úterý 5. ledna 2021

Adventní kalendář od Essence

Přeji pěkný den.

Vítejte u mého prvního článku v tomto roce. Ještě, než se vrhneme na dané téma, chtěla bych vám poděkovat za podporu, které si moc vážím. Ať už tady v podobě komentářů nebo lajků na sociálních sítích, ale taky za sledování mých příspěvků, popřípadě blogu.

Začátek roku začneme článkem, ve kterém vám ukážu obsah adventního kalendáře od Essence. Kupovala jsem ho na e-shopu DM drogerie.
Trochu se přiznám, že mě velmi nalákal hlavně svým vzhledem a pro mě přijatelnou cenou. Jeho obsah jsem jen zběžně přeletěla, protože jsem chtěla mít překvapení. A to se tedy opravdu konalo. Věděla jsem, že bude obsahovat i nějaké nekosmetické věci, ale že jich bude tolik jsem nepředpokládala. Ale nevadí. Když se nad obsahem zamyslím, tento kalendář byl úplně ideální pro mladé slečny, které se zkrášlováním teprve začínají. A co tedy obsahoval?
Adventní kalendář Essence

Začnu tím, co mě nejvíc potěšilo a to jsou produkty na rty. V adventním kalendáři jsem našla barvu měnící balzám na rty. Na něj jsem byla hodně zvědavá. Už jsem ho zkoušela a rty hezky zabarvil jemně růžovou barvou. 
Taky se mi hodně líbily dvě mini rtěnky v jednom okýnku. Jedna má výraznější odstín a druhá jemnější. Aspoň si každý přišel na své, protože ne každý používá výrazné rtěnky a naopak.
A jako poslední z produktů na rty tu mám topper se třpytkami, který asi nevyužiji. 
Adventní kalendář Essence

Spokojená jsem byla i se zmatňujícím fixačním pudrem v krásném obalu. Vlastně skoro všechny produkty uvnitř měly pěkné vánoční balení. Radost jsem taky měla ze setu na úpravu obočí. Uvnitř se nachází dva odstíny, malý štěteček a šablony na tvarování obočí. Když jsem z okýnka vylovila mini pinzetu, přišla mi roztomilá a do menší kosmetické taštičky úplně ideální. Potěšená jsem byla i mini rozjasňující tyčinkou
Adventní kalendář Essence

Uvnitř kalendáře jsem našla také produkty pro krásné ruce a nehty. Obsahoval dva odstíny laků a top coat. Top coat jsem už zkoušela. Měl by dodat větší lesk a vyšší odolnost laku. Což můžu potvrdit. 
Dále obsahoval vánoční nálepky, které bych mohla letos využít na vánoční manikúru a pečující krém na ruce v krásném obalu s labutí.
Adventní kalendář Essence

Velkou radost mi udělala řasenka pro zvětšení objemu. Ještě jsem ji nezkoušela, ale snad bude fajn. Dále jsem z okýnek doslova vydolovala tužku na oči a ořezávátko na tužky. Některé produkty šly dost špatně vytáhnout. 
A tu se už dostáváme do bodu, kde jsem se nad celým obsahem zamyslela a uznala, že kalendář je ideální hlavně pro mladé slečny, které s kosmetikou teprve začínají.
Adventní kalendář Essence

Obsahoval i dva kosmetické štětce. Jen škoda, že nebyly svým designem stejné. Vypadalo by to určitě lépe. Ten černý štětec má v sobě vodu a plavou v ní hvězdičky. Na pohled je to celkem pěkné. Nějaké štětce od Essence už doma mám a jsem s nimi spokojená.
Adventní kalendář Essence

Dále jsem v kalendáři našla šperky na tvář v podobě nálepek, které jsou pro mě úplně zbytečné. Stejně tak i náramek. Odličovací ubrousek je docela fajn. Mám jich doma hned několik, tak vůbec nevadí, že je o jeden navíc. Gumičky do vlasů taky nejsou k zahození. Obzvlášť pokud máte dlouhé vlasy a patříte k těm, komu se neustále ztrácejí. 
Adventní kalendář Essence

A jako poslední tu mám věci, které bych, spolu se šperkami na tvář a náramkem, klidně oželela a do kalendáře místo nich vložila něco kosmetického. Je to tetování na tělo, jmenovky na dárky ve tvaru perníčků a malý zápisník.
Adventní kalendář Essence

Když to tak shrnu, nemůžu napsat, že jsem byla z obsahu úplně zklamaná, protože jsem věděla, co bude zhruba obsahovat. Ale vím, že příště si ho nekoupím a vyzkouším zase nějakou jinou značku.

Líbí se vám obsah tohoto adventního kalendáře? Měli jste nějaký?
SHARE:

27 komentářů

  1. Krásný obsah kalendáře, produkty by mě velmi potěšily. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah je super, ale za mě je tak až moc věcí okolo mimo kosmetiku :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě. Ale tak věděla jsem do čeho jdu. :-)

      Vymazat
  3. Kalendář vypadá dobře! :) Já jsem měla jen ten čokoládový :) Nikdy se mi za ty kosmetické nechce utrácet :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taky ne. Vždycky vybírám z těch levnějších. :-)

      Vymazat
  4. Ja som ani netušila, že essence adventný kalendár existuje, ale niektoré veci vyzerajú super ale hlavne sa mi páči ten celý vizuál kalendára
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten se mi taky moc líbí. A Essence měl už i minulé roky svůj adventní kalendář. :-)

      Vymazat
  5. Já mám u kosmetických kalendářů pocit, že bych dost věcí nevyužila (třeba si skoro nelakuju nehty - je v létě na nohách do sandálků, takže moje spotřeba je jeden lak ročně:)). Takže si pravidelně kupuju nějaké čajové a letos poprvé i jídelní. Pokud bych volila kosmetický kalendář, tak asi něco levnějšího, kde je předpoklad spíš pečujících produktů než věcí k líčení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já si velmi ráda lakuji nehty. Tenhle kalendář byl jeden z těch levnějších, taky nejdu do těch drahých. Čajový kalendář by se mi líbil. :-)

      Vymazat
  6. Tyjo, krásné kousky. Musím říct, že i ty nekosmeticke produkty se povedly. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasím s tebou, že je pro mladé dívky co s kosmetikou začínají. Je tam až moc nekosmetických věcí.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Ani nevím jak jsem to tento rok bez kalendáře zvládla, když to tak tady u tebe vidím 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dříve jsem taky byla bez kalendáře a zvládla jsem to. :-D

      Vymazat
  9. Ja som ho mala tiež, nebola som sklamaná, ale príde ako určený pre mladšie baby. Tiež si ho už viac nekúpim, radšej si kúpim len produkty, ktoré od Essence využijem.

    OdpovědětVymazat
  10. Jako každý rok jsem měla čokoládový, jen to jedení jsem trochu zanedbávala, v prosinci se u nás slaví dvoje narozeniny, navíc se dělá cukroví... takže sladkého až až. Essence kalendář se mi líbí snad každý rok, ale ještě jsem ho neměla.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se taky hodně líbil a když byl minulý rok nový, musela jsem ho koupit. :-)

      Vymazat
  11. U tohoto kalendáře bych bohužel využila sotva půlku věcí, možná ani to ne, proto mě Essence nechává každý rok chladnou. Letos jsem měla advenťák od Clarins a Rituals :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nedočkavo som pozerala tvoje príspevky aj na Instagrame! Super obsah! ❤

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda. Snažila jsem se přidávat každý den. :-)

      Vymazat
  13. Hezké produkty, mě by z těch kosmetických udělali největší radost balzám na rty, minirtěnky, pudr, eyebrow kit, ořezávátko, štětec na oční stíny (ty Essence fakt umí) a zápisník. Zbytek bych zvládla oželet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ty štětce jsou fakt super. Já si je od nich kupovala už dříve. :-)

      Vymazat
  14. Jeto mega hezkej kalendář ale jen by tam mohli být lepší věci za tu cenu

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig