úterý 22. prosince 2020

Hydratační krémy vhodné pro ženy i muže, CeraVe

Přeji pěkný den.

Díky projektu Trnd jsem mohla vyzkoušet vzorečky krémů od značky CeraVe. V balíčku jsem našla dva druhy, zjemňující a hydratační. Vzorečky jsem měla jak pro sebe, tak i pro své blízké a tak jsme se všichni společně vrhli na testování. 

Oba tyto krémy pomáhají obnovovat kožní bariéru. Zajišťují dlouhodobou hydrataci účinnou po dobu až 24 hodin. Navíc jsou bez parfemace a tím pádem vhodné jak pro ženy, tak i pro muže. 
Hydratační krémy CeraVe

Já jsem, jako první, vyzkoušela hydratační krém (moisturising cream - tmavě modrý). Je hypoalergenní, hodí se na tělo i obličej a je vhodný pro suchou až velmi suchou pokožku. Dá se použít i na citlivou kůži se sklonem k ekzémům

Krém je hutnější, ale i tak se velmi dobře roztírá. Po chvilce se krém vstřebá a nemám pocit mastnoty. Pokožku ihned zvláční a zjemní. Necítím z něj žádnou vůni a je opravdu bez parfemace. Používala jsem ho na obličej a zbytek jsem rozetřela na ruce a nohy. Tím pádem mi vzoreček vyšel na jedno použití. Hydratace krému byla pro mou pokožku velmi dobrá, ale ještě lepší mi přijde u druhého, zjemňujícího, krému.
hydratační krém moisturising cream CeraVe

SA Zjemňující krém (SA smoothing cream - světle modrý) obsahuje 10% urey, kyselinu salycilovou a další důležité látky, které účinně exfoliují, zjemňují a vyhlazují suchou drsnou pokožku s nerovnoměrným povrchem.
Je ideální na hrubou pokožku kdekoliv na těle. Suché lokty, paty, kolena... Taktéž je vhodný i pro lidi trpící suchou kůží v důsledku onemocnění diabetem. Krém není určen k použití na obličej ani na kůži s ekzémy.

Tento krém má o trochu hutnější konzistenci, než ten předchozí, ale i tak se dobře roztírá. Přijde mi i trochu mastnější, hlavně ze začátku. Po chvilce se vstřebá a zanechá pokožku nemastnou. Krémem jsem mazala nejsušší místa na těle, jako jsou, v mém případě, lokty, paty a nohy od kolen dolů. Pokožka je po namazání vláčnější a jemnější. Opět mi jeden vzoreček vystačil na jedno použití.
Jediné, co mi u tohoto krému nesedlo je vůně. Na stránce na ni upozorňují, že díky obsahu urey může vonět "plastově" a po rozetření by měla zmizet. U mě bohužel nepříjemná vůně nemizí ani po rozetření. I přesto mě tento krém zaujal mnohem více, než ten předchozí a to hlavně svými účinky.
SA zjemňující krém SA smoothing cream CeraVe

Se značkou CeraVe to byla moje první zkušenost a s krémy jsem byla velmi spokojená. Jednalo se sice o testování vzorečků, ale na odzkoušení jsem jich měla dostatek. 

*Děkuji trnd.cz za možnost vyzkoušení těchto krémů.*

Co vy a značka CeraVe? Zkoušeli jste od ní něco?
SHARE:

19 komentářů

  1. Věřím, že skvěle hydratuje! :) Značku neznám, ale vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem značku znala, ale do té doby jsem od nich ještě nic neměla. Tak jsem ráda, že se mi naskytla možnost tuhle značku vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  2. Docela by mě značka lákala. Třeba se k ní také někdy dostanu. Jinak děkuji za všechny komentáře u mě na blogu, sice článny přidávám ale nestíhala jsem doposud absolutně nic víc v blogovém světě a cením si komentářů :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Od značky som ešte nič neskúšala, ale určite by som niečo chcela :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky,
    značka mě zaujala už před nějakou dobou a myslím si, že si zkusím něco pořídit, Vybrala bych si právě nějaké tělové mléko, teď mě hodně trápí ekzém. Díky za recenzi s zkušenosti:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, potom ten hydratační krém by pro tebe byl super. Ten se může dávat i na ekzémy. :-)

      Vymazat
  5. Já mám taky vzorečky na vyzkoušení, ale zatím ještě testuji a čekám na reakce těch, komu jsem vzorky předala, takže recenze bude až později.

    OdpovědětVymazat
  6. Značku znám, ale zatím jsem nic nezkoušela. Oba krémy vypadají lákavě. :) A na suché paty a lokty bych něco potřebovala.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Túto značku som ešte nemala, ale vôbec to s ňou nevyzerá zle :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě to byla taky první zkušenost se značkou. :-)

      Vymazat
  8. Od CeraVe som skúšala clanser a bol skvelý.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to věřím. I tyhle krémy byly velmi povedené. :-)

      Vymazat
  9. Ake su podmienky projektu ,,TRND,,? Musis do recenzie vlozit odkaz na ich stranku? Resp. ake zaväzky Ti voci nim vznikaju?
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podmínky jsou u každého projektu různé. Vždy při přihlášce vyplňuješ dotazník, ale většinou chtějí, aby jsi v článku a na sociálních sítích zmínila i jejich stránku. A závazky? Rozdat nejbližším vzorečky, testovat všichni společně a potom napsat recenzi do daného termínu, o kterém víš dopředu.

      Vymazat
    2. A ještě mě napadlo, že když píšeš stručnou recenzi na e-shopu, tak tam se projekt Trnd uvádět nemá.

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig