj, parfém Cloé byl jednu dobu doslova "fenomén". Já osobně jsem vůni neměla, ale je velmi, velmi příjemná, takže naprosto chápu! Krásný den přeji. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Mně nejvíce voněl parfém Giorgio Armani Sì, do té vůně jsem se zamilovala hned ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Parfem beyonce mám i ja a je krásna kvetinovo-citrusová vôňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si nemůžu pomoct, ale mi voní jako ovocný džem. Líbí se mi, jak každý cítí něco jiného. :-)

      Vymazat
  4. Ahoj,
    tu vůni od Adidasu jsem na střední taky používala, byla taková ovocná a svěží, měla jsem ji ráda. Z těch tvých znám ten Guess, ale moc mi nesedl. Chloe jsem měla jen tu klasickou, která byla jako první, a byla moc fajn. Používala jsem ji na vysoké - úplně mám před očima pokoj na koleji, kde jsem ji skladovala na nočním stolku. Nedávno jsem si říkala, že bych nějakou jejich vůni mohla zase zkusit. Momentálně používám moji milovanou Today z Avonu a taky mám moc ráda Frézii od Jo Malone, to je nádherná vůně. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky za tip. K té Jo Malone musím někde přivonět. :-)

      Vymazat
  5. Já používám spíš toaletní vody. Momentálně jsem si oblíbila eau fraiche se zeleným čajem od YR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůni se zeleným čajem jsem měla od Elizabeth Arden a byla taky velmi povedená. :-)

      Vymazat
  6. Chloe by mi určitě voněla. A vůni Guess mám taky akorát v jiné variantě a musím říct, že taky v ní cítím alkohol a až potom vůni a vůbec mi nevydrží dlouho. Já momentálně používám vůni od Oriflame.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, tu druhou variantu jsem taky měla, ale hodně voněla kamarádce, tak jsem jí ji dala. :-)

      Vymazat
  7. Ja mám veľmi rada od Coco chanel mademoiselle, Dior Poison alebo mám po novom trussardi sound of donna a tá je tiež krásna. Všeobecne vyhľadávam skôr ťažšie vône.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tipy, vůbec tyhle vůně nepoznám. Tak k nim aspoň někde přivoním. :-)

      Vymazat
  8. Ten Guess sprej musí krásně vonět, obecně mám vůně od této značky moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to velmi povedená vůně, jen by mohla vydržet trochu déle. :-)

      Vymazat
  9. Vůni od Chloé mám velmi ráda a fakt mi příjemně voní :)

    Belle âme

    OdpovědětVymazat
  10. Já miluju vune od Chloe, jsou srdcovka :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  11. Krásny výber! Ja som stále na "hunte" tej svojej vône by som povedala, avšak rada ich mením a skúšam nové, avšak už sa mi osvedčilo, že niekedy je výhodnejšie kúpiť aj vône napríklad v ZARE či H&M, ktoré sú niekedy oveľa kvalitnejšie a skutočne vydžia aj niekoľko dní! :)
    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem doteď byla vždy za vůně, které nejsou moc drahé. Nomade je nejdražší vůně, kterou doma mám, ale jsem na vážkách, protože vydrží vonět opravdu dlouho. :-)

      Vymazat
  12. Sprej od Guess mám taky a je moc fajn, jen teda v jiném provedení :)
    https://www.everythin-kate.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Akurát si plánujem kúpiť novú vôňu, tak vďaka za tip, pojdem vyskúšať Guess

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig