úterý 29. prosince 2020

Vždy pohodlně s Bonprixem

Přeji pěkný den.

Doufám, že jste si užili pohodové Vánoce s rodinou a hlavně ve zdraví. Ještě, než se vrhnu na psaní článku, chtěla bych vám popřát krásný zbytek svátků a vše nejlepší v novém roce.

Vždy, když mi dorazí oblečení z e-shopu Bonprix.sk, přijde mi, že je šité přímo na mou postavu. Sedí mi úplně dokonale, což můžete vidět i na fotkách a vždy se v něm cítím pohodlně. 
V dnešním článku bych vám chtěla ukázat jeden z mých oblíbených outfitů a trochu vám o oblečení popovídat. Tentokrát jsem si na spolupráci vybrala boty, kabelku a legíny, ale najdou se tu i kousky, které jsem si koupila sama.

Jako první začnu oblečením, které jsem si vybrala na spolupráci.
Původně jsem plánovala, že si vyberu nějaké termo legíny, ale nakonec mi do oka padly kárované legíny v černobílé barvě. Jsou vyrobené z velmi příjemného materiálu, na postavě skvěle sedí a hezky ji zvýrazní. Pás je pohodlný, na gumu a legíny nikde netlačí. Jejich délka je, na mou postavu cca 172 cm vysokou, úplně ideální. Legíny nejsou průhledné a hodně se mi líbí károvaný vzor. V nabídce mají ještě další dvě varianty, ale ty se mi nelíbily tak moc, jako tyhle.
Outfit Bonprix

Dále jsem vybírala boty a hodně se mi zalíbily jejich kozačky. Jsou vyrobené z imitace kůže a nejzajímavější je na nich látkový vrch. Mají 8 cm podpatek, ozdobené jsou dekorativní sponou a zapínání je na zips. Velikost jsem vybírala takovou, jakou běžně nosím, 39. Tehdy byly jen na objednávku s dodáním za 3-4 týdny, ale balíček mi dorazil cca za týden a půl. V těchto kozačkách chodím velmi ráda. Dokud nenapadne sníh a nezačne pořádně mrznout, budou se dát nosit i nadále. Jinak jsou spíše vhodné na podzim. Vnitřek totiž nemá kožíšek, ale nevadí mi to. I tak jsou krásné, nikde netlačí a pohodlně se nosí. Navíc se dají doplnit i do elegantnějšího outfitu.

Do třetice jsem si vybrala jednoduchou černou kabelku, protože žádnou takovou jsem doma neměla. Mám doma různé barvy kabelek, ale tahle klasika mi chyběla. Kabelka je vyrobená z imitace kůže, ozdobená kovem v zlaté barvě. Nosit se dá jak v ruce, tak i přes rameno. Má odepínatelný a nastavitelný pásek. Její rozměry jsou trochu vetší, než moje běžné kabelky, ale to byl účel, protože při sobě nosím i diář a láhev na pití. Do této kabelky se mi vše, bez problémů, vleze. Jediný problém mám se zipem. Tu mi přijde, že se rychle pokazí, protože se někdy špatně zapíná. Ale snad se mýlím...
Outfit Bonprix

Ke károvaným legínám jsem zvolila strečovou košili v perlovo modré barvě. Tuhle košili jsem si kupovala sama a je nádherná. Zapínání je na malé knoflíčky, výstřih má do V a na postavě dobře vynikne. Je z příjemného materiálu, pohodlně se nosí, nikde netahá a není průhledná. Jedinou nevýhodu vidím tom, že se musí žehlit. Ale co by jsme pro krásu neudělali, že? 

Aby byl outfit kompletní, doplnila jsem ho nádherně červenou bundou, kterou jsem dostala k narozeninám a je taky z Bonprixu. Nikdy jsem na dlouhé bundy nebyla, ale v poslední době se mi hodně zalíbily. Tahle je hezky teplá, skvěle hřeje a má kapuci. V nabídce ji mají ještě v dalších čtyřech odstínech, ale zaručuji vám, že v této červené budete nepřehlédnutelné. 
Outfit Bonprix
Dlouhá bunda - Bonprix.sk
Košile - Bonprix.sk
Kárované legíny - Bonprix.sk
Kabelka - Bonprix.sk
Kozačky - Bonprix.sk

Celý outfit se vlastně skládá z Bonprixových kousků. Jinde už oblečení ani neobjednávám, protože vím, že mi od nich sedne nejlépe a nemusím se bát výběru velikostí. Vždy si beru velikost 44/46, u bot 39 a bývám spokojená.

*Děkuji e-shopu Bonprix.sk za poslání krásných kousků.*

Co vy a károvaný vzor, líbí se vám? Máte rádi výrazné, veselé barvy na oblečení?
SHARE:

26 komentářů

  1. Pěkný outfit. Já legíny vůbec nenosím - necítím se v nich dobře. Jsem vyloženě "džínová holka". Nejvíc se mi líbí ta halenka.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já jsem dříve taky hodně nosila džíny, ale když jsem párkrát zkusila legíny, už jsem je nevysvlékla. Jsou totiž hodně pohodlné. :-)
      Hezký den i tobě.

      Vymazat
  2. Musím říct, že bych nikdy neřekla, že se mi károvaný vzor bude líbit, ale k tobě to nějak sedí. Každopádně já sama nevím, zda bych to nosila, ale tobě fakt sluší. A ta kabelka, ta je krásná!
    Přeji Ti vše nejlepší do nového roku! Míša
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Mně se károvaný vzor hodně líbí. :-)

      Vymazat
  3. Pokud znáš své míry, musí být radost nakupovat - pohlížet katalog a vědět, že vše skvěle padne. Je taky fakt, že na Bonprix jsem zaslechla vždy jen samou chválu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem velmi spokojená. Nakupujeme tam celá rodina. :-)

      Vymazat
  4. Ty legíny se mi moc líbí, jsou takové jiné, než klasika černé. Bunda je dost výrazná, ale k outfitu to sedí. Sluší ti to :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit ti veľmi pristane. ;) Mne sa však asi najviac zapáčila tá čierna kabelka. ♥

    Maj krásny deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky,
    na první pohled je vidět, jak je to pohodlný outfit,a že je ti v něm dobře. Já nosím nejraději černou a zelenou. Dost mě zaujaly ty kozačky a už jsem se na ně dívala, asi si je objednám. Já miluji Bonprix, každý měsíc si tam něco najdu... Jinak díky karanténě jsem objevila kouzlo legín, do té doby jsem doma měla snad jen jedny na cvičení...Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, legíny jsou super. Chodím v nich skoro furt. :-D

      Vymazat
  7. Krásne kúsky! Červená ti veľmi pristane :)
    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  8. Vybrala sis krásné kousky :) Moc ti to sluší :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. V akom state dava Bonprix sit svoje oblecenie?
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych se přiznala, tak vůbec netuším. Ale na jejich stránce jsem našla, že nabízené výrobky dováží z celého světa a že čím dál tím víc věcí se vyrábí v Polsku. .

      Vymazat
  10. Moc hezké kousky, které jsi krásně zkombinovala a sluší ti! :) Bonprix má skvělé padnoucí oblečení. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty legíny jsou super, vypadají elegantně a jsou dost podobné mým kalhotám :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty legíny jsou super, velmi ráda je nosím. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig