úterý 8. prosince 2020

Tip na diář pro ženy a motivační diář na rok 2021

Přeji pěkný den.

Taky vám ten čas tak neuvěřitelně rychle utíká? Ještě si pamatuji, jak jsem minulý rok v prosinci vybírala dárky pro ostatní a už je to tu zase. 
Tento měsíc není pro mě jen obdobím nákupu dárků, ale taky hledáním ideálního diáře. 

Velmi povedené diáře mají na e-shopu vesele-veci.sk. Sama jsem tam dříve nakupovala, takže se nemusíte ničeho obávat. Mají české i slovenské verze jak e-shopu, tak motivačního diáře a hodně se mi líbí, že nekupujete zajíce v pytli. Všechny diáře, jak vypadají, co v sobě ukrývají, mají na stránkách velmi hezky vyobrazené.

Díky spolupráci vám můžu dát dva tipy na povedené diáře.
Diáře 2021

Jedním z nich je diář pro ženy Srdce ženy 2021. Je sice trochu větší, ale důležitější pro mě vždycky bývá obsah. Navíc se mi stále vleze do kabelky, takže ho budu moct nosit všude sebou. Má krásnou fialovou barvičku a čtyři barevné, provázkové záložky. Ostudu s ním určitě nikde neuděláte.
Uvnitř ukrývá spoustu informací a možností na různé zapisování. Z toho nejdůležitějšího to jsou státní svátky, školní prázdniny, kalendář ženských a mužských jmen, seznam narozenin vašich nejbližších, roční plánovač, vaše úspěšné návyky, místo na poznámky, měsíční plánovač a taky samozřejmě podrobnější týdenní. Diář je opravdu přizpůsobený ženám, protože uvnitř najdete i menstruační kalendář, což mě tedy velmi překvapilo. Na zadních stranách si také můžete zapsat tipy na výlety s rodinou nebo knihy a filmy, na které se chcete podívat. Nechybí ani spousta krásných citátů. Ty mám na těchto diářích moc ráda.
Diář Srdce ženy 2021
 
Svůj diář, který mi plně vyhovuje jsem už našla. Používám ho již několik let po sobě a je to vlastně tenhle motivační diář. Sice se každým rokem po nějakém pěkném dívám, ale vždy zůstanu u tohoto. Ještě, než jsem s tímto e-shopem začala spolupracovat, kupovala jsem si ho sama. Líbí se mi, jak se snaží tyhle diáře každým rokem vylepšit. 
Motivační diář 2021 mám ve slovenské verzi, ale dá se koupit i v české. Svou velikostí je o něco menší, než diář pro ženy. Má krásně nažloutlou barvičku se zlatou ozdobou uprostřed a dvě provázkové záložky. 
Hned na začátku můžete shrnout svůj uplynulý rok a na ten nový si poznačit 101 cílů, kterých by jste chtěli dosáhnout.
Opět v něm najdete státní svátky, školní prázdniny, roční plánovač, kalendář ženských a mužských jmen, seznam narozenin vašich nejbližších a spoustu volného místa na poznámky. Samozřejmě nechybí ani motivační citáty. Dále si do něj můžete zapsat své měsíční i týdenní cíle a v závěru měsíce je zhodnotit. I když je diář menší, je v něm dostatek místa na psaní. Jsem ráda, že mi pomáhá každým rokem na něco nezapomenout.
Motivační diář 2021

Z obou diářů jsem nadšená, jsou velmi povedené a úplně ideální pro ty, co si rádi všechno zapisují a plánují. Já píšu snad všude, kde se dá. Když nemám při sobě papír, jsem schopná si své nápady zapsat i na papírový kapesník, jen aby se mi nevykouřily z hlavy. 

*Děkuji e-shopu vesele-veci.sk za poslání diářů k recenzi.*

Jaký diář plánujete mít na rok 2021 vy? Nebo to zvládáte i bez diáře?
SHARE:

24 komentářů

  1. Oba diáře vypadají krásně a bude radost je používat.
    Já mám klasický Filofax a jelikož mě jejich náplně nudí a ani pak nemám chuť ho používat, nakoupila jsem od slečny na etsy jiné nádherné, které sama vyrábí a tiskne. A už se nemohu dočkat, až do něj začnu zapisovat!

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají fakt dobre, ale u me by asi využití nenašel už je moc nepoužívám :D a vystacim si s papírem a kalendářem :)

    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás se vlastně kalendář vůbec nepoužívá. :-)

      Vymazat
  3. Oba dva diáře vypadají krásně :) Já jsem si na příští rok koupila ten od holek z A Cup of Style :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten bývá vždycky moc pěkný, jen na Slovensko mají docela drahou dopravu, tak mám smůlu. :-)

      Vymazat
  4. Ahoj,
    já diáře vůbec nepoužívám, ale ten fialový by se mi líbil pro kamarádku. Letos jí ho už koupit nestihnu, protože vánoční balíček jí musím poslat už tento týden. Budu si to muset zapamatovat na příští rok:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten fialový je parádní. Vlastně to jsou oba. Záleží na každém, pro který se rozhodnou. :-)

      Vymazat
  5. Já diáře používala na vejšce, pak jsem si odvykla a systematicky píšu jen pracovní termíny do stojacího kalendáře - hned jak sednu ke stolu vidím, co musím ten den vyřešit. Do kabelky bych určitě preferovala menší formát - takže z tvého výběru ten motivační.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá krásně, motivační diáře mám moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já dlouho nemohla najít diář, který by mi opravdu sedl až jsem našla Doller. Mám ho už druhým rokem a za mě úplně skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký diář, ale já jsem teda věrný zastánce filofaxu, škoda jen že do něj nejsou takové krásné náplně jako má tady ten diář :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě. Díky tomu, jak je vnitřek pěkný a barevný, tak se mi ty obyčejné diáře nelíbí. :-)

      Vymazat
  9. Moc krásný, já letos koupila diář od love and story design a už se těším až ho začnu používat! :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  10. Ten motivační diář jsem si pořídila a pevně věřím, že to konečně bude diář přesně podle mých představ. Takhle po zběžném prohlédnutí vypadal skvěle. A to jsem jich vyzkoušela už nespočetné množství. Na tenhle se ale vyloženě těším, až v něm začnu tím shrnutím roku. :)

    Listy snů I Listy pohybu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s tím diářem velmi spokojená. Používám ho každý rok. :-)

      Vymazat
  11. Pro mě je diář zbytečná věc. Nejsem absolutně schopná do něj psát. Tak si aspoň tvořím digitální v tabletu. Není to o moc lepší, ale aspoň ušetřím pár stovek 😅.

    PŘES 30 TIPŮ NA NETRADIČNÍ DÁRKY, KTERÉ VÁS MOŽNÁ NENAPADLY 🎁 | VÁNOCE | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi digitálními verzemi jsem to taky zkoušela, ale mnohem více mě baví klasické diáře, do kterých můžu ručně zapisovat. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig