úterý 19. ledna 2021

Adventní kalendář od Yves Rocher

Přeji pěkný den.

Dneska si naposledy zavzpomínáme na loňské adventní období, kdy jsem otevírala okýnka u adventních kalendářů od Essence a Yves Rrocher. Obsah adventního kalendáře od Essence jsem vám už ukazovala. Článek najdete tady a dnes vám ukážu, co v sobě ukrýval adventní kalendář od Yves Rocher

Narozeniny mám koncem října, což je období, kdy se zrovna začínají prodávat adventní kalendáře. Jeden jsem si přála a dostala zrovna tenhle. Dopředu jsem nevěděla, co bude obsahovat, tak jsem měla každý den pěkné překvapení. V kalendáři bylo snad všechno, co se týká pečující kosmetiky, ale nechybělo ani pár kousků z té dekorativní.
Adventní kalendář Yves Rocher

Úplně největší zastoupení měla tělová kosmetika v podobě třech sprchových gelů, sprchového balzámu, tělového peelingu a hydratačního mléka. První sprchový gel má nádhernou kombinaci vůní magnolie a bílého čaje. Další dva sprchové gely byly z vánoční edice, která se jim každým rokem podaří a taky moc hezky voní. Myslím, že sprchové gely jsou, od této značky, nejoblíbenější produkty.
Adventní kalendář Yves Rocher

Z vlasové kosmetiky toho moc nebylo. Kalendář obsahoval pouze hydratační šampon na suché vlasy, vlasový balzám a malinový ocet. Malinový ocet jsem měla v plném balení a byla jsem s ním velmi spokojená. Hezky voněl a vlasy se po něm pěkně leskly.
Adventní kalendář Yves Rocher

Velkou radost jsem měla i z pleťové kosmetiky. Tu jsem našla micelární vodu pro citlivou pleť, čistící gel, rozjasňující pleťový peeling a gelovou masku. Úplně nejvíce jsem zvědavá na peeling a masku, protože jsem tyhle produkty ještě neměla.
Adventní kalendář Yves Rocher

Dále jsem uvnitř našla balzám na rty z vánoční edice a matnou rtěnku v červeném odstínu. Celkově mi balzámy od Yves Rocher moc nevyhovují, přijdou mi málo hydratační, tak uvidím, co s ním udělám. Možná ho někomu daruji. Červenou rtěnku nevyužiji, takže ta půjde dál určitě. 
Velmi mě potěšil zelený korekční krém, který ráda vyzkouším. Poslední produkt z pleťové kosmetiky byl hydratační pleťový krém. Mám ho v plném balení a je úplně skvělý. 
Adventní kalendář Yves Rocher

Z dekorativní kosmetiky kalendář obsahoval ještě řasenku a černou tužku na oči. Těším se až vyzkouším tu řasenku. Nemáte s ní někdo zkušenost? 
Z mini parfémů mám vůně Plein Soleil a Cuir de Nuit. Obě vůně mi moc hezky voní. Nejvíce však ta druhá. Přemýšlím, že půjdu do plného balení. 
Adventní kalendář Yves Rocher

Jako poslední tu mám produkty pro krásné ruce. Uvnitř kalendáře byly dva laky na nehty v pěkných odstínech a krém na ruce. Laky jsem už zkoušela a jsem z nich nadšená. Mají dlouhou výdrž.
Adventní kalendář Yves Rocher

Yves Rocher má adventní kalendář každým rokem. Takže jestli se pro něj rozhodnete, neměl by vás zklamat. Já jsem s obsahem velmi spokojená. Neobsahoval žádné zbytečnosti v podobě jmenovek, samolepek, gumiček do vlasů apod. Ideální je hlavně pro ty, co tuhle kosmetickou značku ještě nemají odzkoušenou. Můžete tak vyzkoušet malé balení a nebude vás mrzet, když vám produkt nesedne.

Máte rádi značku Yves Rocher? Líbí se vám obsah adventního kalendáře? Co máte od této značky nejraději?

SHARE:

34 komentářů

  1. Ahoj,
    značku znám moc dobře a jejich vánoční kalendář jsem měla podle mě už minimálně třikrát. Mám jejich sortiment díky tomu už hodně prozkoušený, a proto jsem letos investovala zase do jiných značek, abych vyzkoušela něco nového. Nejraději mám určitě jejich odličovače s chrpou (ty obyčejné, dvoufázové nesnáším), laky na nehty, rtěnky, lesky na rty, tužky na oči a sprchové gely. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, ten odličovač s chrpou mám taky ráda, je perfektní. :-)

      Vymazat
  2. Já jsem od YR zatím toho moc nevyzkoušela, i proto bych si tento kalendář ráda třeba už tento rok pořídila, obsahuje spoustu zajímavých produktů :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že YR nezklame a bude i letos adventní kalendář. :-)

      Vymazat
  3. Mňa až tak nezaujal adventný kalendar

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi sa mi páči jeho farebný obal! Tie neónové farby ho úplne oživili. Pekné produkty ❤

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
  5. Maskara je super, aspoň mne vyhovovala :-) Ten červený rúž vyzerá dobre, celkovo aj ostatné produkty. Balzamy sú slabé aj pre mňa...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to jsem ráda. Já ji ještě nechci otvírat dokud nespotřebuji starou řasenku. :-)

      Vymazat
  6. Máš to moc krásně nafocené! :) Já jsem ho měla a byla jsem s ním spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si YR advenťák chtěla koupit letos poprvé - líbil se mi vzhledem a recenze, co jsem četla na ty předchozí, taky nebyly špatné. Ale tak dlouho jsem se rozhodovala, až byl vyprodaný. Ale můj jídelní ho zcela dostatečně zastoupil (a všechny produkty z něj už mám snědené, zatímco s kosmetikou bych válčila ještě půl roku :D). Ale obsah byl pěkný, já bych nevyužila akorát laky - nehty na rukou si nelakuju.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Martin, moc pěkně si článek sepsala. Hydro - maska bývala za mne skvělá, potom tělové peelingy, takže určitě dobře poskládaný kalendář. Prima večer. ☺

    OdpovědětVymazat
  9. YR kalendář jsem měla v roce 2019, dostala jsem ho jako dárek a byla jsem velmi mile překvapena a potěšena. Cestovní velikosti jsou super, byla v něm spousta mých oblíbených produktů. Je fajn, že se snaží produkty v měn obměňovat, já tam měla například 4 laky na nehty, které putovaly dál. Co jsem si z něj třeba ale zamilovala je barvený gel na obočí, tekutá rtěnka a kabelkový krém na ruce. Také jsem přemýšlela, že vyzkouším ten loňský, ale jelikož jsem v roce 2020 neměla úplně moc příležitostí k cestování, tak mám stále dost produktů k vyzkoušení, takže jsem od jeho koupě upustila.

    Od YR mám nejraději sprchové gely, produkty na péči o pleť a krémy na ruce. Špatné nemají ani produkty na vlasy nebo třeba tělová mléka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tento dostala k narozeninám a taky mě velmi potěšil. Obsah byl skvělý. Já ty cestovní balení používám i doma. Některým produktům se nedá odolat. :-)

      Vymazat
  10. YR má skvělé kalendáře a taky si ho snad jednou pořídím. :) V něm byli opravdu skvělé produkty a využila bych vše. Jejich sprchové gely jsou dokonalé a voňavé. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, mám jich doma několik a všechny moc hezky voní. :-)

      Vymazat
  11. YR mám celkově velmi ráda, i když jsem zas tolik produktů od nich nevyzkoušela, a bohužel v UK YR není. Tento kalendář ale vypadá krásně a rozhodně by mě potěšilo, kdybych ho dostala!
    Já letos měla klasický čokoládový Lindt a pak jsem od přítele dostala Yankee candle kalendář, a ten je také úžasný, strašně jsem si ho užívala a vlastně ho pořád mám ještě vystavený, jelikož jsem nestihla vypálit vše :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, ten Yankee Candle kalendář musel být skvělý. Ten bych taky brala. :-)

      Vymazat
  12. Ten jejich kalendář je úžasný každý rok, naprosto jejich kosmetiku atd. miluji! :)

    OdpovědětVymazat
  13. V kalendáři byly koukám schované opravdu pěkné produkty! :) Yves Rocher nikdy nezklame. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Adventní kalendář byl opravdu božský a hrozně se mi líbil, někdy ho musím mít také.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  15. Tá špirála je úplne najlepšia. Je to hádam jediná vec ktorú si kupujem stále dokola už niekoľko rokov :D
    Vyskúšala som desiatky špirál , v rôznych cenových reláciách ale žiadna tak pekne nevytočí a nezahustí mihalnice ako táto.Som zvedavá čo na ňu povieš ty :)
    Za mňa je z Rocheru perfektný ešte aj peeling na vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda. Vyzkouším ji trochu později. Peeling na vlasy jsem ještě neměla, ale taky jsem se na něj už dívala. Jen tehdy neměl tuším moc dobré hodnocení, tak jsem vzala něco jiného. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig